Új hozzászólás Aktív témák
-
LuckyDevil68
csendes tag
Sziasztok.
Találkozott már valaki olyannal, hogy random leválasztja a Bluetooth fülest a telefon (persze pár másodperc múlva az újra csatlakozik de játéknál kurva zavaró).
Zene lejátszásnál nem tapasztaltam, de játék közben (wifi mellett) igen.
Két teljesen más füles, 2,4/5 GHz + csak 5GHz Wifi és van, hogy két órán keresztül semmi utána meg tíz perc alatt kétszer is.
Ötlet min kéne állítani? -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz ricsmoka #5669 üzenetére
Tényleg baj lehet a telefonoddal mert most felraktam a nevezett játékot, szerintem a hardver igénye nulla, aztán próbaképp felraktam a Redmi 4A-ra is ( ami azért már akkor sem volt a technika csúcsa, mikor három éve vettem) és azon kívül, hogy lassabban tölt akadás mentesen futott.
-
LuckyDevil68
csendes tag
Ma tettem egy próbát. 100% ra töltött alkuról indultam, Két óra PUBG után első óra: 100%>87%, második óra 87%>71%. Wifi Bluetoot bekapcsolva, fényerő ca 75%. A telefon egy éves.
-
LuckyDevil68
csendes tag
Kifejezetten a PUBG miatt vettem új telefont (a régi Redmi 4A megmaradt melósnak) egy éve.
Összehasonlítási alapom csak a Redmi Note 7-tel van ott hozza az árbeli különbséget. Amúgy egy éve nyüstölöm Vészes melegedést nem vettem észre (nyilván pár óra játék után a langyostól melegebb Armori tokban), de HD, High beállítások mellett olyan 75% fényerőn 12-14%-ot merül óránként. Az szerintem nem rossz. Ja a Bluetoot folyamatosan bekapcsolva.WiFi kapcsolattal. Véleményem szerint ha játékra veszel telefont dupla ennyiért sem kapnál ilyen jó telót más gyártóktól.[ Szerkesztve ]
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz twollah1976 #4055 üzenetére
Akinek pelusa van annak vagy még nem kell, vagy már nem kell.
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz MadGame #4023 üzenetére
Meg kell találni az arany középutat.
Olyan bolt ahol nem csillió gyémántért adják, átvételi ponton is felveheted (ha úgy hozza hajnal kettőkor is) és hosszú évek óta van bejáratott boltjuk, tehát jövő héten nem költözik ismeretlen címre.
Boltot azért nem ajánlok. mert mindenki mást preferál de ez alapján találsz neked tetszőt.
Az, hogy mennyit spóroltál rajta fél év múlva eldől mikor kiderül, hogy mégsem gyárilag EU-s a telefon.[ Szerkesztve ]
-
LuckyDevil68
csendes tag
OK.
Nekem Note 8 Prom van tavaly november óta . Sokat nem fényképezek vele, meg nem is értek hozzá, de a képek amiket csináltam nekem tetszett. Kifejezetten játék miatt vettem ezt a telefont,és nem csalódtam benne nagyon-nagyon.nagyon sokáig bírja azt a játékot HD - High beállítássokkal ami miatt telefont cseréltem.
Értsd ez alatt, hogy nem 100% ról indul és öt óra múlva kezd reklamálni a a töltőért (-20%).
A 9 es verziót nem próbáltam de a leírását elnézve inkább oldalra lépés mint előre.
Nem MTK a proci, de picit talán gyengébb is viszont több főzött ROM lesz rá mint erre, aki buherálni akarja (én nem) annak jobb választás.
Szerintem ár érték arányban jobb választás a Note 8 pro mert majdnem ugyan azt hozza (sőt) olcsóbban. -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz Lajbymester #3844 üzenetére
Frissítés után csak a bluetoot-al volt gondom ( az se komoly) de megoldódott s kapott tanács után.
Töröltem a listából az eszközt, újraindítás, újra csatlakoztatás azóta hibátlan.
semmi más beállításba nem kellett piszkálnom.
Nem dúrtam át a telefont de a fotók, zenék, programok maradtak.[ Szerkesztve ]
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz Namelesske #3808 üzenetére
Ha játszani is akarsz vele (sokat, és nem a sodukuval) akkor a pró, ha csak úgy mindenre kell a 8T-vel is eleszel évekig. Amúgy ha megnézed méretben a két telefon között egy milliméter különbség van.
[ Szerkesztve ]
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz twollah1976 #3807 üzenetére
A garanciát meg a templomban a szűz Mária szobor után jobbra tudod érvényesíteni. Mert isten bizony van rá gari. Boltból úgy egy tízessel drágább de mi megoldjuk okosba.
-
LuckyDevil68
csendes tag
Frissítés óta random leválasztja a vezeték nélküli fejhallgatót ( ami 10 - 20 másodperc múlva újra csatlakozik ugyan de játék közben több mint zavaró.
Másik fülessel még nem próbálltam, de amióta meg van (2019 November) ezzel használom és előtte nem volt semmi gond.
Ötlet minek a beállítását nézzem meg? Nyilván az alapvetőkön már túl vagyok. -
LuckyDevil68
csendes tag
Nem arra akartam utalni, hogy félévente cserélni kell a telefont ( nálam átlag két évente csere de leginkább az én bűnöm, annyira leamortizálom, hogy gyakorlatilag használhatatlan, erre viszont vigyázok , melóba még mindég a Redmi A4 et használom és bírja pedig kétésfél éves). Hanem, hogy olyan gyorsan fejlődik a technológia, hogy egy fél éves középkategóriás telefonnal már nem szoktak referenciaként példálózni.
[ Szerkesztve ]
-
LuckyDevil68
csendes tag
Nem olyan rossz telefon ez még így félévvel a megjelenés után sem:
https://www.origo.hu/techbazis/20200514-antutu-legerosebb-android-okostelefonok.html?utm_source=hirkereso -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz wertigo1984 #3426 üzenetére
Azért kérdeztem mert egy régebbi telomnál jártam, úgy hogy a tok bekavart a távolság szenzornak, Egy tabletemnél meg a négy sarkát feszítette alig észrevehetően és az is csinált mindent, megőrültem mire rájöttem, hogy a tartó a ludas.
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz wertigo1984 #3417 üzenetére
Kérdés: A Redmit milyen tokkal használtad?
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz Lajbymester #2774 üzenetére
November eleje óta van meg a Not 8 Pro és azóta is teljesen jól működik android 9- el, amúgy minden letölthető frissítést megkapott. Nem merül az aksi, ( ha nem PUBG-zom, de akkor sem vállalhatatlan) minden gond nélkül működik a számítógéppel az USB, A bluetooth - Wifi 2.4 Ghz en inkább program függő ha a ruter egyébként tudja az 5 Ghz-et is (pl a Viber szar).
Ehhez képest mit tud többet a 10-es droid amiért megéri kockáztatni a téglásítást?
Tudom én is voltam fiatal (a kilencvenes évek elején simán hazavágtam az első 486-os procimat alaplappal együtt mert nem igaz, hogy nem mükszik benne az a hangkártya) de hidd el ami nem romlott el nem kell megjavítani. -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz Lajbymester #2774 üzenetére
November eleje óta van meg a Not 8 Pro és azóta is teljesen jól működik android 9- el, amúgy minden letölthető frissítést megkapott. Nem merül az aksi, ( ha nem PUBG-zom, de akkor sem) vállalhatatlan) minden gond nélkül működik a számítógéppel az USB, A bluetooth - Wifi 2.4 Ghz en inkább program függő ha a ruter egyébként tudja az 5 Ghz-et is (pl a Viber szar).
Ehhez képest mit tud többet a 10-es droid amiért megéri kockáztatni a téglásítást?
Tudom én is voltam fiatal (a kilencvenes évek elején simán hazavágtam az első 486-os procimat alaplappal együtt mert nem igaz, hogy nem mükszik benne az a hangkártya) de hidd el ami nem romlott el nem kell megjavítani. -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz Namelesske #1953 üzenetére
Szólj a főnöködnek , hogy vegyen ehejett a szar hejett egy iPhone faszomtudja melyiket mert ez neked nem jó.
Nekem mint mezei melósnak ez egy csúcs teló, és nem a céges laptop ot akarom kiváltani vele. Amúgy lehet hogy szarul állítottad be. -
LuckyDevil68
csendes tag
Nekem anno a Redmi 4A val volt ilyen problémám.
A páromnak meg a törpének frissült a telója az enyém meg a nővérének nem.
Nem ugyan onnan lett rendelve a taló a színe miatt (csajok nem mindegy milyen a hátulja).
Régió váltás oldotta meg a gondot. Magyarról át állítottam Hongkongra és láss csodát frissültek azok is.
Nem néztem de valószínű más Rom volt rajtuk. -
LuckyDevil68
csendes tag
Sziasztok
Egy hónapja van meg a Not 8 Prom, Kifogástalan ( mondjuk egy redmi 4A után milyen legyen).
Egy kérdésem van.
Találkozott e már valaki azzal a jelenséggel, hogy ha jack-jack kábelt csatlakoztat a telefonra ( autóban szeretnék zenét hallgatni ) és be van kapcsolva a Mi Hangjavítás , még ha általános fülhallgatóra állítom is, állandóan leállítja a lejátszást mintha kihúzgálnám a jackdugót. -
LuckyDevil68
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest