Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Ez se videó volt....
-
twollah1976
őstag
válasz
Lajbymester
üzenetére
Neha elszurjak a gmail klienst es az bolondul meg.
Szedd le es hagyd rajta azt ami gyarilag jott a telefonnal.
Ha azzal megkapod az ertesiteseket akkor varj a frissitessel. -
válasz
Lajbymester
üzenetére
Próbáld ki az outlooc-ot.
-
Lajbymester
tag
Olyan problémám lenne, hogy a Gmail úgy döntött, hogy nem értesít az új üzenetekről. Talán azóta, hogy Android 10-re frissítettem, nem biztos. Ha bemegyek az alkalmazásba és ráfrissítek, egyből beadja. A Beállítások / Fiókok / Google / Szinkronizálás menüpontban előbb azt írta, hogy tegnap este fél 9 körül volt utoljára szinkronizálva... ha kiveszem a pipát és visszateszem, egyből megjönnek az emailek. De ha megint kapok emailt, nem jelzi magától.
A Gmail összes értesítése be van kapcsolva, az akkumulátor optimalizálás ki van kapcsolva a Gmailnek, a Gmail beállításaiban a szinkronizálás be van kapcsolva. Minden úgy van ahogy eddig, mégsem kapok értesítést.
Nem tudom még milyen beállítás szólhat bele... Valakinek van ötlete? -
Bubsy
aktív tag
Sziasztok!
-
MadGame
senior tag
Szia!
Február óta van ilyen telóm. Tapasztalataim szerint Telenornál (kártyafüggetlen a telóm, de Telenoros kártyával) jellemző a duplabúgás kicsengéskor meg a VoLTE nem nagyon világos, hogy van-e, nincs-e… Elvileg van, Telenor honlap szerint nincs, ügyfélszolgálatosnak pedig gőze sincs
Amúgy jó kis teló, én nagyon szeretem. -
zhata
senior tag
Sziasztok! Tegnaptól van egy ilyen készülékem, remélem jól fogom tudni Telenorral használni, egy sima Remi 8-at váltott fel, mert az csigalassú volt, és Telenorral beszéd közben sokszor szakadozott a vonal.
-
aram01
nagyúr
válasz
Beni2360
üzenetére
Nemtudom lehet azért mert most vettem neki pár napja, és igazából nem volt még újra indítva. Érdekes hogy a bank appja tudta hogy van NFC, és a “lehúzós menüben” is be tudtam kapcsolni. Viszont a beállitásokból hiányzott kompletten az NFC menü. Mondjuk ennyi pénzért egy újra indítást megért nekem. Koszonom mégegyszer nektek a segítséget.
-
Beni2360
félisten
-
LK
addikt
válasz
Lajbymester
üzenetére
Ja, így már értem. Így most már ok.
Köszi. -
LK
addikt
válasz
PainKiller69
üzenetére
Nálam csak Témák nevű app. van. Témafrissítés merre van? Mit kellene pontosan kitörölni? Köszi
-
aram01
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Köszönöm uraim, restart megoldotta.
-
patex1983
őstag
válasz
Lajbymester
üzenetére
Köszi, de nem szeretek ilyen vagy nem működik, vagy csak alig appokkal szenvedni
Kár érte, mindegy, nem létszükség
-
Lajbymester
tag
válasz
patex1983
üzenetére
Gyors utánaolvasás után azt találtam, hogy elvileg hardveresen képes lenne rá a szenzor, de a kernelben le van tiltva. Elvileg van olyan Xiaomi amelyiken alapból működik. Vannak alkalmazások, de azok vagy nagyon rosszul működnek, vagy egyáltalán nem, egy próbát talán megér.
-
patex1983
őstag
Az ujjlenyomatolvasóhoz nem lehet valahogy gesztusvezérlést beállítani?
A korábbi Huawei telefonomon alapból voltak ilyenek, pl. ha lefelé húztam az ujjam a leolvasón, akkor lenyílt a fenti értesítési sáv.
Annyira megszoktam, hogy most ezen is folyton húzgálom az ujjam, mire leesik, hogy nem fog történni semmi... -
Beni2360
félisten
Hátha jó lesz.
A LEGJOBB IDŐJÁRÁS APPOK 2020 -
OMG9547
csendes tag
válasz
freeknight
üzenetére
"Ami még nagyobb baj a gyárinál, hogy appon belül nem mutat részletes előrejelzést, csak a miui böngészőn keresztül. Ha még legalább be lehetne állítani a chrome-ot... "
Engem már a hideg kiráz ettől a gyári böngészőtől. Olyan mint egy betegség amit el kell fogadnod és együtt élni vele. -
Beni2360
félisten
Hát mondjuk abban az appan kel beállítani amiben a kártya van regelve. Ott aktiválni aztán lehet ki be kapcsolgatni. Legalább is én ezt láttam amikor a Simple by-ban beállítottam. Igaz még nem használtam.
De most megnéztem és a beállításokban a keresőbe írd be ncf és máris megtalálod a beállításokat. -
aram01
nagyúr
Sziasztok egy olyan problémám lenne,hogy a nejemnek is vettem egy telefont és betakarták állítani az NFC-t. Nos felül a lehúzható menuben ott az ikon, viszont a beállításokban hiányzik az nfc menü. Ilyenkor mi van?
Segítsetek legyszives -
válasz
twollah1976
üzenetére
Pillanatnyilag megteszi de nem minden helyzetben.
-
twollah1976
őstag
Én ki szoktam nézni az ablakon.
-
janakbacsi
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Weather & radar szép is, és pontos is. Én azt használom.
-
Beni2360
félisten
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Mi lehet a gond?
Nem jó helyen vannak a kockák a háttérben.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Hát most gyors csináltam egy összehasonlítást,az időkép az nem rossz,a gyárin látszik mennyivel több fokot mutat de most már legalább az esőt mutatja mert eddig csak felhőset mutat,a wÖw meg látszik a képen 4 féle időjárás állomás szolgáltatóra lehet állítani tegnap még a dark sky volt a jó most meg kb ra a world weather online ami a helyesebb dolgokat mutatja de hát akkor most állítgassam állandóan?Szóval nem tökéletes ez sem.Előtte a wÖw is míg nem állítottam a dark sky-ról másikra 24 fokot mutatott.Nekem a gyári a részleteset a kiwi browseren keresztül mutatta.

-
freeknight
őstag
Én is így vagyok ezzel, az az időjárás app, ami pontosan mutatna, az csúnya ikonkészlettel és widgetekkel dolgozik, ami meg szép lenne, az nem pontos
.
Szóval maradtam a gyárinál, amúgy ez se 100%, mivel a forrás, az accuweather maga nem pontos, de ez van. Jobb lenne a met.hu, mint forrás. Ami még nagyobb baj a gyárinál, hogy appon belül nem mutat részletes előrejelzést, csak a miui böngészőn keresztül. Ha még legalább be lehetne állítani a chrome-ot...
Na mindegy, akinek van tippje szép, miui-ba illeszkedő ikonkészletes pontos időjárás app-ra, az ne tartsa magában
-
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Én tegnap teszteltem pár időjárás appot,fent van az időkép ami megfelelne de a widgetjei nem bejövősek ezért gondoltam, nézek másikat van egy két jó ami még pontos is legalábbis az időképhez képest de mégis egy két gyengeség mindben akad lehet apróság egyik másik de nekem zavaró..
Nekem is csinált ilyet tegnap,hogy nincs elég hely ilyenkor egy telefon újraindítás megoldotta a dolgotMost nézem pl a gyári azt mutatja felhős 23 fok akkor fent van egy eddig pontosnak bizonyuló wÖw borult idő 23 fok az időkép meg 19 fok eső na ha kinézek az ablakon nem csak borult hanem esik is szóval az időkép nyer és szerintem a fok pontosságában is.Viszont az időképnek nincs egy értelmes widgetje sem
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Lajbymester
üzenetére
-
Lajbymester
tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nem lehet, hogy a MIUI akku optimalizálás szól bele? Érdemes lehet kikapcsolni az optimalizálást arra az appra.
-
Beni2360
félisten
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Annyira nem teszteltem de nekem azóta fent van, de majd megnézem, hogy frissül-e magától. Be se volt állítva csak az alap 2 ó most 30 percre állítottam.
-
Beni2360
félisten
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Jó pár napja volt egy ajánlat és fel is raktam és internetet kap azonnal frissül .Képet is raktak fel.
-
Kinek mennyire pontos a gyári időjárás app?
-
pro96
tag
Sziasztok! Redmi Note 8 pro hétvégi frissítés óta nem működik a fényérzékelő! Esetleg más is tapasztalt hasonlót? Van rá megoldás?
-
SL11
csendes tag
válasz
freeknight
üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást :)
-
kekigyu
aktív tag
Ujra elolvastam mindent volte es vowifi témában a forumban. T-vel az előbb beszéltem, részükről minden be van allitva. A telefonon nalam is, újra ellenőriztem, megsincsenek kint a volte es vowifi ikonok. Latszatra nalam a hiba, de hol? Van ötlete valakinek?
-
LuckyDevil68
csendes tag
OK.
Nekem Note 8 Prom van tavaly november óta . Sokat nem fényképezek vele, meg nem is értek hozzá, de a képek amiket csináltam nekem tetszett. Kifejezetten játék miatt vettem ezt a telefont,és nem csalódtam benne nagyon-nagyon.nagyon sokáig bírja azt a játékot HD - High beállítássokkal ami miatt telefont cseréltem.
Értsd ez alatt, hogy nem 100% ról indul és öt óra múlva kezd reklamálni a a töltőért (-20%).
A 9 es verziót nem próbáltam de a leírását elnézve inkább oldalra lépés mint előre.
Nem MTK a proci, de picit talán gyengébb is viszont több főzött ROM lesz rá mint erre, aki buherálni akarja (én nem) annak jobb választás.
Szerintem ár érték arányban jobb választás a Note 8 pro mert majdnem ugyan azt hozza (sőt) olcsóbban. -
RBJ
addikt
Csak engem zavar, hogy beállítok ez hátteret a kezdőképernyőre és ha az alkalmazásoknál vagyok ugyanúgy marad minden.
Nincs az elmosódás mint a samunál. Teccikérteniii? -
SL11
csendes tag
válasz
LuckyDevil68
üzenetére
-
Namelesske
addikt
-
Beni2360
félisten
Ma kaptam e-mailben 145 $
Xiaomi Redmi 9 globális változat NFC 6,53 hüvelykes négy hátsó kamera 3 GB RAM 32 GB ROM 5020mAh............... -
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nem cseréltem le,nem bontották még ki,nem is fogom😂
-
-
MadGame
senior tag
Nagyon vicces. Köszi. Gondoltam itt gyorsabban kapok választ, mint egy ügyfélszolgálattól. Erre (is) van a fórum, nem? Ennyi erővel mindenki kikereshetne mindent.
Csak azért kérdeztem, mert egyszer már megjelent a VoLTE jelzés fent, ahogy korábban is szemléltették példával, de egyszercsak eltűnt, nem tudom, mi állítódhatott el. Mindent a korábbi leírások alapján csináltam. Rákerestem (jéééé, igen, rákerestem) a Telenor honlapján, ahol viszont nem írják kompatibilisnak ezt a telefont.
Ezért mertem itt érdeklődni, hogy akkor most hogy is állhat ez az egész? Hátha más is Telenoros és járt hasonló cipőben, akárcsak a szintén Telenoros problémának titulált duplacsengésnél. -
SL11
csendes tag
válasz
LuckyDevil68
üzenetére
Objektív információkat várok :)
Ami segít dönteni.
Mind a kettőben látok valami jó dolgot, nehéz dönteni.
Sony-t nem veszek, nem tecccik. -
válasz
freeknight
üzenetére
És tényleg... sose fogom megérteni miért jó megzavarítani a népet
-
válasz
freeknight
üzenetére
Van már itt annyi változat csak győzze követni az ember pro,S,T kaka matyi ....
-
freeknight
őstag
-
SL11
csendes tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Köszönöm.
-
SL11
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogy valójában milyen felbontású kamera van Rn8 próbán, illetve a Rn9 próbán?
Külföldi oldalak 48 mpx-es kamerát írnak, magyar oldalak többségében 64 mpx-es kamerát írnak a leírásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

érdekes szitu na meg egy restart után megjelenik.
Engem már a hideg kiráz ettől a gyári böngészőtől. Olyan mint egy betegség amit el kell fogadnod és együtt élni vele.