Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
(redmi 11 note pro-t vártam, mint a messiást, de elég csalódás)
Szintúgy vártam.....felejtős.
Kacsingatok a Poco felé (maradva a Xiaomi vonalon) mert a Note seria elég karcsú...
[Poco F3 okostelefon 6/128]
vagy esetleg
[Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128 okostelefon] . -
spileraaa
senior tag
User review - ek alapján viszont több mindenben jobb a Huawei vagy egyforma
Használtan a xiaomit 41 ezer forintért és a P20 prot pedig 60 ezer forintért kapnám meg de ebben volt aksi cserélve
A xiaomira meddig ígérik a támogatást? ha jól tudom Samsung 4 évet ígér Huaweinel ezt nem tudom és xiaominal sem
-
Pityu.
nagyúr
A HDR-t még tudom mit jelent de hiába olvastam utána a HDRa-nakj nem sok minden derült ki róla én azt mondanám az a betű lehet automata de nem értem meg egyenlőre különbséget se láttam a sima HDR és a HDRa között.Lehet ez valami xiaomi kreálmány bár én a gyári appot nem igazán használom.64megapixelnél meg valószínű nem lenne értelme a HDR funkciónak mert ott ilyen pixelbinding vagy mi így is bonyolultabb dolgot csinál.
-
-
Snowy_owl
őstag
Nekem azt ajánlották itt, hogy kapcsoljam ki az automata szabályozást, és állítgassam én a fényerőt.
Felesleges programok témában pedig ez a cikk segítségedre lehet: [link] Annyi, hogy itt én nem kilistázom a programokat a
pm list packages
kóddal, hanem leszedem ezt az appot, és innen nézem ki, miközben írogatom befelé őket. Fontos, hogy csak olyat tilts le, ami nem fő rendszerkopmonens, tehát csak tényleg olyanokat amik zavaróak. Egy settings.xxx.com.xxx például ne, mert abból factory reset lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest