- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
(redmi 11 note pro-t vártam, mint a messiást, de elég csalódás)
Szintúgy vártam.....felejtős.
Kacsingatok a Poco felé (maradva a Xiaomi vonalon) mert a Note seria elég karcsú...
[Poco F3 okostelefon 6/128]
vagy esetleg
[Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128 okostelefon] . -
spileraaa
senior tag
User review - ek alapján viszont több mindenben jobb a Huawei vagy egyforma
Használtan a xiaomit 41 ezer forintért és a P20 prot pedig 60 ezer forintért kapnám meg de ebben volt aksi cserélve
A xiaomira meddig ígérik a támogatást? ha jól tudom Samsung 4 évet ígér Huaweinel ezt nem tudom és xiaominal sem
-
Pityu.
nagyúr
A HDR-t még tudom mit jelent de hiába olvastam utána a HDRa-nakj nem sok minden derült ki róla én azt mondanám az a betű lehet automata de nem értem meg egyenlőre különbséget se láttam a sima HDR és a HDRa között.Lehet ez valami xiaomi kreálmány bár én a gyári appot nem igazán használom.64megapixelnél meg valószínű nem lenne értelme a HDR funkciónak mert ott ilyen pixelbinding vagy mi így is bonyolultabb dolgot csinál.
-
-
Snowy_owl
őstag
Nekem azt ajánlották itt, hogy kapcsoljam ki az automata szabályozást, és állítgassam én a fényerőt.
Felesleges programok témában pedig ez a cikk segítségedre lehet: [link] Annyi, hogy itt én nem kilistázom a programokat a
pm list packages
kóddal, hanem leszedem ezt az appot, és innen nézem ki, miközben írogatom befelé őket. Fontos, hogy csak olyat tilts le, ami nem fő rendszerkopmonens, tehát csak tényleg olyanokat amik zavaróak. Egy settings.xxx.com.xxx például ne, mert abból factory reset lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged