- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuckyDevil68
csendes tag
OK.
Nekem Note 8 Prom van tavaly november óta . Sokat nem fényképezek vele, meg nem is értek hozzá, de a képek amiket csináltam nekem tetszett. Kifejezetten játék miatt vettem ezt a telefont,és nem csalódtam benne nagyon-nagyon.nagyon sokáig bírja azt a játékot HD - High beállítássokkal ami miatt telefont cseréltem.
Értsd ez alatt, hogy nem 100% ról indul és öt óra múlva kezd reklamálni a a töltőért (-20%).
A 9 es verziót nem próbáltam de a leírását elnézve inkább oldalra lépés mint előre.
Nem MTK a proci, de picit talán gyengébb is viszont több főzött ROM lesz rá mint erre, aki buherálni akarja (én nem) annak jobb választás.
Szerintem ár érték arányban jobb választás a Note 8 pro mert majdnem ugyan azt hozza (sőt) olcsóbban. -
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
Mivel sokkal többet nem tud a note 9 pro, viszont tiszta helyről vásárolva egy huszassal drágább, én még a 8 pro-t választottam. Bár most 90 körül van a 128 gigás a turbado-nál, az nem rossz ár egyébként, mikor én vásároltam, náluk még nem lehetett kapni. Ami még fontos volt, az ujjlenyomat olvasó a 8-ason sokkal jobb helyen van hátul, a kamerasziget jobban néz ki, illetve sokkal szebbek a hátlap színei is, bár ez szubjektív, van, akinek a 9 pro szolidabb színei jobban bejönnek.
Ami a 9 pro mellett szól, az a csinosabb, modernebb előlapi kameralyuk a noccs helyett, illetve a qualcomm proci, akinek fontos a romolgatás. Illetve jobb akksija van.
-
Pityu.
nagyúr
Azt mondják a 8T ben egyáltalán nincs értesítő led csak a sima RN8-ban ha jól tudom.
Az RN9S ben ahogy a képen is látod a hangszóró részbe rakták
Ez nekem annyiból tetszik jobban mint az RN8Pron,hogy véletlenül sem tudod kitakarni egy üvegfóliával pl aminek fekete keretes a széleSzerintem a kamera témán meg nem érdemes rágódni kb ugyan azt hozzák pláne egy jó kamera appal mint a google camera,de azért gyárival sem rosszak.
Ja még annyit volt RN5 telefonom is elég jó volt a kamerája azt hiszem az talán sony szenzoros volt aztán vettem az RN7-eset abban meg samsung szensor volt néztem teszteket olvastam fikázásokat jaj samsung szensor hol van az a sony-hoz meg mennyivel jobb képet csinál az RN7Pro sony szenzorral mint az RN7 samsungal de valójában elenyésző volt a különbség és ahogy mondtam volt bőven tartalék a samsung szenzorban google camerával elég jó képeket lőttem vele
Ha kameráról van szó néha bánom azért ,hogy eladtam az RN7-eset de az RN8Pro sem rossz.
Ja fentebb említik a makro lencsét a legtöbb telefonon 4 kamerából hátul kettő felesleges 2megapuixeles makro van az RN8Pro-n de csak ilyen lövök egy képre megfelel amúgy nem valami komoly de makrózni máshogy is lehet a főkamerával,de szerintem a 9S nek se lesz valami nagyon komoly az 5megapixeles makrója.Bár gondolom nem sokan akarnak telefonnal makró képeket lőni -
osonte
őstag
A 9S-ben van értesítő led. A sima 9, illetve 8T nem ismerem. Mindnek Samsung S5KGM2 (48Mp) szenzora van: 8 / 8T / 9 / 9S. Csak a 8 Pro, illetve 9 Pro aminek 64Mp a szenzora. Én szerettem használni (8 Pro), pl.: komplett erősítő elektronikáját lefényképeztem és a kis alkatrészekbe is bele lehetett nagyítani. A makró jobb az újabb sorozaton: 8 Pro (2Mp), 9S / 9 Pro (5Mp). Én pl. a 2Mp-t hanyagoltam, de az 5Mp már egész használható.
A 8 Pro / 9S / 9 Pro erősebb processzorral rendelkezik a sima sorozathoz képest + gyorsabb UFS tárhellyel. Sokat fotóztam a 8 Pro-val, szerettem a képét, a 9S-t csak keveset használtam, de annak sem tűnt rossznak a képe. Ha lehet választani, illetve belefér a keretbe vegyél 9 Pro-t és akkor kimaxoltad a dolgot.
-
Pityu.
nagyúr
Szerintem egyenlőre hatalmas fejlődést ne várj a nagy megapixel dologban ok,hogy hízik pl drága készülékekben akár már 128 megapixel meg a samsung is valami nem tudom hány száz megapixelről beszélt de ugye nagy érzékelő kell ha meg bele raknának egy dslr érzékelőt bele se férne a mai telefonokba
de oda még ugye kéne jó kis objektív is
szóval egyenlőre vannak már nagyobb érzékelők telefonokba mint ahogy az RN8Pro-ban is nagyobb az érzékelő lapka mint az RN8/RN8T-ben meg ugye a lencse rendszer is sokat számítana de egyenlőre az is korlátozó tényező szerintem.
Hát ha most kéne mondjuk régebbi telóról váltani nekem az RN9S-ben ami szimpatikusabb az a nagyobb aksi de kb ennyi,viszont ha pl a pénz most szűkös lenne és nem olyan telóról váltottam volna aminek szint úgy 4000-res aksija volt mint az RN8/8T-nek hanem kisebb akkor én csak egy hülyeség miatt az RN8-at választanám még pedig a kis led miatt ami jelzi az üzeneteket meg ilyesmi mert a 8T ben az pl nincsen az NFC meg hidegen hagy.
De ez mind magán vélemény64 megapixeles fotó mérete meg 9248x6936megapixel
-
Pityu.
nagyúr
Én pl szeretek fotózni és 64gb-s változat van van még hely bőven rajta mert a felhőbe is mennek képek meg a számítógépre is ki pakolom rendszeresen.Szerintem nem fogsz állandóan 64 megapixeles képeket lőni nem azt mondom rossz a 64 megapixel de nem tökéletes a legtöbb telefonban ez a nagy pixelezés inkább még divat de nem tökéletes.Viszont én pl már leginkább google camerát használok a gyári kamera alkalmazást meg akkor ha esetleg lövök egy szelfit vagy valamit le akarok fotózni majd később információ szerzés dolgán mert a gyári appal pl a zöld szín kicsit túl van húzva meg nem mindig tetszik a képe a google camera meg kezd elég jó lenni és van nyers raw fájl amin még lehet dolgozni plusz.
Nem tudom a többi gyártónál,hogy megy de xiaomiéknál félévente adnak ki új modellt felesleges amúgy de ők így csinálják. -
Namelesske
addikt
Endless Techspot: Redmi Note 8T vs Redmi Note 8 Pro Melyiket válasszam?
Egy hosszabb cikkben leírtam a véleményem a két telefonról, és azóta sem változott. Ha fontos a keret, és egy jól használható tartós telefont keresel, amivel lehet itthon fizetni és szép képeket lő, akkor a 8T jobb választás egy átlagos felhasználó számára. A 8 Pro-nak a folyadékhűtése nem rossz, és az MTK Proci kategóriájában még mindig nagyon erős, de cserébe a telefon fél mérettel nagyobbnak tűnik, és mégsem bírja számottevően jobban az akkuja. A 8 Pro esztétikusan sokkal szebb mint a T, de ha tokban használod észre sem veszed kb, hogy nem a csúcs Note-van nálad hanem az eggyel kisebb. Ami nagyon sokat számít az a 6 giga RAM amiben a Pro egyértelműen jobb. -
Namelesske
addikt
Hát szerintem érdemesebb venni a 128-ast ha tervezel 2 kártyát használni, mert bukod a bővíthetőséget vele. Mivel mindenhol kifutó, én az eMagról venném. De garanciáztatni sehol nem lehet olyan jól mint a hivatalos boltban hivatalos garanciával.
"Az eMAG által forgalmazott termékeknél a vásárlást követően jótállási jegyet (garancialevél) állítunk ki, amely tartalmazza a jogszabály által meghatározottakat, valamint a megvásárolt termékek esetében az eMAG által vállalt, jótállással (garanciával) összefüggő fontosabb tudnivalókat, beleértve annak időtartamát.
Az eMAG által forgalmazott termékek esetében Háztól házig garancia (Pick-up & Return) szolgáltatást kínálunk, amellyel biztosítjuk,hogy az Ön által megvásárolt terméket azzal kapcsolatos minőségi kifogás (meghibásodás) esetén elszállítjuk, majd a szerviz általi bevizsgálást (ennek keretében többek között javítást vagy cserét követően) azt ingyenesen vissza is szállítjuk Önnek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest