Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a 256 gondolom az ajánlott amire tesztelték és sdxc szabványt támogat aminek a felső határa 2TB. Kizártnak tartom hogy 256 felett ne működne benne kártya. A laptopomban is az m2 foglalatra 512gb-t adott meg a gyártó legnagyobb ssd méretre és mégis megy benne gond nélkül egy 1TB-os modell.
Az előző mobilom z3 compact volt és 128gb-os kártya volt az ajánlott maximum mégis ment benne a 200gb-os kártya probléma nélkül. Szóval én nem venném komolyan ezeket az ajánlásokat.szerk:
google első találat:
"According to official specifications provided by Xioami, the Redmi Note 8 Pro can support microSD cards up to 512GB." -
Sung
csendes tag
Írtam a lurdy@xiaomi.hu-ra is és a következő választ kaptam micro SD kártya tekintetében (hátha másnak is hasznos) :"256Gb a maximum, amit tud kezelni az említett készülék."
-
-
Sung
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék micro SD kártyát venni a telefonba, de nem találom mekkorát támogat maximum. Lehet én bénázok, de még a Xiaomi oldalán se találtam meg pontosan ezt az adatot.
256 GB szeretnék, de csak ha kezeli, mert nem mérik olcsón
Köszönöm! -
szasanyi
félisten
OK, köszi a válaszokat!
-
válasz
szasanyi
üzenetére
-Nincs rajt fólia
-Én az ebben a hsz-ben lévővel használom. Korrekt a fólia illeszkedése, sajnos mivel 2,5D ezért vannak kisebb problémák. Ez a fólia széltében éppen lefedi a kijelzőt, de sajnos minimálisan levegősödik a szélein, de szerintem nem zavaró. Van a fóliához gy kis fiola levegősödés elleni folyadékkal, amit használtam felhelyezéskor, de később sajnos kicsit levegős lett a széle, de azóta nem használtam hozzá, mert lusta vagyok és használat közben észre sem veszem.
-AMOLEG-et nem használtam, de AMOLED-et se
Ez ugye IPS, de korrekt teljesen HDR-t támogat. Minőségben hozza a sony z3 compct bravias minőségét. A kijelző minőségét nem érheti panasz. -
Beni2360
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem se volt van rajta gyári fólia. Sokan írták, hogy gorilla 5 kijelzőhöz nem is nagyon kell. Nekem több mint 2 hónapja rendelt edzett üveg még az éterben van valahol.
-
szasanyi
félisten
Sziasztok! Gondolkodok ezen a típuson mert 80k alatt nem igazán találok jobbat (de javítsatok ki ha tévednék!). Amit fontos lenne tudn első körbeni:
- atelefon gyári állapotában tartalmaz-e olyan kijelzőfóliát ami átmeniteleg használható?
- hol és milyen üvegfólias ajánlott rá ami pontosan és jól illeszkedik a kijelzőjére?
- az aki AMOLEG kijelsőz használt milyennek találja ezt? Nyiolván nem lesz olyan, nem is várom csak szeretném tudni milyen (a tesztben a színeit pölö nem találták eléggé élénknek). -
LK
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Nem. Elég ha érted a viccet.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
El lehet ezt viccelni, de nemrég felröppent a hír , miszerint a Redmi Note 8 pro böngészője szépen gyűjti a személyes adatainkat (pl.: [link] , [link] )... na persze a Xiaomi böngészőjével [korábban is voltak problémák] .
Na persze nem mindenkit zavar ez, de nekem pl. a céges SIM kártyám is a telefonban van , innen intézem a céges levelezést is mikor úton vagyok... így azért nem annyira örülök az ilyen adatszivárgásnak.
-
pappmarci
csendes tag
Sziasztok!
November óta van meg a telefonom. Mostanában azt produkálja a telefon, hogy amikor 2.1 hangszórót tudok a telefonra. Némely zenénél lekapcsolja magát. Megállítja a zene lejátszást. Függetlenül attól,hogy mivel indítom el a zenét. Próbáltam már a gyári zenelejátszóval, youtube premium, vlc.
Párom note 7esevel ugyanez a hangszóró sose állt még le.
Másnak is csinált már ilyet a telefonja?
-
válasz
twollah1976
üzenetére
De azt már lehet nem tudod megszámolni a böngésző hányszor küldött ki adatokat a telefonodról ...
-
Ez mi a franc frissítés lehet?

-
-
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Nálam még mindig meg van de nem a lényeges hangok mennek el hanem csak a tárcsázó hang,képernyőzár hang,képernyő készítés hang meg a törlés hangja.Már nem is kapcsolgatom vissza őket de az a fura naponta többször is ugye a telefonhoz nyúlok hol vissza jönnek maguktól a hangol hol megint sehol semmi szóval hol így érzi hol úgy érzi kapcsolgatják magukat
én már csak abban reménykedem lesz valami frissítés ami javítja ezt a jelenséget mert már volt factory reset is de semmi eredménye,viszont ezen kívül tökéletesen elégedett vagyok a telefonnal,de ez sem hiba csak megszokás kérdése,hogy vannak e ezen hangok vagy sem.Redmi note 5 nél volt anno ilyesmi,hogy google billentyűzetnél mindig kikapcsolt a hang mire valami javította meg már szartam rá és be sem kapcsoltam a billentyű hangot 
Szia,nekem nem annyira komolyan megy el a hang csak bizonyos hangok amik hál isten nem létszükségletesek csak megszokás.Itt fentebb le is írtam.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Azt hittem megoldódott... na majd a MIUI 12 helyrehozza
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Tényleg... Te meg asszem az USB szopó rollerén ültél
-
-
aram01
nagyúr
Sziasztok tesztelném ezt a VR témát, inkább csak kíváncsiság semmi több. Na szóval amazonon vagy EBay lehet hozzá kapni az a centes papír szemüveget? Valakinek van már tapasztalata vele? Esetleg egy link? Köszönöm
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Ez egészen biztos
-
malystryx
senior tag
Igen, ezt én is érdekesnek találtam, akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam van ez. Bár ez nem megnyugvás kérdése...
Rákerestem, találtam pár reddit-es hibajelentést, több féle megfogalmazásban, 2 volt ami említésre méltó, az egyik nem jutott semmire, a másiknál azt javasolták, hogy tiltsuk a MIvideo-t. Még várok vele, nem akarok tiltogatni, anno a Redmi4-em is megbolondult ilyenek miatt, ez a 3 további "koppintás" nem oszt már rajta, legalább tudom hogy mit kell csinálni. 
-
Eva1982
csendes tag
Sziasztok! Én írtam a minap és nem találom! Beírtam a neten a keresett problémát ide irányított kérdeztem.... De egyszerüen nem találom! 🤨🤨
Akkor látom itt az utolsó hsz. Megpróbálom itt. És bocs a bénázásért!
Szóval adott egy redmi note 8pro ami random módon lenémul teljesen magától napjában többször is. Nincs semmi időzítő némítás beállítva!!!okosóra van párosítva hozzá mibandage programmal..... Esetleg valakinek ötlet!?😟 -
válasz
LuckyDevil68
üzenetére
Elárulok neked valamit,az a fejlődés sokszor csak a látszat.Inkább csak jól tálalják az új termékeket mivel már rá vagyunk szoktatva pl a kinézet alapján vásárlásra meg ilyenek.és ha valami máshogy ujjabnak néz ki vagy rá mondják ez ilyen meg olyan az emberek többsége veszi mint a cukrot és még csak a tönkremenős dolog sem kell hozzá.Ha olyan nagy fejlődés lenne akkor pl egy jó pár éves processzor vagy videó kártya már nem tudna jó lenni de nem ez van pár éves proci meg videokártya is elviszi pl a mai játékokat és rezzenéstelenül viszont ha akarják szoftveresen kilövik de nem azt jelenti ne lehetne jó még manapság,szóval nincs akkora fejlődés mint amit elhitetnek velünk.
-
LuckyDevil68
csendes tag
Nem arra akartam utalni, hogy félévente cserélni kell a telefont ( nálam átlag két évente csere de leginkább az én bűnöm, annyira leamortizálom, hogy gyakorlatilag használhatatlan, erre viszont vigyázok , melóba még mindég a Redmi A4 et használom és bírja pedig kétésfél éves). Hanem, hogy olyan gyorsan fejlődik a technológia, hogy egy fél éves középkategóriás telefonnal már nem szoktak referenciaként példálózni.
-
malystryx
senior tag
Szia! Kb. 1-2 hete találtam meg én is ezt a lehetőséget, a böngészőmet beállítottam, de videólejátszásra MX Playert használok illetve csak szeretnék, viszont hiába van beállítva ugyanezen a helyen, és még mutatja is hogy az MX az alapértelmezett, mégis a gyárival indítja a videókat. Ha pedig kiválasztom a file-t, és rábökök a 3 pöttyre, további lehetőségként kiválasztom hogy másik alkalmazásban nyissa, hiába választom ki azt is hogy jegyezze meg a beállításokat, minden új résznél a gyári indul el. Itt még nem tudtam rájönni mi lehet a gond.

-
FOX888
tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Lehet nem volt egyértelmű a kérdésem. Nekem megfelel a MIUI kezdőképernyő.
Én azt szeretném elérni, hogy ne az első oldal legyen a kezdőoldal, hanem mondjuk a harmadik. -
FOX888
tag
Azt hol tudom beállítani, hogy a melyik legyen a home képernyő? Vagy csak az első lehet az?
-
Beni2360
félisten
beállítottam az automata ki és vissza kapcsolás. Ment egy hétig aztán a kikapcs megszűnt maradt a bekapcs. Na 2 nap után már az sem müxik. Mi csinálhatta ezt.
-
válasz
LuckyDevil68
üzenetére
Hát már miért lenne fél év az semmi,jó tudom fogyasztói társadalom de mikor egy 2 éves telóra mikor azt mondják,hogy az a régi telefon mintha lenne vagy száz éves.Szomorú egyébként,hogy ez így van olyan dolgokat kéne gyártani amivel akár 10 évig is el lehetne az ember bár a társadalmat teljesen rászoktatták a cserélgesd a cuccaidat minél hamarabb még ha semmi értelme sincs dologra.Bár lehet egy emberre is azt mondják 1 év múlva nem olyan rossz ez még.
-
LuckyDevil68
csendes tag
Nem olyan rossz telefon ez még így félévvel a megjelenés után sem:
https://www.origo.hu/techbazis/20200514-antutu-legerosebb-android-okostelefonok.html?utm_source=hirkereso -
aram01
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Szerintem akkor megvagyunk. NFC-vel megvagy elégedve?
köszönöm neked is a segítséget. -
-
freeknight
őstag
Nálam is csak egyedül a Simple szerepel, szóval szerintem csak annyi lehet, hogy az ING app így azonosítja magát a telefon fizetéses rendszere felé.
Szerintem így már működnie kéne, szaladj el majd valamerre és próbáld ki, mást már nem tehetsz
. Én is szerencsétlenkedtem az első két alkalommal, de max viszel kártyát is, és ha nem működik, akkor azzal fizetsz. -
-
-
aram01
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Annyi hogy én Hollandiában lakom és az ING app-ot használom. Az érintéssel való fizetésnél a fizetéskor alapértelmezettnél nálam csak annyi van hogy bankig mobile payments. Elméletileg már tudok fizetni a telefonnal ?
Az app-ot már beállítottam. -
freeknight
őstag
Szia
Én is szenvedtem egy kört a mobilfizetéssel, végül sikerült megoldani a dolgot.
Én a Simple-t használom, de gondolom máshol sem különbözik lényegesen a folyamat.
Először a kártyát hozzá kell adni a bankod appjában, ha több kártya van megadva választani kell egy alapértelmezettet.
A telefon beállításaiban navigálj el a "kapcsolat és megosztás" menüben, ott a végén látod az nfc beállításokat. Az nfc nyilván legyen bekapcsolva, emellett annyi dolgod van, hogy a "biztonsági elem helyzete" menüpontban kiválasztod a HCE pénztárcát. Az érintéssel való fizetés menüpontban az alapértelmezett alkalmazásnak válaszd ki, amit akarsz (nálam ugye Simple), ha nem az szerepelne ott.
Ezen kívül ujjlenyomatos képernyőzárat kell már csak beállítani, nálam az arcalapú feloldás használatával hibát dobott vissza a bankkártya terminál, szóval az felejtős. Kapcsold is ki teljesen, ha eddig használtad volna, mert már az ujjlenyomat előtt érzékeli az arcodat, és ezt nem fogja biztonságos feloldásnak érzékelni. Nálam ez volt az egyetlen hiba.
(Lehet, hogy pin kód vagy minta használata is megfelel, ezeket én nem próbáltam)Ha mindent beállítóttál, egyszerűen fizetés előtt oldod a képernyőzárat ujjlenyomattal, innentől kezdve 2 percen át aktív az nfc fizetés, nem kell belépni az alkalmazásba, amennyiben az alapértelmezett kártyát akarod használni, a főképernyőn is gyönyörűen tudsz fizetni. A gyári tok semmit nem befolyásol. A hátulját tartod oda, középső, alsó részen.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok kb egy hete van meg a telefon, de csak most van idom foglalkozni vele.két kérdés foglalkoztat első körben. Mobilfizetést most állítottam be a bankom appjában. Ha fizetni szeretnék vele mi a teendő? Fel kell oldani? A telefon melyik részét tartsam oda? Gyári tok zavaró lehet? A másik hol tudom beállítani hogy a chrome legyen minden esetben az alap böngésző? Köszönöm a válaszokat.
-
-
Erről volna szó!
https://xiaomilife.hu/hibat-dob-leall-a-miui-kezdokepernyo-itt-a-megoldas-ra/ -
Linkeljem a cikket? A xiaomi adta ki. Valamit elcsesznek és nem szabad telepíteni.
-
-
Uraim meg jött az a frissítés amit nem szabad letölteni és telepíteni. Valakinek esetleg tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezért kérdezek, hogy ne legyen felesleges beruházás.
Ez ugye IPS, de korrekt teljesen HDR-t támogat. Minőségben hozza a sony z3 compct bravias minőségét. A kijelző minőségét nem érheti panasz.
Rákerestem, találtam pár reddit-es hibajelentést, több féle megfogalmazásban, 2 volt ami említésre méltó, az egyik nem jutott semmire, a másiknál azt javasolták, hogy tiltsuk a MIvideo-t. Még várok vele, nem akarok tiltogatni, anno a Redmi4-em is megbolondult ilyenek miatt, ez a 3 további "koppintás" nem oszt már rajta, legalább tudom hogy mit kell csinálni. 
. Én is szerencsétlenkedtem az első két alkalommal, de max viszel kártyát is, és ha nem működik, akkor azzal fizetsz.