- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
látom itt a topikban rohantok nagyon gyorsan a legújabb frissítések után utána meg panaszkodtok hogy ez meg az nem működik,hát ez benne van a pakliban
mert nem volt jó nektek a korábbi rendszer ami megbízhatóan, stabilan működött.. akkor ezt így ebben a formában be kell nyelni..
-
gegsite
tag
Az az. Ez van.
imho a notch a világ egyik legnagyobb f-sága.
Asszonynak note 8T van, azon próbálgattam ezt a tiltást, egész szép lesz, de ha az óra a fekete sávban lesz akkor ha lehúzom az értesítő sávot, akkor előbukkan a notch a homályosításnál, valószínűleg ez egy bug.Úgy voltam, kivárom a notch agyrém végét, de megnézem hátha így élhető-e.
-
aprokaroka87
nagyúr
Milyen érdekes... én pl a Redmi 8 család többi tagját se látom ott, szóval ha valós a lista, akkor azon lehet hogy hoztak egy Döntést, Azok a Redmi telefonok amik Android 9-el jöttek ki, 10-t még meg kapják, 11-et már nem.
Persze ez csak egy felvetés, de azért az várható lesz majd hoszabb távon hogy ez lesz.
-
MadGame
senior tag
Szia!
Február óta van ilyen telóm. Tapasztalataim szerint Telenornál (kártyafüggetlen a telóm, de Telenoros kártyával) jellemző a duplabúgás kicsengéskor meg a VoLTE nem nagyon világos, hogy van-e, nincs-e… Elvileg van, Telenor honlap szerint nincs, ügyfélszolgálatosnak pedig gőze sincs
Amúgy jó kis teló, én nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest