Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Jó Reggelt az Uraknak, nekem ma jött az új rendszerfrissítés, automatikusan felajánlotta. Még MIUI 11.
-
válasz
Beni2360
üzenetére
Nem tudom,honnan tudta,hass csak nincs esetleg olyan opció,hogy magyar piacra szánt telefon,meg mondjuk oroszoknál pl rögtön ugyan így orosz nyelvet rakja be elsőre és így tovább a többi országban,de nem tudom.Nem újdonság,hogy mindent látnak.A telefon is egy megfigyelési eszköz.
-
Beni2360
félisten
Na de honnan tudta a fóliázott telefon, hogy hol van?
Visszagondolva nálam se volt sim kártya és itt is volt felajánlás.
Ezek szerint él a GPS és érzékeli, hogy hol van
A nagy főnök szeme mindent lát.
Egy Petőfi vers adaptáció jutott eszembe
Egyszer jönnek kopogtatnak............ -
Hogy itt senkinek nem jó semmi,azonnal ugratok csak egy kis részletre is,pláne ha nem is úgy értik mint ahogy ti félre értettétek
Bekapcsolta a telót és ott volt elsőre a magyar nyelv magyar régió és el is fogadta őket most akkor mi van?Nekem is pont így volt és nekem is fóliázott volt a csomagolás ergo senki nem nyúlt semmibe sem. -
RBJ
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Válaszoltak, igen global és tudja a b20.
Majd próba de most csak átvettem és otthol csücsül. -
dReFiX
senior tag
Igen, én is innen csináltam, nekem se akart megjönni az OTA frissítés.
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Nekem még mindí nem jött android 10 frissités ! 11.0.3.0(PGGEUXM) szoftver van rajta ! Mikora várható szerintetek ?
-
Beni2360
félisten
-
RBJ
addikt
[kép]
Megjött avdragasszag. Csak globálos. -
RBJ
addikt
Utána néztem ha jól tippelem global verzió fehér dobozos a kínai még piros.
De ez nem 100% . Van egyáltalán külső jele a dobozon? -
válasz
twollah1976
üzenetére
Ebből a telefonból létezik olyan, ami nem tudja a B20-at??
Én eddig úgy tudtam van a Redmi Note 8 PRO, (ami tudja a B20-at) és kész, nincs belőle olyan ,amiből "kispórolták" a 800-as sávot...
-
RBJ
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Rengeteg olyan bolt van ami online és fizikailag nincs. Szerintem az emag nál se tudod verni az asztalt.

Na mindegy. Gyorsba rájuk írtam, hogy tudja e a telefon a b20 t.
Ha gyorsan válaszolnak kiderül. -
twollah1976
őstag
Nem ertem mit akarsz itt ciganykodni.
Kibontas nelkul kuld vissza.
Vagy olvasd el a vasarlasi infokat, felteteleket stb-t, mert nem csak rad vonatkoznak a szabalyok hanem a boltra is.
Elore fizetted?
Ha igen akkor egy ideig varhatod mire visszautaljak a penzt.
Ha utanvetellel akkor talan a szallitas koltseget bukhatod.Ahogy elnezem utanveteles a dolog.
Szerintem szard le, a futarnak mond meg, hogy bocs meggondoltad magad (ha jo fej a futar akkor nem kop utanad amikor hatat forditasz neki) vagy lepj minnel hamarabb a bolttal kapcsolatba es kozold veluk, hogy meggondoltad magad nem kered a telefont.
Nekem mar eleve gyanus az a bolt ahova nem lehet bemenni es az asztalt verni ha valami gond van a termekkel amit a boltban vasaroltam.
Most nezem, hogy a telefon infojaban semmit se emlitenek a B20-rol.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
De ismerős ez a szöveg valami hasonlót írtak nekem is régebben,olvasták a bolt leírást ez biztos nem b20 csak oda írták,közben meg B20 as a telefon
De van min 14 nap visszaküldési lehetőség amúgy is.Én anno itt vettem az előző telómat redmi note 7-es volt 2 év gyári garanciát kaptam meg eustockos garancia papírt és egy bekapcsoló gomb kiesés miatt volt szervizben a telefon és minden rendben ment.
-
freeknight
őstag
Rengeteg mindent lehet olvasni a MIUI 12-ről, csak azt nem emlegetik, hogy visszatér-e vele a MIUI tárcsázó? Nem gáz a google sem, hozzászoktam már a Mi A1-en, csak elüt az általános rendszerdizájntól.
-
LK
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Én is vettem 1-2 dolgot az Alzától, de garanciális kérdésekben rengetegen a fogyasztóvédelemnél kötöttek ki. Nem a pár napon belüli cseréről,visszafizetésről beszélek. Ottani eladókhoz mentem oda amikor először vásároltam tőlük, és volt pofám megkérdezni, hogy tényleg sok a probléma a gariztatásnál? És azt mondták, hogy ők az első problémánál a fogyasztóvédelemhez fordulnának a problémások helyében. A saját eladóik, ott helyben mondták. Azért az kemény. Szóval ott sem fenékig tejfel a vásárlás... Egyetértek veled, csak a dolog margójára kívánkozik ez is.
-
twollah1976
őstag
Lehet, hogy kikap az allambacsitol, na sag schon.
Mas bolt is el volt popsizva, egyiket se kell felteni.
Attol, hogy raneznek egy bolt kormere meg megbizhato.
Foleg ha egy kozep europai szintu bolthalozatrol beszelunk, inkabb vasarolok ott, mint egy ismeretlen boltban, ami gyakorlatilag ugyan annyiert adja a telefont, mint a tobbi bolt.De tudod mit, ahogy a fonokom mondta, mindenki ugy csinal bohocot magabol ahogy neki jol esik.
Vedd meg onnan a telefont es szivjal a B20 hianyaval.
Csak kesobb ne itt szidd a boltot ahonnan vasaroltal es keress megoldast a sajat magad altal okozott problemara.En a helyeben kibontas nelkul kuldenem vissza a futarral a telefont es kernem vissza a penzt.
Elvileg van telefonod, nem elet, halal kerdese ha meg par napig nincs uj telefon a kezedben.
Addigra lenyugszol, megkerdezed a topikot, hogy ki honnan vette az EU regios telefonjat es azok utan eldontod, hogy hol veszed meg. -
RBJ
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Alta mi? Azért kap ki most az allambacsitol. Többi se ismertebb. Ez még új boltocska.
-
Miért akarja rám erőszakolni a teló telefon beállításokat? Még anno lehet már egy hónapja is a factory resetnek akkor mindent beállítottam erre vagy két napja ezt nyomatja. Ki lehet ezt lőni?

-
twollah1976
őstag
Nem ertem, hogy miert kell mindenfele noname boltokbol telefont rendelni.
Kivancsisagbol megneztem az Alza-ban, hogy mennyiert adjak a 128-as Redmi Note 8 Pro-t es a noname bolt kb. 3 ezer forinttal adja olcsobban.
Ja igen es az Alza-ban 100%, hogy EU-s verziot kap az ember a penzeert.
Azonnal mond le a megrendelest vagy ha nem tudod kuld vissza a futarral, hogy elallt a megrendelestol!
Vagy ott a Turbado, emlekeim szerint az is megbizhato volt.
Aqua? Nem hinnem, hogy szurke importos telefonokkal vacakolnanak.
-
RBJ
addikt
Meglepődve tapasztalom a b20 hiányát. Remélem Telekom osként nem ugrottam bele hirtelen.
Igaz szeptembertől lehet vodas leszek elegem lett a telecomból.
Jujj mégis van benne. Bocsi.
De ahol vásároltam a laírásban nem említi. Kezdhetek izgulni, hogy global os lesz e
-
Na kicsit nyomozok a boltx után 🙂
-
RBJ
addikt
Na meguntam a samsung os eltévelyedésem. Maradok kínai vonalon. Holnap boldog tulaja leszek egy redminek. Nem várom meg míg a samsung végleg megadja magát. Meg nem ér a samsung név dupla árat nekem.
Igaz még xiaomi m nem volt. /meizu fronton voltam anno. /
Holnap megérkezik innen remélem nem fél tégla lesz benne.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Hát... ha feltűnt, eddig nem is frissítettem 10es Androidra, de ez a mostani már egy meglévő 10es droid updateja, az azért más kategória
-
-
Beni2360
félisten
Nekem is megvolt, most láttam élősszőr, hogy kiírta kódolás feloldása, stb. Hogy mit kellene látnom a 9-s és a 10-s közt halvány gőzöm sincs. Csak mezei felhasználó vagyok. Vagyis még igazából csak 1 kártya van benne amit netre szoktam használni a fő kártyám még a régi telóban van és ott kaptam 5 Gb netet + 100 percet ingyen és így nem kell használnom a netes telefonálást.Na meg 9 hete karanténba vagyok a mobilnet nuku.
-
Beni2360
félisten
Én is most látom és töltöm le a rendszerfrissítést Stabil 2.0 G majd meglátjuk a végét.
-
Toth_Jani
őstag
Szép ez a frissítés, írja hogy a Netflix és a security patch változik benne.
Na igen, meg az Android rendszer 9-ről 10-re.
-
RBJ
addikt
Nekem furi de tudom ár érték bajnok eme telefon de, hogy lehet, hogy a 9 széria mégis gyenguszabb elvileg.
Pl a note 9 helyett ajánlottabb ez. -
freeknight
őstag
Fordított helyzetben meg azon röhögnek, hogy de hülye vagy, milyen drágán vetted azt a telefont.
Ez a garancia kérdés egy örök dilemma. Van aki nem tartja fontosnak, csak a vételár összegét. Ezzel nincs is baj, amíg nem kell visszaküldeni a telefont, vagy eltűnik a bolt.
Ugyanez, mikor a 300ezres vga-t megveszi apróról, spórol rajta egy huszast jó esetben, de a gari az "hozzám szól".
De szerintem nem kárörvendett itt senki sem -
LK
addikt
Hol? Senki nem nevetett azon, hogy gáz van. Másról volt szó. (volt egy srác aki a Németeknél vett egy szar telót, és lefikázta a Xiaomit, ha jól emlékszem, és gondolom ahhoz kapcsolódó poén volt, de majd itt kijavítanak ha tényleg kárörvendés volt) Én pl. a MobilEx-től vettem egy N8-at, és csak remélem, hogy a hivatalos garit adták hozzá. Aquá-ban azt adták. Lutri, hogy melyik bolt fog tönkremenni sajnos, az Edigital is majdnem tönkrement tavaly.
-
Azért szomorú ez a sok kárörvendő... Én leszarom az egészet volt már telefonom gearbestről is.
-
Lajbymester
tag
válasz
Namelesske
üzenetére
Én még először a BoltX-től rendeltem, majd kb. egy hét után visszaírtak, hogy nem tudják teljesíteni a rendelést, mert a beszállítással gondjuk adódott a járvány miatt, és bezár a bolt.
Ezután megrendeltem az EUmobilról. -
zsole84
senior tag
válasz
Namelesske
üzenetére
Én szerencsére visszamondtam a megrendelést, de azóta is feldolgozás alatt a státusza, választ sem kaptam az emailre.
-
kemotox
addikt
Majd legközelebb mindenki okosabb lesz, és németbe' veszi meg, pult alól!
-
válasz
Namelesske
üzenetére
Hát igen... Facebook oldaluk is izzik a kuncsaftok dühétől...
-
freeknight
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Ezért rendeltem hivatalos, pecsétes Wayteq garijeggyel. Igaz, hogy egy tizessel drágábban, de már megéttem magam gms boltos garival, a gazdasági válság előtt is. Azt a tizest szerintem megérte a nyugalom.
-
Namelesske
addikt
Sziasztok!
Aki rendelt BoltX-ről telefont, az szerintem kezdhet izgulni, ugyanis:
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat hogy ügyfélszolgálatunk 2020.05.07.-től 2020.05.10.-ig nem lesz elérhető leltár miatt. Ügyfélszolgálatunkat legközelebb 2020.05.11.-től (Hétfő) tudják újra elérni. Megértésüket köszönjük.
Na szóval azóta nem megy a bolt, üres a teljes webshop, szám nem kapcsolható. Másik csoportból garanciába elküldött Note 8T-nek se híre sem hamva, ha lesz valami belsős infóm még megírom.
-
válasz
KISDUCK
üzenetére
Na most nézegetem,google képek gépről is meg telefonról is lassított lejátszás,Mi fáj kezelőben normál sebességű lejátszás,gyári fotó appból megint csak lassított lejátszás viszont ott meg találtam a fent említett csúszkát,Mi galéria szintén lassítva játssza le,pc-n pl vlc ben szintén normál sebességű a lejátszás.
Szóval nem értem elméletileg ha lassított mindenhol annak kéne lennie,de lehet akkor a csúszkás módszert kell használni -
Akkor csak sima 240fps-es videóként menti el és az apptól függ hogy felismeri-e és úgy kínálja fel a lassítást, de ez még nem a lassított videó mert ott ugye csökkentve kéne lennie az fps-nek 30/24-re, szóval akkor csak lassítva játszod vissza. Megnéztem google fotót nekem is ugyan így felkínálja a lassítást az eredeti 240fps-es videóra.
-
-
-
-
aram01
nagyúr
Sziasztok szakik. Jöttem megint kérdezni ha lehet. Nejemnek megtetszett a pro, rendeltem neki is egyet. A kérdésem az lenne hogyan tudna átköltözni egy iPhone 8+ telefonról a legegyszerűbben?
Nincs pc se laptop a repertoárban, telefon mellett ipadet használ. -
válasz
twollah1976
üzenetére
Igen van,hogy néha kikapcsolom a telót éjszakára van hogy újra indítom néha.
-
Nem lehet hogy csak nem mentetted el a lassított videót? Próbaképpen csináltam egy 240fps-es videót majd kiléptem a kamerából. A fájlkezelőben ott volt a videó olyan elnevezéssel amit te is írtál de nem volt lassítva, majd megkerestem a galériában is és ott kaptam egy csúszkát alul ami kiválaszthattam a lassított területet és utána rányomtam a mentésre és létrehozta a lassított videót. A művelet után ott volt az eredeti 240fps-es videó 7sec hosszúsággal és a normál fps-es lassított videó 50+ másodperc hosszúsággal.
szerk.: ha 240 van a videó nevének a végén akkor 240fps-es és az az alap videó, szóval biztos hogy nem mentetted el a lassított változatot. -
Mindegy lehet viccelődni de úgy van ahogy írtam. Viszont videó szerkesztővel be lassítottam ugyan olyanra azt annyi.
-
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Pont te beszélsz 🙂
-
twollah1976
őstag
Kivancsisagbol csinaltam lassitott es szuper lassitott videot.
Ezek utan legalabb harom programmal lejatszottam es mindegyik program hiba nelkul teljesitette a feladatot. -
-
Az miért van ha felveszek lassított videót és nem a gyári fotós appban nézem meg akkor normál sebességű a videó és nem lassított?
-
Arra azért már gondoltál, hogy lehet hogy a te készülékedben van a hiba?
A kolléga megkérdezte hogy mekkora kártyát bír a telefon.
Válaszoltam neki én is és te is.
Én írtam hogy 256-ot vagy akár nagyobbat is biztos hogy visz, te pedig azt írtad, hogy árúkeresőn is meg mindenhol 256 a maximum.
Majd ugyan ezt leírtad nekem is válaszban.
Majd írtam neked, hogy az valószínűsíthetőleg csak ajánlás, majd írtam neked példákat is erre és még írtam hogy a Xiaomi megerősítette hogy a készülék 512GB-ig támogatja a memórikártyákat.
Erre írod, hogy téged nem érdekel meg vegyek kártyát és próbáljam ki, meg te amúgy is elvagy a 64Gb belső memóriáddal.
Ebből sikeresen levontam azt a következtetést, hogy fel sem fogtad amit írtam.
A kolléga kérdéséből elindult egy beszélgetés amiben próbáltuk meghatározni a maximális sd kártya kapacitást és a végén beböfögsz ilyen értetlenkedő hozzászólást. -
-
Brutál az 512 de még a 216 is szerintem. Ha tönkremegy kuka a kari és a rajta lévő cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 512GB / kártyafüggetlen / mi.com / gyári garancia
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bekapcsolta a telót és ott volt elsőre a magyar nyelv magyar régió és el is fogadta őket most akkor mi van?Nekem is pont így volt és nekem is fóliázott volt a csomagolás ergo senki nem nyúlt semmibe sem.

De van min 14 nap visszaküldési lehetőség amúgy is.