- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
válasz ®abstract® #7397 üzenetére
Ja csak nem voltam biztos benne, hogy van webes felülete. Amúgy egész jól használható.
-
kekigyu
aktív tag
Xiaomi cloud elérhető valahol webes formában? 5 giga felhő tárhelyre lementett csomó képet, videót a telefon. Kitörölném őket meg kikapcsolnám a szinkronizálást. Telon elég nehézkes...
-
kekigyu
aktív tag
-
kekigyu
aktív tag
válasz Beni2360 #7383 üzenetére
5 éve ugyanígy voltam a Xiaomi Mi A1-el csak annak az akksija fáradt el. Szervizben cseréltettem és gyakorlatilag tönkre vágták vele a telefont. Pedig Pesten volt és nem sufni gsm-ben. Most Borsodban élek, nem ismerem még az itteni lehetőségeket. Tudsz esetleg ajánlani megbízható helyet, akár Pesten is, ahol cserélnék a töltő csatlakozót?
-
kekigyu
aktív tag
5 éves a készülék, kezd bizonytalanná válni az USB kapcsolat. Autóban is használom Android Autoval, munkából adódóan napi sok le-fel dugdosással. Van valami megoldás erre a problémára?
-
kekigyu
aktív tag
A mai napon a telefonom már 2x magától újraindult és bootloopolt mindaddig, míg hosszan nyomott bekapcs gombbal egyszer csak elindult rendesen. Valaki járt már így? Miért van ez?
-
kekigyu
aktív tag
Be van állítva képernyőkép mentés módjának a 3 ujjas lehúzás, de nem csinál rá semmit a telefon. Hogy lehet működésre bírni?
-
kekigyu
aktív tag
válasz twollah1976 #5792 üzenetére
Pont erre vagyok kivancsi. Mivel a Huawei Health appban nem lehet külön ki-be kapcsolni a telefon lépésszámlálását ezért gondolom a telefon nem ezzel az appal mér hanem valami más, gondolom gyári alkalmazással. De nem tudom melyikkel, hol lehetne kikapcsolni vagy az engedélyt megvonni.
-
kekigyu
aktív tag
válasz twollah1976 #5790 üzenetére
Aha. Adott egy okos ora, ami meri a lépéseket. Meg a telefon is meri. Ezt az óra alkalmazása irja is. De nem jol mergeli ossze ezert nagyon durvan sokkal tobb lepest mutat az app mint az óra. Az appban nem lehet tiltani a telefon mérését. Gondoltam megkérdezem, hogy a telefonon lehet-e.
-
kekigyu
aktív tag
Arra van ötletetek, hogy tudnám letiltani, hogy a telefon háttérben számolja a lépéseket? Emiatt a Huawei Health appban fals lépés értékek jelennek meg mert a telefon által mért lépéseket is számolja.
-
kekigyu
aktív tag
válasz janakbacsi #5271 üzenetére
Nálam ugyanezek vannak beállítva és nekem se jelez semmit állapotsoron. Megpróbáltam repülőmódban is, semmi. Én T-s vagyok, beszéltem az ügyfélszolgálattal is, részükről minden bekapcsolva.
Aki T-s és megy a VoLTE és VoWifi feldobná az APN beállításait?
-
kekigyu
aktív tag
Ujra elolvastam mindent volte es vowifi témában a forumban. T-vel az előbb beszéltem, részükről minden be van allitva. A telefonon nalam is, újra ellenőriztem, megsincsenek kint a volte es vowifi ikonok. Latszatra nalam a hiba, de hol? Van ötlete valakinek?
-
-
kekigyu
aktív tag
-
kekigyu
aktív tag
válasz twollah1976 #3139 üzenetére
Nah most támadt kedvem android 10-re frissíteni. Segítsetek lecci egy linnkel, melyik rom valo a telefonomhoz?kép link
Meg egyúttal arról is homalyositsatok fel a screenshot miert preview minőség, hogy tudom ezt normalisan felrakni ide?
[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
Tempered glass kellene belföldről, online rendelés, házhozszállítással. Ki mit ajánl?
-
kekigyu
aktív tag
válasz rabtibus #1684 üzenetére
Az első linken lévő nekem tegnap jott meg. Eleg prémium erzes, mondjuk 3k+ hufert legyen is Magnes van a hátulján, autoba nekem kiváló. Kameranal hátul picit a lencsék fölé ér, meg a magnes is eltartja az asztal sikjatol így a gyari szilikonnal jobban ved. Tempered glass volt hozza, ua a korbe kisebb verzió amit a Polusban raktak fel ( ez mondjuk nem tetszik )
-
kekigyu
aktív tag
Az ujjlenyomat olvasó érintése mellé lehet valahogy rezgést beállítani?
-
kekigyu
aktív tag
válasz twollah1976 #953 üzenetére
Na jo hogy ott van, de google fiok alatt vannak a mentett kártyáim
-
kekigyu
aktív tag
válasz Viktor0610 #847 üzenetére
Nalad megy mar a belépés Google-el? Nalam nem, akarmit csinálok/adok-veszek/jogosítok... Irtam supportnak.
-
kekigyu
aktív tag
válasz twollah1976 #849 üzenetére
Szerintem ugyanezt mint neked, nekem is korbe rövidebb. Latom a Volte ikont, hogy lehet bekapcsolni? ( Tekekom részéről engedelyezve van, MiA1-en használtam is )
-
kekigyu
aktív tag
válasz twollah1976 #807 üzenetére
Köszi, ez egy tök jo tipp volt, tegnap tudtam üveget rakatni plafoneknal. Örülök, hogy el tudtam intezni karácsony előtt, big thx
Viktor 0610: nah akkor remélem megoldódik majd ,, magától,,. Köszi az infót
[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
Mobile-pocket appba nem tudok Google fiokkal bejelentezni. Minden engedélyt megadtam az appnak, mit nezzek még meg?
-
kekigyu
aktív tag
válasz twollah1976 #740 üzenetére
Polusban gondolom ilyen telefon ,,butikosoknal,, keressem. Kamera védo lencset is láttál esetleg?
-
kekigyu
aktív tag
Arra van valahol beállítás, hogy ujjlenyomat olvason lefele huzva az ujjam legorduljon a status bar?
-
kekigyu
aktív tag
válasz twollah1976 #738 üzenetére
Kupon esetleg van alzara? Illetve latom, hogy valami 5000 forintos ajándék utalvany jar mellé, es ugy olvastam szilikon tok van a csomagban. Tempered glass alzarol melyik ajánlott?
-
kekigyu
aktív tag
Alzan mennyi garancia van? Meg az érvényesitesevel se lesz gond, megbizhatoak?
-
kekigyu
aktív tag
Holnap en is meg szeretnem venni a Note 8 Pro-t, belfoldrol honnan érdemes?
-
kekigyu
aktív tag
válasz Snowy_owl #713 üzenetére
Koszi az infokat! De nagy kar a nem aktív dual simert. Es miuiban esetleg jobban testre szabható a dolog mint gyari android 9-en? Egy esetben hiányozna a nem aktivsag, mikor telefonálok ( es sokat, korlatlan elofizetesem van ) Telefon kozben is kell a net waze, whatsapp miatt. Szoval az is jó lenne ha be tudnám allitani, hogy telefonáláskor a telekomrol vegye a netet is egyébként valtson vissza. Ez megoldható?
-
kekigyu
aktív tag
Udv mindenkinek! Kineztem ezt a telefont es olvasgatok de kozben kerdeznek is:
- nfc fizetes gond nelkul megy?
- aktiv dual simes a telefon ( telekom halozaton telefonalva lenne digi netem egyszerre?)
- volte van?
-sose volt emui telefonom, gondolom teljesen szokhato ugye ( nexus 5x es xiaomi mi a1 volt az előző 4 evben )
- barmi egyeb ,,bug,, amivel csak egyutt elni lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest