Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7379 üzenetére
Én nem vezeték nélküli töltésről írtam. Hanem mágneses kábel kapcsolatról. Két telefon két tablet , mindegyikben bedugva a mágneses fogadófej és csak cuppan rá a kábel.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7374 üzenetére
Megoldjuk, van egy új POCO M3 PRO tartalékba.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7372 üzenetére
Tabletben már cseréltem kijelzőt.
Szétszedni nem jelent gondot, van videó az egész cseréről. Ragasztóm is van.
Meddig várjak vele?
Még bő egy napig megy a régi. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7362 üzenetére
Igen kedvelem és ha vissza keresel 5 centért nyertem a BG-n. Van itt mellettem egy POCO M3 Pro originalt, de nem akaródzik átköltöznöm. Havonta egyszer bekapcsolom ha van és jön mindig frissítés telepítem és megy vissza a dobozba.
-
Beni2360
félisten
válasz
MadGame #7360 üzenetére
Nem a csengö hangra gondoltam hanem valami app frissítésre ami hangokhoz tartozik.
Rendszer frissítés meg már nuku, habár valami javítások szoktak jönni. Most jut eszembe volt nekem is hasonló gondom másik telon és kiderült, hogy a mappa nem a gyökérben volt. Egy próbát megér.
Én most filózok az aksi cserén. -
Beni2360
félisten
Mondjátok már el nekem légyszi mire használjátok a telefont 500 e és egy Milla AnTuTu képességét? Jó én is érzem a párom Nokia G10 és a telefonom közt a szakadékot de az említett x6 és f6 közt miben látni a különbséget?
Az egy havi nyugdíj áráról már nem is beszélek. -
Beni2360
félisten
válasz
DomToretto #7341 üzenetére
Én meg új aksit nézegetek az Alin. Igaz még bőven kitart több mint egy napot.
Mennyiért tudtad eladni? -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7312 üzenetére
Az igen veszélyes tud lenni ha nem?müködik az ujjlenyomat olvasó. Én vagy már 4 x törőltem a bent lévőt és csináltam újat. Mi van ha nem tudod vele kinyitni?
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7307 üzenetére
Nekem is eredeti minden csak amik jöttek frissítések vannak fent. 0-07 h ig ki van kapcsolva a mobilom.
-
Beni2360
félisten
válasz
DomToretto #7301 üzenetére
Koszi a reszletes leírást. A 2. Kerdesemre is az aksi ügyben meg van a válasz.
Mar csereltem kijelzőt a 8" Lenovo tabomba mert a patom rá csucsult.most volt marciusban 3 éves a telóm. Az aksi csere végett erdeklodtem de még szuper az aksi.
-
Beni2360
félisten
válasz
DomToretto #7298 üzenetére
Hátulját szedted le? Van valami videó?
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7256 üzenetére
Hol van ebben a telcsiben infra port lehetőség. Én még nem találtam meg.
Megtalaltam. -
Beni2360
félisten
Épp a napokban akartam kérdezni , hogy van egy gyári új POCO M3 Pro melyiket tartsam meg? De ezek szetint a POCO marad.
-
Beni2360
félisten
Köszi, alul nem írja ki de, hogy ki nem verte a szememet.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok hol jelzi ki a telcsi a gyorstoltest? A poco m3-nal dupla villám is van.
-
Beni2360
félisten
válasz
iMaverick #7176 üzenetére
Na ma meg is jöttek a SIM toldok.
Beüzemeltem es működik.
Csak sehol nem latom az SD kartyat a rendszer/tárhely közt ez fura nekem.
Mivel nincs is tarhely opcio.
Csak a fájlkezelőben latni es a kepek menteset atraktam oda es oda menti. -
Beni2360
félisten
Akkor a következő kérdésem lenne, hogy használ-e valaki ilyen: Universal Hybrid Sim Slot Dual SIM Card Adaptert?
Mennyire csukható a SIM kártya tartója?
Vagy ez a megoldás a jobb? SIM Extender Card Reader -
Beni2360
félisten
Szisztok lehet ebbe a teloba eSIM-rakatni?
-
Beni2360
félisten
Elő videót kellett a mobilról átküldeni, a winre is van ez a progi es osszeparositva wifin latom amit felveszem a mobilon.
Pl: kicsomagolasi videó most meg egy reklamalas végett kellett felvételt csinálnom. Most a tabot kapcsoltam össze a mobillal, hogy lássam mi kerül a képbe. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7156 üzenetére
A telefon kijelző kepet a lentebb irt nappal.
-
Beni2360
félisten
Hogyan tudnám a telefon képét videó felvétel közben átküldeni laptopra vagy tabletre?
Szerelést szeretnék felvenni és közben látni, hogy mit vesz fel a video. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7094 üzenetére
Ez érdekes, hogy a 24 órából 1/3 időt ki van kapcsolva és jobban merül? Ez hogyan létezik?
A tabletet is kikapcsolom amikor elmegyek aludni vagyis ott is hasonló a beállítás.
De a kérdés lényege az volt, hogy reggel 8h-kor küldött sms-t miért akkor kapom csak meg amikor feloldom a pinkóddal? Értesítési led sem ég ugyebár. -
Beni2360
félisten
Mi lehet a gond?
A telcsi 24h-tol ki, reggel 8h vissza kapcsol. Jön SMS 8h-kor de csak akkor kapom meg amikor az első zarkinyitas történik. Utána kapom időben az SMS-t. -
Beni2360
félisten
Az extrém oldaláról van személyes átvételi lehetőség is.
-
Beni2360
félisten
Igaz nekem globál van és most 2x-i kérésre talált:
MIUMI V12.5.7.0.RGGMIXM-t. -
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #6999 üzenetére
Igen de pont az ellenkezője lett a bekapcsolassal. Nem halkrol hangosra, hanem forditva.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #6996 üzenetére
Nálam is az van, hogy egy hosszú csengohandg végig se megy és lehalkul. Nem találom ezt az opciót, hol keressem? Megtalaltam és be volt kapcsva, most kikapcsoltam de semmi majd reboot és rendbe jött
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #6996 üzenetére
Nálam is az van, hogy egy hosszú csengohandg végig se megy és lehalkul. Nem találom ezt az opciót, hol keressem?
-
Beni2360
félisten
gyerekek valami gondom van. Napok óta ha hívnak cseng 2-3-t rendes hangerőn a telefon majd lehalkul alig hallani a csengést. Mit állítottam el? Köszönöm előre is a segítséget.
-
Beni2360
félisten
Nekem meg SMS gondjaim vannak. Várom, hogy jöjjön a kód de semmi SMS. Vagy még 2x kértem újra küldést de csak kb 7 perc múlva jott meg mindharom.
-
Beni2360
félisten
válasz
Szabolcs22 #6964 üzenetére
Vásárláshoz kell, és tegnap ment fel a frissítés. Simple fiókbol jönne a pénz., ott aktív az nfc a kártyánal.
-
Beni2360
félisten
Kérdésem lenne, global rom és tudtam aktiválni az NFC-t. Működik is?
A keresőt használtam. Láma kérdés aktív net kell a használatához? -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Hiába kerestem a keresőbe nem leltem meg.
Kérdésem, hogy miképpen tudom megosztani a mobil netemet egy wifis tablettel. 1x már össze jött de most nem tudom. -
Beni2360
félisten
válasz
Faterkam #6874 üzenetére
En úgy vagyok mint a MadGame nekem még a wifi sincs automatára bekapcsolva. A mobilnet meg alkalmanként mivel nagyon ritkán vagyok rá fanyalodva, és csak kb évente 1 GB-t használok. Erre van egy Domino kártya 999 ft és ott kapok 80 percet, 5 sms, 1gb netet. Évente 10 db- lehet vásárolni belőle.
-
Beni2360
félisten
Igen annak akinek benne van a telefonjába az ő száma kijelzi de hiába van a tkomnál engedélyezve a telefonba nincs. Én is így jártam, hogy a családban kijelezte de idegennél ismeretlen hívót jelzett mire megtaláltam a beállítási lehetőséget. Hívás beállsok- További beáll - Hívó azonosító - és ott rábökni a simre - Hívásazonosító- alul szám kijelzésre bökni és ennyi.
-
Beni2360
félisten
Nem volt bekapcsolva a wifim. Nekem sem indult el onnan. Meg nyitottam a szkenner appot és akkor akar valami felmászni a netre.
Bekapcsoltam a wifi, majd ismét az app és akkor valamire nemlétezőre akart menni de közben a legördülő sávban felugrott egy figyelmeztetés valami vissza állításról. És azóta már indul. -
Beni2360
félisten
válasz
gabor.vegh0 #6744 üzenetére
Én nálam is voltak gondok az újlenyomattal. Töröltem és csináltam egy új érzékelést és azóta megy.
-
Beni2360
félisten
Az Andróidos tablet topikban leírták a megoldást.
Valami gebasz van a Google alkalmazással androidon, mert 5-10 másodpercenként hibaüzenetet dob, hogy az alkalmazás leáll. Ez az a Google alkalmazás, ami a Google kereső widgetet csinálja (többek között). Nem minden androidos készüléket érint, de az elmúlt 2 órában 4-et kellett megcsinálnom. Nem frissítésfüggő, a tabletemen is előjött, és ott nincs bekapcsolva az auto update sehol sem.
Gyors megoldás:
Beállítások/Alkalmazások/Google -> frissítések etávolítása, gyári állapotba hozás.
Nem keverendő össze egyéb google alkalmazással. Ahol az alkalmazásoknál van rendszer és telepített alkalmazások listája is, akkor a telepítettek között kell keresni. Kicsit macerás, mert közben vadul okézgatni is kell a 5 másodpercenként feljövő hibaablakot.
Hivatalos jelentést még nem olvastam erről. -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Adott egy GEPRO szelfi bot Bt kapcsolóval.
Tudtam is párosítani a telefonnal ott is van a többi közt, hogy mentve de nem bírom működésre bírni.
Mit kellene még beállítanom? -
Beni2360
félisten
Gyereke én már több hete nem frissítettem a rendszert pedig itt a Redszer alkalmazás frissítés, anno olvastam gondokat. Most mi a helyzet? MIUI GLOBAL 12,0,7 (QGGMIXM) van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- Óra topik
- Diablo IV
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest