- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnénk kérni. Feleségemnek szeretnénk telefont venni . Neki a főbb szempont a kamera. ( Főkamera ,selfie egyaránt.) Amik szóba kerültek : Note 8 pro,, Note 8 T,, Note 9 pro,, és ami most még drágább a Note 10 T. Nem tudom nagyon mik az eltérések,sok a hasonlóság is. Hallottam olyat is , hogy a Note 8 pro még mindig a legjobb képalkotásban,hiába olcsóbb. Hogy ez mennyire igaz ,passz. Segítsetek, ha tudtok légyszi. Pro-kontra. Más alternatívát is elfogadok. Max 160.000 ft-ig. Előtérben vannak a Xiaomi termékek,mert még nem csalódtam bennük. Előre is köszi!!!!
-
Beni2360
félisten
Nálam már régen be van állítva 23.30h-07-ig kikapcs.
Akkumlátor alatt található legalul. -
reelc
veterán
-
FunPro
őstag
Na, most már a "biztonság" alkalmazás is összeomlott folyamatosan.
Csináltam egy factory rezetet. Remélem csak annyi volt a baja, hogy a miui 12 frissítés bekavart.
Az egyébként biztos, hogy itt valami szoftveres hülyeség van.
Ha továbbra is összeomolnak cuccok, kénytelen leszek romot cserélni. -
gegsite
tag
Sajna a hangouts-on nem lehet lassan hívást csinálni. A Duo lesz a beszélgetés-re. Nekem se tetszik ez az új Google hozzáállás. Leállítja a Play music -,ot, helyette erőlteti a youtube music ot amit nem fogok használni. Jó lesz a Xiaomi Music :) Ugyanez lesz a Hangouts is. Kezd vicc lenni ez a Google.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest