- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
heló. ha fent van az értesítés vagy a lezárt képernyőn vagy fent a tetején ha felvan oldva, és ha lehuzóm az értesitési sávot, akkor ott mérnincs a ikonok alatt? és nemtudok rámenni. hogy kelll azt odarakni? hogy ha lehuzom a sávot, ott is rátudjak menni, hogy ami ott megjelenik majd valamiről. pl. mélt kaptam, vagy valami?
hogy pakoljam azt oda? meerrt lezárton ha rányomok, nembiztos hogy odamegy, vagy csinal is valamit, és akkor most hogy nézzem meg hogy miaz, és mivan. valaki?? -
Ga3rieL
senior tag
hát én nem értem . szedjem le a hivataloast a múú forumrol, hát a fütyköm, és úgysem jó. elmehetnek a jó büdös pi....ba a xiaomi,.....
-
Ga3rieL
senior tag
és hogy raktad fel? van rá a telóhoz valami app amiben lehet frissiteni a rendszert? és ahol a letöltött updatet felltudod tenni?
-
Ga3rieL
senior tag
Heló,
kinek van itt global ? az már megkapta a frissítést? csakmert nekem is global van, de még nem jött semmi
-
Ga3rieL
senior tag
válasz aprokaroka87 #6578 üzenetére
az kivan halva, senki nemkap onnan értesítést, hogy valaki írt... úgyhogy várhatok én éveket , vagy az idők végezetéig míg valaki reagál a kérdésemre,....
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Helló,
nemtudom hova kérdezzem.
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek olyan telót, ami nem gugli szervizes, hanem huaweies, akkor hogy fogom letölteni az appokat amiket használok? vagy sehogy? pl. gmail, yutu, ami alapból benne van a legjava telóba. vagy a bankomhoz tartozó internet bankingos appok, akkor gém. coin master, shazam, facebook, messenger, telekom applikáció, mcdonalds, ccleaner.,. vagy akár bármilyen más appot. Vagy semmi esély ezekre, és lehetek ezek nélkül,? és akkor ha kéne utalnom, webes felületen nemtudok átutalni csak az appon keresztül, akkor mivan? mindig járjak a postabankba?Előre is köszi a helpet aki megtudja mondani, hogy mi a különbség 2 eme szolgáltatós teló között, a guglis, és a hms között.
és hogy mennyire nagy tragédia érhet engem, ha hms-es telót veszek majd.[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Érdekes, bekapcsoltam én is az új irányító kp-t és ha lehúzom fentről, akkor semmi sincs ott nekem, csak nagy üresség, az micsoda már?
-
Ga3rieL
senior tag
Nah, ma nekemis megjött a 12.0.4-es update,
-
Ga3rieL
senior tag
hali,
nekem pedig a 12.0.3 van fent, most akkor mivan
-
Ga3rieL
senior tag
Heló,
ezen a note 8 pron, hogy tudom beállítani, az 5ghz-s wifit, vagy mit? nem találom sehol,.. :/
-
Ga3rieL
senior tag
válasz ®abstract® #5449 üzenetére
global van. miui global 12.0.2. most akkor?
de ha át állítom a régiót, akkor ugyanaz az aupdate lesz, nem? nem lesz benne valami plusz, vagy minusz dolog valamiből, ugye??
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
hy.
nekem most jött le a 12.0.2.-es update. és hol van a 12.0.3.-as ami már itt mindenkinek lent van????? -
Ga3rieL
senior tag
itt be épített appról van szó. shareme, mi video, mi music, mi browser pro, mi file manager. és google. és ezeket ez a majom, nem engedi totál ki írtani a telóról,. mertha kilehetne akkor nem lenne ezzel gondom.
-
Ga3rieL
senior tag
Mi nem érthető? Áruházba 3csíkra rányom, Saját alkalmazások és játékok és ott nem akarom látni az olyan frissítendő appokat, amiket amúgysem használok. És csak azok jelenjenek meg, amik nekem kellenek. pl. fb , messenger, telekom,. etc. de a többi ne jöjjön elő.
???(#5353) Bubsy sorry, most értelmeztem. És akkor a listából eltűnnek majd?
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Heló. Lehet olyat az áruházba, hogyha olyan frissítés jön olyan appra, amit nem használok, és kilőve akarom hagyni, akkor ne dobja fel rá a frissítést az áruházba? és ne legyen ott nekem szem előtt??? Csakmert kicsit nagyon irritál.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali,
ez micsoda amikor megnyomom a blokkológombot, és ezt irja ki? Hogy tudom kikapcsolni? Idegesítő....Ne takarja le a beszédhangszóró környékét.A funkció kikapcsolásához nyomja meg a hangerő fel gombot . Ez milyen szarság???? és hiába nyomom meg, akkor is b@szik nekem!!!
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Zoli-bácsi #4786 üzenetére
de ez biztos???
Amúgy az micsoda, hogy belépek a névjegyzékbe, és a vezeték név van hátul, és a keresztnév elől. Ez miért? pl. rendesen Hornyák Denis, de Denis, hornyák, így vesszővel együtt. Ez miért? Vagy mit hogy kell beáálítani? És ha meg a telefonon belül, ahol van a kagyló, ott meg rendesen irja a neveket, hogy a vezetéknév első, és az utó a kereszt. de ott mindenki 2x van, duplán. Miért van ez??? Valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Hali!
Most akkor ez jó, vagy 1 rakat sz@r? [link] két oldalas mágneses krit mindkét oldalon edzett üveggel. Van valakinek ilyen egyáltalán? És ha igen, működik rendesen, megéri az árát? -
Ga3rieL
senior tag
válasz twollah1976 #4705 üzenetére
Óká
-
Ga3rieL
senior tag
válasz twollah1976 #4695 üzenetére
de azt irja csak hogy 6"-ig. ez a teló meg több mint 6"
-
Ga3rieL
senior tag
Ja,de próbálok hinni, bízni, bár az is igaz,hogy hinni a templomba kell
[Amúgy ez jó lehet?] -
Ga3rieL
senior tag
válasz twollah1976 #4681 üzenetére
Fordíttasd le a böngészőbe az oldalt magyarra. Amúgy 2 oldalas mágneses , edzett üveggel
-
Ga3rieL
senior tag
[Valaki használ ilyet, vagy használt?] Mi róla a tapasztalat, vélemény?
-
Ga3rieL
senior tag
És akkor pl. egy [Ilyen] ?
-
Ga3rieL
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
LK és neked milyen telód van,hogy nem illeszkedik rá neked rendesen? Nem rá való esetleg, vagy nagyobb? Vagy lehet nemjó a méret amit vettél?
Amúgy akkor milyen tok lenne erre a telóra jó? Mer pedig, a videóba azon keresztül vette fel a telót, vagyis fogadta a hívást. Most akkor? -
Ga3rieL
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
Hali!
[Ez szerintetek jó?] És ahogy a videóba is van, ha be is van zárva,és ha hívnak akkor feltudom venni azon keresztül is?
És pl. [innen] szerintetek melyik éri meg a legjobban tartó az autóba erre a telóra? A műszerfalra való, vagy a szellőzőrácsba való a legjobb?
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Megjött végre, ma melóba nekem bejövős a feloldás utáni animáció
-
Ga3rieL
senior tag
válasz DomToretto #4529 üzenetére
Ez jó kérdés, még mindig várom én is a globalra
-
Ga3rieL
senior tag
válasz twollah1976 #4454 üzenetére
igen, csak az még 1 év, és én ilyenkor már nembírok várni. és ilyenkor idegesít,.hogy még nemjött meg,...
-
Ga3rieL
senior tag
Mi az a begiona megnevezés?
És a zippet, vagy abból,hogy kell felrakni? -
Ga3rieL
senior tag
És vanakinek megvan már , megkapta? Vagy hogy lehet leszedni hamarább, a rendes verziszámmal rendelkezőt, ami nekünk kell letölteni? Vagy van a telóhoz pc-re olyan program, amin majd keresztül lehet már ki is jött a update, mint a huawei telókhoz a valamilyen suite program pc-re?:
-
Ga3rieL
senior tag
akkor most az hogy lehet, 10-es meg 11-es is? valaki irta, jön a 12-es, és most a 11-est nem kapjuk meg? így akkor ugrottunk 2 verziót előre. akkor hol a probléma?
-
Ga3rieL
senior tag
De várjatok már!
A 11-es van nekem fent rajta, nem? Meg arról volt szó,hogy kapjuk a 12-est meg most. Vagy most mivan? Nem mindegyiken 11-es van rajta, mint nekem is?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Szabolcs22 #4373 üzenetére
az nekem kivolt kapcsolva. de 1 ilyen bevan, hogy az értesítések ébresszék fel a képernyőt, ami annyit jelent, hogy sms-re, és messengerre. vagy bármilyen más értesítésre,. de azon kivül semminek nem kéne felkeltenie, csak ha tényleg kapsz valamit. Vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Amúgy még mindig bevilágít a kijelző ha zsebbe teszem, és nem értem, miért? Micsoda lehet érzékeny? Vagy a fejlesztői mód aktiválva van, és lehet azért? Vagy mi lehet az oka? Csak mert így elég érdekes lesz. Hogy deríthetném ezt ki?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz kill_switch #4369 üzenetére
Szia. Igen, nekem is volt benne
-
Ga3rieL
senior tag
bár valami telefonos fiókok beállításánál, az előnyben részesített telefonos fióknál sim fiók van. akkor odamentene alapból?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Zoli-bácsi #4358 üzenetére
Vagyis? Mert azért nem akarom hogy elvesszen az összes telószám.
-
Ga3rieL
senior tag
Heló.
Amúgy honnan tudom meg,hogy ha teló számot mentek el,akkor azt hova menti? Mert ma mentettem el egyet, de nemtudtam, nem lehetett kiválasztani,hogy telóba mentse e vagy simre. Valaki tud valamit? -
Ga3rieL
senior tag
Üdvözletem!
Az miért van nálam, hogy ha zsebbe teszem ezt a telót, akkor megvilágosodik a képernyő, mintha megnyomtam volna valamelyik gombot az oldalán? Pedig valami zsebmódot is direkt kikapcsoltam..
-
Ga3rieL
senior tag
Heló.
Valaki tudja,hogy pc-re ennek a telónak van olyan appja, amiben jelzi,ha van új android verzió pl. a 12-es ?
Vagy kijött már az a update? Mert nekem még a telóba nemjelzi a 12-es updatet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest