- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
freeknight #6862 üzenetére
Igen, alapból volt eszemben csak nem tudtam hogy a tarcsazo beállításokban is keres e.
-
Aurig@
őstag
válasz
freeknight #6791 üzenetére
Ok, köszönöm mindkettőtöknek!
Gyerkőc eldönti mi legyen. -
RBJ
addikt
válasz
freeknight #4298 üzenetére
Ki kell lépni az alkalmazásból és újra belépni. Tokken ügyben.
Én lassan 3 hete Google pay t használok.
Meguntam a simple hülyeségét.
Érdekes azóta semmi bajom.
Mielőtt megkérdezik, én Curve val használom. -
Pityu.
nagyúr
válasz
freeknight #4291 üzenetére
Nekem note 8 pron elég jól muzsikál a gcam ok a videó része nem tökéletes de az engem nemnis érdekel a fotó részében meg van raw szóval nekem tökéletes. Romolás nem érdekel és szerintem támogatniuk is kell még egy darabig chipset ide vagy oda de ha esetleg rövidebb támogatás akkor is van aki évekig megtart egy telefont.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
freeknight #4288 üzenetére
Úgy látom téged meg vettek ezzel a félévente kiadok egy csomó új telefont dologgal. Nem sok új dolgot tudnak bwlerak i csak megint egy újjat kell kiadni mert már rá szoktattuk a vevőket meg ugye a profit. Például a sok hülyét jól lehet beetetni a megapixel növeléssel,meg adatok mondogatásával a valóságban meg nem sok minden. Legtöbb ember nem is ért a telefonhou csak annyit max,hogy úúú megint új ez csak jobb lehet
-
twollah1976
őstag
válasz
freeknight #4283 üzenetére
Attol, hoyg egyet ugrott a telefon "verzioszama" meg nem jelenti azt, hogy jobb is lett.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
freeknight #4283 üzenetére
Annyival nem jobb mint amennyivel drágább.
-
Camel
csendes tag
válasz
freeknight #4281 üzenetére
Köszönöm, nézegettem a note9 pro-t kamerában nincs nagy difi és prociban is (elvileg)jobb a 8 pro.
-
10-11+
csendes tag
válasz
freeknight #4135 üzenetére
köszi a segítséget
viszont pont az utolsó lépéshez szükséges funkciót nem találom. beállítások -> továbbiak -> kezdokepernyo - eddig ok, itt nincs app story -
kemotox
addikt
válasz
freeknight #4137 üzenetére
Nehogy már elvárd, hogy az első mondatnál tovább olvassam a kommenteket...
Fail
-
kemotox
addikt
válasz
freeknight #4135 üzenetére
Be lehet állítani, hogy legyen app drawer
-
aram01
nagyúr
válasz
freeknight #3970 üzenetére
Köszönöm uraim, restart megoldotta.
-
OMG9547
csendes tag
válasz
freeknight #3961 üzenetére
"Ami még nagyobb baj a gyárinál, hogy appon belül nem mutat részletes előrejelzést, csak a miui böngészőn keresztül. Ha még legalább be lehetne állítani a chrome-ot... "
Engem már a hideg kiráz ettől a gyári böngészőtől. Olyan mint egy betegség amit el kell fogadnod és együtt élni vele.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Weather & radar szép is, és pontos is. Én azt használom.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Hát most gyors csináltam egy összehasonlítást,az időkép az nem rossz,a gyárin látszik mennyivel több fokot mutat de most már legalább az esőt mutatja mert eddig csak felhőset mutat,a wÖw meg látszik a képen 4 féle időjárás állomás szolgáltatóra lehet állítani tegnap még a dark sky volt a jó most meg kb ra a world weather online ami a helyesebb dolgokat mutatja de hát akkor most állítgassam állandóan?Szóval nem tökéletes ez sem.Előtte a wÖw is míg nem állítottam a dark sky-ról másikra 24 fokot mutatott.Nekem a gyári a részleteset a kiwi browseren keresztül mutatta.
-
SL11
csendes tag
válasz
freeknight #3905 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást :)
-
válasz
És tényleg... sose fogom megérteni miért jó megzavarítani a népet
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Van már itt annyi változat csak győzze követni az ember pro,S,T kaka matyi ....
-
Pityu.
nagyúr
válasz
freeknight #3877 üzenetére
Nekem annyira nem jön be az a kamera lyuk,akksija az tetszetős de lehet nem tud sokkal többet a proci ellenére sem.
-
SL11
csendes tag
válasz
freeknight #3877 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
freeknight #3864 üzenetére
Szia, szerencsére tudom, hogy a xiaomi.eu nem egyenlő azzal amit linkeltem, de az elején nem mondta, hogy főzött EU ROM-ot szeretne feltenni... De valóban ahol megjelenik a twrp szó, ott már főzött ROM-ok vannak
Viszont itt a fórumon sokan használnak EU ROM-ot (meg Globalt is) és semmi baj azokkal, igy igény szerint felteheti ezeket is.
-
aram01
nagyúr
válasz
freeknight #3523 üzenetére
Szerintem akkor megvagyunk. NFC-vel megvagy elégedve?
köszönöm neked is a segítséget. -
aram01
nagyúr
válasz
freeknight #3516 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Annyi hogy én Hollandiában lakom és az ING app-ot használom. Az érintéssel való fizetésnél a fizetéskor alapértelmezettnél nálam csak annyi van hogy bankig mobile payments. Elméletileg már tudok fizetni a telefonnal ?
Az app-ot már beállítottam. -
KISDUCK
addikt
válasz
freeknight #3398 üzenetére
-Ikont törölni? Hát vagy törlöd az appot, vagy belehúzod egy mappába és áthúzod egy ikszedik képernyőre ha nem akarod hogy szem előtt legyen vagy esetleg próbálkozz meg másik launcherrel.
-Ahogy írták már előbb is, a 10-es android elérhető rá, ha ota-n nem sikerül, akkor a topikban találsz leírást a manuális frissítésről.
-Alkalmazásoknál válaszd ki az appot és aksi opciónál válaszd a ne korlátozza opciót, akkor elvileg a telefon nem lövi erővel az appot
-Szerintem a kábel mindegy, ha nem egy fél élet alatt tölti fel, akkor működik a gyors töltést. -
kbyte1024
veterán
válasz
freeknight #3398 üzenetére
Egyszerű feltenni a 10-es droidot. Olvass vissza kb 2oldalt. Még nekem is ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Medence topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest