Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Ja csak nem voltam biztos benne, hogy van webes felülete. Amúgy egész jól használható.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Én nem vezeték nélküli töltésről írtam. Hanem mágneses kábel kapcsolatról. Két telefon két tablet , mindegyikben bedugva a mágneses fogadófej és csak cuppan rá a kábel.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Megoldjuk, van egy új POCO M3 PRO tartalékba.

-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Tabletben már cseréltem kijelzőt.
Szétszedni nem jelent gondot, van videó az egész cseréről. Ragasztóm is van.
Meddig várjak vele?
Még bő egy napig megy a régi. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Igen kedvelem és ha vissza keresel 5 centért nyertem a BG-n. Van itt mellettem egy POCO M3 Pro originalt, de nem akaródzik átköltöznöm. Havonta egyszer bekapcsolom ha van és jön mindig frissítés telepítem és megy vissza a dobozba.
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Beni2360: Ha lehet gyárit vegyél, a többi egy kaki kategória.
--------
Nagyrészt emiatt vettem Xiaomi felé telefont, Poco F6 -ot.
És nagyon könnyű is volt átköltözni.Persze vannak kompromisszumok, nincs LED értesítés, jack, SD kártya hely.
-
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszi, úgy néz ki, ez bejött
-
bali66
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Ez tényleg jó, nagyon köszönöm.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Az igen veszélyes tud lenni ha nem?müködik az ujjlenyomat olvasó. Én vagy már 4 x törőltem a bent lévőt és csináltam újat. Mi van ha nem tudod vele kinyitni?
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekem is eredeti minden csak amik jöttek frissítések vannak fent. 0-07 h ig ki van kapcsolva a mobilom.
-
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hm, nekem 12-es...
-
iMaverick
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Az enyémnek sajnos már véres volt a torka, úgyhogy csere... (Sikerült széttörni a hátlapot, a hangerő le gomb nem működött, a mikrofont beszéd közben el-el dobta...)
Mivel a drágulás miatt felmentek a kategóriák árai, ezért használtan (10 hónaposan) vettem egy Redmi Note 11 Pro 5G-t. Így "megúsztam" 80e-be. (Karcementes, doboz, töltő meg van.)
Eddig nem rossz, az értesítési LED mondjuk hiányzik.
-
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hívásfelvétel? Melyik app?
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Hol van ebben a telcsiben infra port lehetőség. Én még nem találtam meg.
Megtalaltam. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
A telefon kijelző kepet a lentebb irt nappal.

-
RBJ
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Egyikre sincs szükség. Max 8gb ram hiányzik és a
cseppallósag.
Max egy baj van pdf formátumu nagyobb terveken lehassal. -
válasz
®abstract®
üzenetére
Én nem írtam,hogy nem gyorsabb csupán annyit,hogy nem érzem úgy de nem is méregetem meg figyelgeti a tököm gyors és az a lényeg 🙂 annyira nem emlékszem az rn8 pro ra már átálltam erre az is gyors volt ez is az 6gb vel meg sose volt gondom meg ritkán nyitok meg minden szart egyszerre.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Ez érdekes, hogy a 24 órából 1/3 időt ki van kapcsolva és jobban merül? Ez hogyan létezik?
A tabletet is kikapcsolom amikor elmegyek aludni vagyis ott is hasonló a beállítás.
De a kérdés lényege az volt, hogy reggel 8h-kor küldött sms-t miért akkor kapom csak meg amikor feloldom a pinkóddal? Értesítési led sem ég ugyebár. -
válasz
®abstract®
üzenetére
A jobb kamera sem mindig igaz mert az RN8 pro-ban elég jó érzékelő van google camerával meg jó képeket lehet lőni ha nem is teljesen kompatibilis.Gyorsabb tárhely meg nem annyira érezhető ez most saját tapasztalat 5g hálózat felesleges,a kijelző Hz az meg én 60Hz se látok semmi problémát ha meg gond van az sokszor szoftveres,6gb ram bővel elég pláne ha nem sokat játszik az ember de még akkor is elég,sztereó hangszóró az tényleg jó sőt másabb hangzás de nem feltétlen szükséges az sem.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Őszintén meg mondom nem szoktam méregetni tárhely sebességet gyors az biztos,de most így nem tudnám az RN8 Pro-hoz viszonyítani mert az is gyors volt ez is gyors.Én úgy érzem rosszabbul nem jártam.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Őszintén meg mondom rosszabbnak nem érzem,csak kicsit szokni kell kicsit nagyobb méret kicsit nagyobb súly de pl tetszik a sztereó hangzás rajta viszont a hátlap műanyag amivel semmi gondom sincsen mert strapabíróbb is mint az üveg csak azt kell még szoknom,hogy nagyobb hangerőn zenehallgatás közben vagy ilyesmi bizonyos ponton kicsit bizseréli a kezemet vagy mikor rezek a telefon van egy kis plusz rezonancia hangja.De ezek elenyésző dolgok,még a kameráját nem tudtam kitesztelni mert nem sok fotó témám volt amit fotóztam olyan nagy különbségeket nem láttam viszont a kamerában pl van egy különbség az RN8 Pro pl ha valamit úgy fotóztam pl egy papírlapot vagy ilyesmi akkor elmosta a széleit a képnek és homályos elkenődött lett na itt nincs olyan ez tetszik
és a google camera is majdnem 100°%-os rajta nincs élőkép szaggatás meg ilyesmi. Szóval szerintem elég jó telefon. -
válasz
®abstract®
üzenetére
Poco X3 Pro
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Mindegy nekem a pár verzió közül ez akadt meg gyorsban,a lényeg a végeredmény,hogy működik.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekem kacifántosan lehetett csak beállítani saját csengőhangot.
-
gabo9201
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes leírást!

-
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Na, azt majd meg is lesem akkor! Köszi szépen!

gzoll: nálam is az volt eddig, de sajnos a Microsoft to Do alkalmazást nem akarta frissíteni, pedig az lett volna a lényeg, hogy ne legyen 80 db widgetem.... amúgy nem rossz cucc

-
spileraaa
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Előtte viszont xiaomim volt és jelenleg igen Huawei mate 20 pro mert best buy áron kaptam meg használtan
Most viszont apámnak akarok venni és neki főleg netezes miatt kell -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Igen de pont az ellenkezője lett a bekapcsolassal. Nem halkrol hangosra, hanem forditva.

-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Nálam is az van, hogy egy hosszú csengohandg végig se megy és lehalkul. Nem találom ezt az opciót, hol keressem? Megtalaltam és be volt kapcsva, most kikapcsoltam de semmi majd reboot és rendbe jött

-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Nálam is az van, hogy egy hosszú csengohandg végig se megy és lehalkul. Nem találom ezt az opciót, hol keressem?
-
gorje
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Itt jön az érdekesség, hogy eddig elküldte és állítása szerint nem változtatott semmit. A fogaskerék-et nem találta.
-
FOX888
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Igazad volt!
Nekem nem esik kézre a MIUI tárcsázó, de amit használok, abba be lehet állítani, hogy a gyári híváskezelőt használja, ami tudja a hívásrögzítést! -
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Jó'vanmá'na!

De azért csak bosszant, hogy semmi baja nem volt, most meg... még ha user error lenne...
Amúgy viccen kívül van valami megoldás, hogy újra a régi legyen? -
FOX888
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Megpróbáltam MIUI tárcsázóval is. Nem is látom, hogy történne valami beszélgetés közben.
Aki használ indonéz ROM-ot megtenné, hogy küld képernyőképet a tárcsázóról, annak a hívásrögzítés beállításairól (a rögzítés helye miatt) és esetleg a mentett beszélgetésekről?
Nekem a mentés helyére mutató mappába nincs semmi. Az alternatív tárcsázó egy másik könyvtárba rögzít, de nem megfelelően.
Vagy olyan tárcsázó, amelyikben működik a mindkét fél hangjának rögzítése? -
FOX888
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Akkor megpróbálom azzal.
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Extra szívás-juj...
-
kzkz
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
De én nem akarom visszazárni, csak rátelepíteni a régebbi rom verziót.
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekem tokkal is eltörött a hátlap. Pár hete vettem észre hogy repedt. A makró és a Sziget között van egy szép pontszerű törés, meg a sziget másik oldalán egy szép kiterjedt indulás s már majdnem a széléig tart. Nagyon nem zavar, de rendeltem aliról gyárit, majd egyszer le is cserélem.A Tok se garancia hogy nem törik szét. Mondjuk én nem irodista vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de aránylag igyekszem vigyázni rá. Nekem ez már a drága telefon kategória. Amúgy az is okos volt, aki üveget tervezett hátlapnak. Ennyi erővel lehetne a kocsi lökhárítóját is üvegből csinálni
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Nagy igazság... én is mindig mondom, az rakja fel egyből az ilyen volumenű frissítéseket, akinek nem fontos, hogy minden klaffoljon... vagy legalább előtte olvasson már vissza pár oldalt a fórumon, hogy frissítés után hányan anyáznak
-
gthomma
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Eddig nem volt halk, gyári hangokat használtam meg amit a témákból letöltöttem
1.5 éve van nálam a telefon, már minden is volt rajta, gondoltam android 11 update előtt csinálok egy nagytakarítást -> hard reset. Azóta halk. -
Pannanna
újonc
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszi. Sajnos nem változott a dolog
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Én meg nem gyári szoftvert használok hanem gcamot plusz raw fájl kidolgozás photoshopban.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Akkor neked nem telefon kéne mert a drágábbak sem tudnak annyival többet akkor inkább már fényképezőgép....
-
Casmir
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszi.

Jó fényképezésre, de oda teszed, hogy nincsenek nagy igényeid.
Ezen jót mosolyogtam.De tényleg köszönöm a választ.
-
gthomma
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszönöm. Ez mutatja az is hogy hány százalékos az aksi? Mint az Accubattery ?
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Hát megoldódott, de fogalmam sincs, hogy mi a probléma. Rendszer frissítés szerintem nem okozhatja , mert épp ma délbe frissítettem fel a MIUI-t hátha megoldja...
Viszont mivel nem oldotta meg a problémát, ment egy gyári visszaállítás... de az se segített, így utolsó ötletként belőttem a 3G-t előnyben részesítettnek a preferált hálózatoknál és onnantól működik (lehet hívni / tud hívni és hallatszik is minden rendesen)
Az már csak hab a tortán, hogy 4G-re állítva az emeleten teljesen jó minden, de amint lemegy a földszintre megszűnik az élet, kb. mintha egy atombunkerba menne be vasárnap óta...
Lehet ez is az Oroszok műve...
-
gthomma
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nem a Linux hibája. A Linux pontosan ott tart desktopon ahol a Windows tartott mobilon, nincs elég fizetős felhasználó, nem fejlesztenek rá
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Akkor az almások kétszer állnak sorba mikor bejelentik a legújabb modellt és a bemutatóját ahol lapátolhatják kifelé a pénzüket,meg a szervizben

Amúgy igazad van ismerősöm lánya akit mondtam most vett egy igaz sima 12 pro-t mert abban volt csak piros de az sem olcsó de eredetileg 12 pro maxot akart ami vagy 500EFt min.Kapott kölcsön egy huaweit mert ugye miért is 2 hónap alatt kétszer törte össze az iphone 8 kijelzőjét és arra jutott az android szar.Na ok a huawei nem is olyan jó de elmondása szerint mivel ő nem ért az androidhoz ezért szar
de a legnagyobb poén,hogy igaz mióta telefonja van csak iphone van neki azt mondta ő csak ahhoz ért,de elárulom még ahhoz sem ért csak azt hiszi,hogy ért hozzá mert ismeri a menüjét de valójában azon belül fingja sincs mi mi benne,de a messenger,tinder,facebook,ilyesmi az megy szóval hozzáértő
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Mondjuk hát kb igen,nekem mindig azzal hencegnek,hogy a szar android széthullik egy év alatt meg gagyik használhatatlanok az android is fos de az iphone azt tartósra tervezik ha valaki hosszú távra tervez iphonet vesz mert évekig bírja mert egy iphone 7 évesen is még király meg a hosszú támogatás meg bla bla bla.. Nem tudom nekem februárban múlt 1 éves a telefonom de ugyan olyan jó mint volt.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Én is csak kipróbáltam unokaöcsémnek tetszik.De akkor nincsenek értesítések.
-
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hallod, erre még én sem jöttem rá, de hát nyilván nem mér jól, mert pl. taposógépnél csak felrakom oda időt mérni és így nem méri a lépéseimet...meg munkahelyen kimegyek illemhelyre, oda se viszem, szóval, ne dőlj be neki, csak egy alsó sacc/kb-ra jó

-
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Egy témát töltöttem le a Témák alkalmazásból. Collina dual mode v12 a neve

-
LK
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Előző telefonomnál másik órát használtam, most meg már nem érdekel. Kérdezted, hol az ébresztő, csak erre válaszoltam. Túl sok igényem nincsen. Ha ránézek, lássam mennyi az idő. Furcsa vagyok, tudom
Nekem a letisztult, egyszerű alkalmazások tetszenek. Semmi csicsamicsa. Nem is írtam volna ide be ezért, csak csodálkoztam, hogy tudja a teló azt, hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt. Azt hittem androidnál nincs ilyen, előző telefonom (Lenovo A7000) sem tudta. -
LK
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Ráböksz az órára. Még ikonja sincs
Vagy ha van, én nem találtam eddig.
A telefon be és kikapcsolása miatti többlet energia eltörpül amellett, hogy 24 órából 8 órát nem használod. Egyébként álmomban sem szoktam használni a telefont. Minek legyen bekapcsolva? Nem hiszem el, hogyha egy évben 300 helyett 250x töltesz fel egy akksit, ne növelné az élettartamát. Számítógépemet sem hagyom bekapcsolva éjjel. Minek? -
LK
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszi a tippet, és már ne zavarj-ra van beállítva, időzítve. Viszont mivel én nem évente cserélgetem a telefonjaimat, egy telefon 4-5 évig van nálam, ezért jó lenne kitolni az akksi élettartamát. Ezért gondoltam, hogy éjjelente pihenjen kicsit.
-
Weaver
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
kameránál, a fénykép funkciónál felül bekapcsolható a HDR mód (ugyan itt mi az a HDRa?), viszont ha átváltok a 64 mp-re ott nem ajánlja fel. miért nem?
-
Surplus
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
A huawei Mate 20 Lite telefonon is 10-es droid van, de ott símán letölt az SD kártyára. Persze az más telefon.
-
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
De naaa…
-
woodyka
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszönöm, így teszek

-
Zolaash
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Megpróbálom, köszi.
-
Zolaash
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nem, a gesztusvezérlés ki van kapcsolva. Viszont sokszor így is sokszor alulról felfelé kell húzni, hogy a gombok megjelenjenek. Én úgy szeretném állandóra, mintha fizikai gomok lennének.
infectedmann: pontosan!
-
infectedmann
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy mikor a 3 gombos vezérlés van beállítva, akkor a 3 virtuális gomb sose tűnjön el, még teljes képernyős alkalmazás esetén se.
Én kerestem, de nem találtam ilyen beállítást. -
válasz
®abstract®
üzenetére
Ha jól értelmezem ez tényleg fasza nekem vodafone tuti állítólag egyedi csomagom van mert feltöltős voltam vagyis most már nem vodafone tuti de előfizetésem lett 1000Ft/hó 150 perc lebeszélhető 20Ft/perc a net meg kemény 200mega/hó
Mondjuk a 150 percet sosem sikerül lebeszélni -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
1: 200 percig nem kell fizetni semmit az előfizetésen kívül?
2: Ha letelt akkor 4 FT/ perc?
3: Ha csak DIGI TV előfizu van akkor is jár a kedvezmény?
-
Aurig@
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Sajnos nézik, hogy van e az adott lakhelyen térerő, különben nem is kötnek szerződést!
Egyik kollégám maglódi, ő tudott kötni szerződést, a másik kolléga péceli, ő viszont már nem! Hiába van digi net és tv, megnézték a címet és mondták neki, hogy mivel nincs térerő, nem kötnek vele mobilszerződést.
Ebből a szempontból a vidékiek kiesnek. -
válasz
®abstract®
üzenetére
Már a 30GB net 1000Ft?
-
Bacusuz
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Igen 3 csomaguk van ebből nekünk 2 féle előfizetésünk van. 10 és 15 gb-os.
-
Bacusuz
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
jaja tényleg jó.
januártól lettünk szerződéses digisek és ezzel vége a próbaidőszaknak. Innen figyelni kell mennyi net fogy
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Viszont
-
válasz
®abstract®
üzenetére
A Bardinal vagyok alkatrész kiszallito. Ha beulok reggel a hideg autoba(csont hideg) nálam nincs gond a teloval. GPS bekapcs és hajrá.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Bizony, ez van. A samsungom is kikapcsoltam magától anno, mert túl melege volt.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Szerintem a hideggel nincs gond inkább a meleg ad neki rendesen. Volt hogy nyáron kikapcsoltam horgászat közben.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Na ugye
de a tied nem fagy mert melegben van
Amúgy az enyémnek semmi baja teljesen jó mindene. -
SOAD19
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Értem, köszi!
Lenne még egy kérdésem a nagyérdeműhöz. Csak én nem találom, vagy tényleg nincs lehetőség arra, hogy háttérképnek ne csak egy képet, hanem egy mappában lévő sok képet válasszak ki, amit pár percenként random váltogat. A huawei-emnél van mód erre, így le is töltöttem 2-300 képet, és azokat cserélgeti 5 percenként. A változatosság gyönyörködtet...
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Tyű. Látom sokat nem. Nyomkodod.
Én se akartam de letöltötte magától. Most már letíltottam.
Nekem kb 2 napot bír. Viszont a gyári kábellel igen gyorsan feltölti. Nekem amúgy a 12.0.2.0 van fent. -
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
A mostani biztonsági frissítés ami jött, indonéz romra nekem nem akart felmenni, de legalább örültem, hogy nem brickelte. Pedig vissza is zártam, elvileg szépen kéne mennie... Vagy valahonnan tudja, hogy ez EUs?
-
MadGame
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Van, amelyikkel működik, van, amelyikkel nem. Akkor sztem az app lesz a ludas, mert pl. a Messengert jelzi. Köszi a tippet

-
válasz
®abstract®
üzenetére
Maradok a blue mailnál sikerült úgy beállítani,hogy most már mindig értesít.
-
Vangelis
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
thx
-
Vangelis
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
sim hibát ír a hívás korlátozáshoz
-
Vangelis
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Gondolom az 1 es sim-nél is ugyanugy van nem?
-
Vangelis
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Hát nem jöttem rá, hogy hogyan kell

-
Vangelis
félisten
válasz
®abstract®
üzenetére
Akkor azt lehet 2. Simre is.?
-
FunPro
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Lehet én vagyok hülye, de ha már így is, úgy is be kell dugni valamit, ez miért jobb nekem, mint 3 centivel arrébb rakva kábelre dugni?
-
reelc
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
Persze, hosszabb ismerkedés után megírom.
Esetleg valami konkrét dolog érdekel?
Nekem sok felfedezni valóm lesz, 5.1-es Android és semmilyen MIUI tapasztalat után.
#5905 FunPro: Zenére egyszer megvettem a Powerampot, de nekem nem volt jó vétel.
Nincs adatforgalmam, szóval amikor úton voltam nem tudtam használni, mert szerette volna állandóan ellenőrizni a licenszt. Később kipróbáltam 1-2 félét, aztán semmi elvárással maradtam az Androidosnál. -
zoyoxy
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
-
pch
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekem semmi gondom nincs vele. Sőt a családba még 3 ilyen teló van és nem volt problem.
-
zoyoxy
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
ShareMe lett a Mi Mover utóda. Bele is van építve.
-
FunPro
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Úgy tudom garanciánál nézik, hogy nyitva van-e a loader, bár ha hardveres baja van, szerintem nem bukod miatta a garanciát.
Amúgy a zárás értelemszerűen biztonság szempontjából fontos.
Ha elhagyod/lenyúlják a telefont, bárki egy laza mozdulattal flash-el rá egy rom-ot, és van egy fasza telója.
Meg ha jól tudom bizonyos vírus/hacktool/kémprogram cuccok is ki tudják használni a nyitott loadert.
Szóval aki paranoiásabb típus, annak érdemes zárva tartani a loadert.

Egyébként a zárt loadert is beszophatod, mert ha mondjuk egy szoftverfrissítés brickeli a telót, bármikor ráhúzol egy tiszta rom-ot. Zárt loaderrel ez pöppet nehezebb.
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hali.
Most akarom visszazárni fastboot-os paranccsal.
Igen ezzel tettem bootloopba linuxon
s abból ezzel nem tudam visszahozni.
Csöppedt fel is cseszte az agyam.Visszazárni elvileg egy sor parancs.
fastboot oem lockNekem evvel visszazárta szépen. S megint törölte a telefon dolgait
Amúgy újra nyitni is ilyenkor már lehet fastboot-os paranccsal ?
Mit ajánlasz erre ? -
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hali,
Nos, unlockoltam nagy nehezen win7-en, a miui unlock-kal.
Mellesleg leformázta a telefont amit anno nagy örömmel vettem, hogy a régi redmi note 4 ről milyen faján átmentek a dolgok (kép, zene, letöltések), most pedig buktam az összes adatom egy unlock miatt. No commentMost már csak a Romot kell felrakni, hogy legyen értelme a több évnyi cucc bukásának.
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hello.
Sajna Linuxon (ubuntu) nem sikerült eddig, (MiUnlockTool.sh) 20035 a régi , az újabb progira (XMT2_Linux_20.7.28.run) 20044 hibakód jön.
Vagyis úgy néz ki nem elég friss az unlocking progi. Amúgy ez a miui beregisztrálás meg elvileg várás (3nap elvileg mert nem írja sehol) nagy nehezen elvileg kész.Lehet megnézem majd windowson is ha jutok egy gépre amin van

-
LK
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Tudom, azért írtam le, mert próbáltak nekem néhányan segíteni, ezért tájékoztattam őket illetve hogy más is tanuljon belőle. Még egyszer mondom, hogy nem volt gond 12.02.-ig, amikor is önhatalmúlag megváltoztatta a beállításokat a telefon, mert én ugyan hozzá nem nyúltam.
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hello!
Huh egy apkmirror oldalon megtaláltam
Már csak az üzenetes kell, s kész is. -
twollah1976
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nem mindegy az neked, hogy erosebb telefon kell neki?
Adja el, vegyen geeemeeeeer telefont sok, sok, sok LEDdel, mert az legalabb + 2 FPSt hoz a jatekokban es nem itt rontja a levegot, hogy allitolag lassu a telefon.
Tanuld meg, hogy a LED hardverenkent +1 FPSt hoz!
-
LK
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Caynax Sports Tracker
Találomra ráböktem az első sokak által használt appra kb. -
twollah1976
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
A zold uveges az igazi!
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Lehet nem olvastad el elég alaposan amit írtam... a Laptopom fullon hozza wifin a 250 Mbit-et (ennyi a max net sebességem) , de a telefon a felét se, pedig 5GHz-en van mind a kettő.
Ja és amúgy [Asus RT-AC58U AC1300 ] routerem van, ami azért nem a szar kategória...
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Ja hogy itthonról? Na én a Bangoodrol vettem a 128gigasat 58-ert.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Múltkor egy note 8T volt nálam javításra friss volt minden de nem éreztem,hogy gyenge lett volna mivel ugye tesztelnem is kellett.
Amúgy mindenki ezzel az időt állósággal jön de az emberek úgy dobálják ki a drága szarokat is mint az olcsót...Minek ide időt álló fogyasztói társadalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomato firmware
- Sweet.tv - internetes TV
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem a letisztult, egyszerű alkalmazások tetszenek. Semmi csicsamicsa. Nem is írtam volna ide be ezért, csak csodálkoztam, hogy tudja a teló azt, hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt. Azt hittem androidnál nincs ilyen, előző telefonom (Lenovo A7000) sem tudta.
de a tied nem fagy mert melegben van