Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
kekigyu
üzenetére
Kellett hogy legyen mert régebben azon keresztül regeltem nem alkalmazásba. Ja igen csak megváltoztak a dolgok nagyon lecsökkent a tárhelyméret 5 gb adnak ingyen, régebben pedig volt amikor 100 gigabyte is elérhető volt.. ha van kugli fiókod-g drive, ott pedig 15gb-t adnak ingyen, szóval ennyi..
-
gegsite
tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Nekem már nem nagyon kell videó hozzá

Hátlap le, és kb az alsó panelt kicsavarozod antenna lepattintod, (hangszórót nem kell kivenni) a szalagkábelt lepattintod, és ha minden jó akkor ennyi volt. Valamikor a rezgőt is ki kell venni de utána ragasztóval tedd vissza mert nagyon hangosan fog zümmögni.
Ez a videó jó is.
-
gegsite
tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Szia!
Ez az alsó panel csere nagyon könnyű.
Én már 2x csináltam DIY (nem egy telón
)
https://a.aliexpress.com/_EJRnb0zMuűködik a gyors töltés is, szóval minden okay.
Hajszárító, meg egy pengető, kis kereszthornyú csavarhúzó kell és kész.Kb 1 óra ha még nem csináltad.
Van youtubeon disassembly video ott látod mit merre kell.Remélem segítettem .
(Talán nekem még van is egy elfekvőben ha nagyon sürgős lenne) -
gzoll
aktív tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Ó én erről sose hallottam még, most olvasom a kommented, mondom poénból kipróbálom, és nálam működött. Egy, köszi, ez egész új távlatokat nyit nekem a képernyő mentésre, kettő pedig abban nem tudok segíteni hol lehet ezt beállítani, mert erről még az életben nem hallottam, tehát nálam ezekszerint alapból be van kapcsolva 😂
-
Brogyi
őstag
válasz
kekigyu
üzenetére
Ez a készülék a T-s rendszeren nem ad VoLTE ikont, de a 4GHang, ahogy hívja a Magenta megy. Idézem a kolléga lényegretörő kérdéseit:
"Nem minden készüléken/szolgáltatónál jelenik meg volte ikon. Hívás közben visszavált a telefon 3g-re? Kapcsold be a mobilnetet és nézd meg hívás közben milyen hálózaton vagy. Ha marad a 4g akkor aktív a volte, ha visszavált akkor valami még hiányzik."
by M@Db0Y
Remélem nem haragszik az idézet miatt. A linken pedig a többi teló is szerepel.
Elötte sms a 1414-re +4GHANG. Válasz sms, restart. VoWIFI T-vel nem megy ezen a telón. -
-
-
MadGame
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Szia!
Ez alapján tudod kideríteni, hogy milyen ROM-od van.
Innen tudod letölteni a ROM-ot. Telón majd nem kell kicsomagolni, csak ezt a fájlt fogod használni.
Itt meg a telepítés leírását találod.Képfeltöltés: a képet itt lent a hozzászólásnál betallózod, odakatt kurzorral, ahova be szeretnéd tenni a képet --> Kép beillesztése (első ikon).
Ezt már tényleg be kéne tenni összefoglalóba…
-
-
kyru74
aktív tag
-
twollah1976
őstag
VoLTE bekapcsolasa:
Beirod a tarcsazoba, hogy *#*#86583#*#*.
Felugrik az az uzenet, hogy: VoLTE carrier chech was disabled.
Ha az ugrik fel, hogy: VoLTE carrier chech was enabled.
Akkor ird be ujra a kodot a tarcsazoba.
Ha ez megvolt akkor irany a SIM kartya beallitasok es bekapcsolod a VoLTE-t. -
twollah1976
őstag
Melyik telefon uvegjet raktak fel?
Nekem a szelein picit rovidebb az uveg, ez engem nem zavar.
VoLTE ikon a kepen megvan?
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
-
twollah1976
őstag
Az az igazsag, hogy nem kerestem kamera vedolencset.
Valahol lattam vagy olvastam, hogy azok a lencsek inkabb csak rontanak a kameran, pl. becsillan a lencsevedouvegbe a vaku.
A Polusban a Pla-Phone Gsmet keresd, nekem ott raktak fel uveget a kijelzore.
Szepen dolgoznak, nem az elso telefont "uvegeztetem" ott.Probalkozhatsz meg az Azsia Centerben is, ott a jobb oldali szarnyban a szokokut mogotti egyik mindenfele, LEDes, vilagitos, kinai kacatos boltban arulnak telefonra tokokat, uvegeket es ott helyben fel is rakjak az uveget.
A pontos cimet, nem tudom, nekem fejben meg van. -
-
hevizms
addikt
Nfc fizetés megy,de az 5000 feletti vásárlás nálam Erste Pay appal kicsit nehézkes.Lassu,elbizonytalanodom hogy csatlakozott e,huzogatom a telefont az érzékelő előtt mert nem vagyok biztos benne hogy érzékelte. Azt akkor megunom,előveszem a bankkártyát fizetek azzal. Majd mikor jövök el a pénztártól akkor látom ám hogy már bejött a dolog és kéri az azonosítást. Egyszóval nekem speciel ezt még kikellene tapasztalnom csak ugye eléggé gáz amikor a pénztárnál áll a sor én meg ott benazok :) Az 5000 alatti fizetés egyszerűbb
-
Snowy_owl
őstag
Jó választás lehet:
-igen, megy gond nélkül
-nem, ha az egyiken telefonálsz a másik lekapcsolódik
-van VoLTE ha nem kínai dzsungásat veszel vagy sufni gsmbe vásárolod
-persze hogy szokható, mint minden. És az EMUI az a Huawei/Honor, amire te gondolsz az a MIUI
-nem vízálló, de ez nem hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- LG LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest