Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Ha be volt kapcsolva az ujjlenyomatos azonosítás akkor maximum az sd kártyát tudják kivenni és megnézni aki azon van, ha volt benne SD kártya, egyébként nem tudnak belenézni a telefonba számítógépről sem (ha gépre dugod alapból csak tölti a telefont, fel kell oldani a telefont és engedélyezni a fájlműveleteket, addig nem tudnak belenézni)
-
Szia,
igen van rá megoldás (ha valamikor csatlakozik a nethez a telefon és még nem resetelték!!): https://www.google.com/android/find
- Belépsz azzal a Google accountoddal ,amit a mobilon is használtál, és tudod csörgetni... zárolni vagy épp a tartalmat törölni. Ha szerencséd van és a helyadatok is be voltak kapcsolva elvileg még azt is látnod kell, hol van épp a telefon
Ja igen...: amennyiben épp nem csatlakozik a hálózathoz a telefon, de kiadsz rá egy parancsot, azt (elvileg) azonnal végre fogja hajtani, amikor legközelebb a netre csatlakoznak vele...
Sok sikert !
-
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Hát mondjuk abban az appan kel beállítani amiben a kártya van regelve. Ott aktiválni aztán lehet ki be kapcsolgatni. Legalább is én ezt láttam amikor a Simple by-ban beállítottam. Igaz még nem használtam.
De most megnéztem és a beállításokban a keresőbe írd be ncf és máris megtalálod a beállításokat. -
freeknight
őstag
Nálam is csak egyedül a Simple szerepel, szóval szerintem csak annyi lehet, hogy az ING app így azonosítja magát a telefon fizetéses rendszere felé.
Szerintem így már működnie kéne, szaladj el majd valamerre és próbáld ki, mást már nem tehetsz. Én is szerencsétlenkedtem az első két alkalommal, de max viszel kártyát is, és ha nem működik, akkor azzal fizetsz.
-
KISDUCK
addikt
-
freeknight
őstag
Szia
Én is szenvedtem egy kört a mobilfizetéssel, végül sikerült megoldani a dolgot.
Én a Simple-t használom, de gondolom máshol sem különbözik lényegesen a folyamat.
Először a kártyát hozzá kell adni a bankod appjában, ha több kártya van megadva választani kell egy alapértelmezettet.
A telefon beállításaiban navigálj el a "kapcsolat és megosztás" menüben, ott a végén látod az nfc beállításokat. Az nfc nyilván legyen bekapcsolva, emellett annyi dolgod van, hogy a "biztonsági elem helyzete" menüpontban kiválasztod a HCE pénztárcát. Az érintéssel való fizetés menüpontban az alapértelmezett alkalmazásnak válaszd ki, amit akarsz (nálam ugye Simple), ha nem az szerepelne ott.
Ezen kívül ujjlenyomatos képernyőzárat kell már csak beállítani, nálam az arcalapú feloldás használatával hibát dobott vissza a bankkártya terminál, szóval az felejtős. Kapcsold is ki teljesen, ha eddig használtad volna, mert már az ujjlenyomat előtt érzékeli az arcodat, és ezt nem fogja biztonságos feloldásnak érzékelni. Nálam ez volt az egyetlen hiba.
(Lehet, hogy pin kód vagy minta használata is megfelel, ezeket én nem próbáltam)Ha mindent beállítóttál, egyszerűen fizetés előtt oldod a képernyőzárat ujjlenyomattal, innentől kezdve 2 percen át aktív az nfc fizetés, nem kell belépni az alkalmazásba, amennyiben az alapértelmezett kártyát akarod használni, a főképernyőn is gyönyörűen tudsz fizetni. A gyári tok semmit nem befolyásol. A hátulját tartod oda, középső, alsó részen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged