- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Én használtam belaktam sim nélkül hetekig. Semmi köze a simhez az egyéb rendszerhez.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
n@p@lm
őstag
(redmi 11 note pro-t vártam, mint a messiást, de elég csalódás)
Szintúgy vártam.....felejtős.
Kacsingatok a Poco felé (maradva a Xiaomi vonalon) mert a Note seria elég karcsú...
[Poco F3 okostelefon 6/128]
vagy esetleg
[Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128 okostelefon] .[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
User review - ek alapján viszont több mindenben jobb a Huawei vagy egyforma
Használtan a xiaomit 41 ezer forintért és a P20 prot pedig 60 ezer forintért kapnám meg de ebben volt aksi cserélve
A xiaomira meddig ígérik a támogatást? ha jól tudom Samsung 4 évet ígér Huaweinel ezt nem tudom és xiaominal sem
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Pityu.
nagyúr
A HDR-t még tudom mit jelent de hiába olvastam utána a HDRa-nakj nem sok minden derült ki róla én azt mondanám az a betű lehet automata de nem értem meg egyenlőre különbséget se láttam a sima HDR és a HDRa között.Lehet ez valami xiaomi kreálmány bár én a gyári appot nem igazán használom.64megapixelnél meg valószínű nem lenne értelme a HDR funkciónak mert ott ilyen pixelbinding vagy mi így is bonyolultabb dolgot csinál.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Namelesske
addikt
A gyári kezdőképernyőről el rejtheted ezeket az appokat ha nagyító mozdulatot teszel egy üres területen és megadod neki feloldó mintát. Így legalább esztétikailag nem zavar Pl a duot nem tudtam adb módszerrel se tiltani automatán visszakapcsolja.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Snowy_owl
őstag
Nekem azt ajánlották itt, hogy kapcsoljam ki az automata szabályozást, és állítgassam én a fényerőt.
Felesleges programok témában pedig ez a cikk segítségedre lehet: [link] Annyi, hogy itt én nem kilistázom a programokat a
pm list packages
kóddal, hanem leszedem ezt az appot, és innen nézem ki, miközben írogatom befelé őket. Fontos, hogy csak olyat tilts le, ami nem fő rendszerkopmonens, tehát csak tényleg olyanokat amik zavaróak. Egy settings.xxx.com.xxx például ne, mert abból factory reset lesz.[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest