- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Lajbymester #5652 üzenetére
Be lehet állítani a tisztitandó szemét méretét
-
kzkz
őstag
válasz
Lajbymester #4327 üzenetére
Nekem a zárképernyőn csak statikus kép jelenik meg, a másik működik. Mi a trükk, hogy ott is működjön?
-
MadGame
senior tag
válasz
„A Témák alkalmazásban fogsz egy tetszőleges élő háttérképet, beállítod háttérképnek és zárképernyő háttérnek is.”
És ha nálam nincs lehetőség a Háttérképeknél élő háttérképre? -
LK
addikt
válasz
Kicsit nehezen bogarásztam ki, honnan is kell letölteni, de feltettem néhány háttérképet, és működnek. Úgyhogy köszi!
Csak vicces, hogy kell a háttéralkalmazás. -
Bubsy
aktív tag
válasz
Nagyon köszönöm!
Nagyon király -
Lajbymester
tag
válasz
Lajbymester #4326 üzenetére
Közben sikerült a bolygós háttérképeket is belőni, kegyetlenül néz ki.
[link] Innen le tudjátok tölteni, van többféle is.
1. Letöltöd, feltelepíted a neked tetszőt
2. A Témák alkalmazásban fogsz egy tetszőleges élő háttérképet, beállítod háttérképnek és zárképernyő háttérnek is.
3. A Google Háttérképek alkalmazásban kiválasztod a letöltött bolygós háttérképet az élő háttérképeknél, és beállítod háttérnek és zárképernyő háttérnek is.Csak így működik. Alapból a MIUI-ban valamiért nem lehet élő hátteret beállítani a zárképernyőn.
-
MadGame
senior tag
válasz
Lajbymester #4182 üzenetére
Köszi
Amúgy a másik telón lentebb ment a bubi, holnap még rákörmölök egy kicsit és remélem teljesen jó lesz, mint az enyém elsőre. -
kbyte1024
veterán
válasz
Lajbymester #4182 üzenetére
Nem értitek a lényeg vagy nem akarjátok?? Itthonról 1200-1500forintert vettem uvegfoliat. Még 1000volt a felrakatas. Ha elbasszak ők cserélik mert gari van a felrakatasra is.Ha gagyi a fólia visszafizeti a webshop az árát. De nem hogy spóroljak 1000forintot kintről rendelem meg és szopok a felrakassal ami vagy jó lesz vagy nem. Aztán ha szar akkor rendelhetnek másikat. Akkor már nem olcsóbb! Ez bizony fillerbaszas! Akármit mondtok rá. Ismétlem ha több ezer forintról beszélnénk azt megértem. De ez?? Nem fikazok én senkit a ti dolgotok.
-
kzkz
őstag
válasz
Lajbymester #4164 üzenetére
Nekem úgy se jelenik meg.
-
MadGame
senior tag
válasz
Lajbymester #4153 üzenetére
Na, feltettem az én telómra én is, ugyanígy jártam, ugyanakkor bubi lett az alján mint neked, ugyanúgy kb. fél percig körömmel meg a kis hozzávaló cuccal erős dörzsi és eltűnt. De amúgy jól passzol, tok nem zavar be. Szerintem jó lesz, nemsokára felteszem a másik telóra is.
-
Beni2360
félisten
válasz
Lajbymester #4149 üzenetére
Na jól nézünk Mi-ki.
Én még mindig nem raktam fel igaz nem is használom. -
Lajbymester
tag
válasz
Lajbymester #4147 üzenetére
Na talán sikerült eltüntetni a buborékot. Nagyon erősen kellett simogatnom az ujjammal kb. fél percig, így a nagy része eltűnt, még a bal szélén maradt egy nagyobb buborék, arra pedig körömmel rányomtam erősen, és rajta tartottam kb. 10 másodpercig. Így 100%-ban eltűnt az egész. Ha később esetleg újra megjelenik, beírom ide.
-
MadGame
senior tag
válasz
Lajbymester #4143 üzenetére
De honnan és milyet rendeltél? Amúgy tényleg hogy került oda ez a buborék?!
-
Lajbymester
tag
válasz
Lajbymester #4145 üzenetére
Most látom, hogy az a maszat nem zsírfolt volt, hanem a fólia bevonata hibás, vagy szállítás közben lekopott azon a részen. Ha megtörlöm kendővel, akkor eltűnik, de ha végighúzom párszor rajta az ujjam, akkor előjön, mint ha egy zsírpaca lenne. Olyan mint egy ujjlenyomat. Használat közben nem igazán látszik, csak ha olyan szögből nézem, hogy pl. az ég tükröződik rajta.
De a zsírt ettől függetlenül nagyon gyűjti a fólia.
Ja és a gyári (illetve szerintem az összes) tok kompatibilis vele, mert a fólia nem fedi le azt a részt ahol a tok kapaszkodik. -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Lajbymester #4145 üzenetére
Köszi, ilyen vélemények érdekeltek, így már tudom hogy nem rendelek.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Lajbymester #4143 üzenetére
De az nem is a széle? Hogy lehet ott buborék?
-
zhata
senior tag
válasz
Lajbymester #4110 üzenetére
Nálam a Bluemail kezeli a Gmailes, az otthoni és a munkahelyi fiókomat is. Be lehet állítani rajta, hogy milyen gyakran figyelje őket.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Lajbymester #4103 üzenetére
próbáld ki ezt! [link]
-
KISDUCK
addikt
válasz
Gyorsítótár törlések, alkalmazások esetleges törlése visszaállítása alap verzióra meg volt (pl.: play szolgáltatások és mail appok) ? Alkalmazások energiagazdálkodásának beallítása is meg volt? Ha nem jött be akkor factory resettel érdemes próbálkozni.
-
RBJ
addikt
válasz
Lajbymester #4096 üzenetére
Gyári toknál én is néztem , hogy a sarkainal úgy vissza van hajtva, hogy szerintem üveg vagy fólia nem fog alá férni.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Tuti a gmail hibája! Van itt egy Samsung telo is céges,arra se jönnek még egyből az értesítések.Szerveruk egy rakat szar.
-
Lajbymester
tag
válasz
Lajbymester #3994 üzenetére
Na ott tartok, hogy az Outlookot használom pár napja, illetve a BlueMail-t is, de eddig az Outlook szerintem egyszer sem értesített új emailről, a BlueMail pedig talán egy fokkal jobb a Gmailnél, de ahhoz képest, hogy 2 hete még a Gmail is azonnal értesített, egy nulla. A Gmail jelenleg egy nap folyamán talán kétszer értesít új emailekről... Már mindent megpróbáltam, a telefon beállításainál a Gmail értesítéseit átállítani a "legfontosabb" szintűre, a Gmailben is mindent amit lehetett, beállítottam úgy ahogy kell. És nem megy.
Itt valami a push értesítésekkel van, azok közül is a Google alkalmazásainál/szervereinél. Ma egy alkalmazást le akartam tölteni. Gépen rákerestem, a Play Store oldalán rányomtam hogy telepítés. Nem kezdte el telepíteni a telefonon (régebben nagyon sok alkalmazást telepítettem így, és azonnal elindult a letöltés). Rányomtam vagy 10x, semmi. Aztán felmérgeltem magam, rákerestem a telefonon, és letöltöttem. Majd 10 perc után le is töröltem. Ez kora délután volt. Aztán most egy negyed órája látom az értesítést, hogy a Google Play sikeresen telepítette ugyanazt az alkalmazást... mivel most kapta meg azt az adatot a Google szervertől, amit egy fél napja kellett volna...
De pl. a Facebook Messenger üzenetek értesítései ugyanúgy azonnal megjönnek.
Még amikor csak a Drive backup nem működött, már az is idegesített (végletekig idegőrlő amikor nem tudja közölni a kedves Google, hogy mi a lótúróért nem lehetséges backupolni az adataimat, csak annyit ír ki hogy várakozás a mentésre, 2 hónapja minimum), de mondhatni elfogadtam.
(Egyébként bizonyos hírek szerint sok embernek november óta nem működik a Drive backup, és a Google még semmit nem kezdett a problémával.)
De ez már teljesen elfogadhatatlan, hogy az értesítések egy fél nappal később jönnek meg, beállításoktól függetlenül.Remélem ez csak valami MIUI sz...ság és hamarosan javítják, de gyanítom hogy már megint a Google képtelen normálisan végezni a dolgát.
-
Beni2360
félisten
válasz
Lajbymester #4096 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Lajbymester #4094 üzenetére
megnéztem igen van kivágás jobb oldalon és holnap felrakom majd referálok a selfi képekről, habár nem szoktam selfizni. Öreg vagyok és nem tetszem magamnak.
A rendelés meg úgy is ráér mivel hétvége van. -
twollah1976
őstag
válasz
Lajbymester #4029 üzenetére
Nagyon ritkan meritem a telefont 20% ala, nekem visszazoldul a toltes kozben.
-
Faterkam
addikt
válasz
Lajbymester #4029 üzenetére
Dobozból kivéve frissült a legújabb MIUI-ra, a kamera adatokat többször töröltem teljesen már. Újraindítva is többször lett. Nem segített egyik sem eddig. Ez a Rom van rajta: MIUI Global Stable 11.0.3, Android 10.
Más kamera programot még nem próbáltam.
-
MadGame
senior tag
válasz
Nálam is ue. van, én mobilnettel próbáltam, semmit sem kapok, se Gmail-en, se FB-on. Azt hittem a teló hülyült meg.
-
twollah1976
őstag
válasz
Neha elszurjak a gmail klienst es az bolondul meg.
Szedd le es hagyd rajta azt ami gyarilag jott a telefonnal.
Ha azzal megkapod az ertesiteseket akkor varj a frissitessel. -
kbyte1024
veterán
válasz
Próbáld ki az outlooc-ot.
-
LK
addikt
válasz
Lajbymester #3985 üzenetére
Ja, így már értem. Így most már ok.
Köszi. -
patex1983
őstag
válasz
Lajbymester #3979 üzenetére
Köszi, de nem szeretek ilyen vagy nem működik, vagy csak alig appokkal szenvedni
Kár érte, mindegy, nem létszükség -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Lajbymester #3958 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Lajbymester #3849 üzenetére
Nálam is ez volt a vége.
-
LK
addikt
válasz
Lajbymester #3847 üzenetére
Saját felelősségre. A topicba író tulajdonostársak sokkal jobban értenek a telefonhoz mint én, hallgathatsz rájuk is.
-
LK
addikt
válasz
Lajbymester #3844 üzenetére
Én nem csináltam. Semmi sem történt. Feleségemnél sem. Régi telefonomon sem. Habár állítólag ajánlott megcsinálni, de kétlem hogy átlagfelhasználók milliói megcsinálták volna.
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
Lajbymester #3844 üzenetére
Frissítés után csak a bluetoot-al volt gondom ( az se komoly) de megoldódott s kapott tanács után.
Töröltem a listából az eszközt, újraindítás, újra csatlakoztatás azóta hibátlan.
semmi más beállításba nem kellett piszkálnom.
Nem dúrtam át a telefont de a fotók, zenék, programok maradtak. -
twollah1976
őstag
válasz
Lajbymester #3758 üzenetére
Nekem megfelelo a fenyero.
Eleve zavarja a szemem az eros feny, igy nincs gondom azzal ha sotet szobaban leveszi a fenyerot a telefon.
Reggel ebredeskor szoktam "piszkalni" a mobilt, ugy ebresztem fel a telefont, hogy nem nezek oda amikor a kijelzo bekapcsol, hogy addig pillanatig amig leveszi a rendszer a fenyerot ne usse ki a szemem a feny.Nem eszek repat, mert edes es amugy se vagyok az a repas tipus.
De helyette szedek ebbol naponta egyet, ebbol ketnaponta egyet, hetvegenkent ketto.
Kis matekkal egyik nap 1650 µg A-vitamin jut a szervezetembe, masnap 2400 µg, hetvegenken meg naponta 1500 µg.
E mellett sok paradicsomot, paprikat eszek nyersen, mert szeretem es amugy is egeszseges.Ha jol emlekszem a 9es androidba bekerult egy olyan feature, hogy a rendszer a felhasznaloi szokasoknak megfeleloen allitja be a fenyerot.
Kell par napot adni a rendszernek, hogy megtanulja a fenyeroket.Pro tipp:
- ez a megtanulja a rendszer, hogy a felhasznaloi szokasoknak megfeleloen allitsa be a fenyerot egy lukas garast se er, inkabb bug, mint feature. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Lajbymester #3758 üzenetére
És ha a menüben a fényerőszínt alatt állítod be akkor is lejjebb veszi ??
Nálam csak addig húzza le ameddig be van állítva, persze ez még új telefon nem fedte fel az összes hibáját pár nap alatt. -
KISDUCK
addikt
válasz
Lajbymester #3063 üzenetére
Baszki, most hogy mondod a fájlkezelőt lehet hogy végül onnét töltöttem fel, mert nem találtam a mozaikok között miután betöltötte az összeset. Lehet le kéne szoknom a dro... khm.. khm.. a teletabi nézésről.
Ja biztos hogy fájlkezelőből töltöttem fel. Most csekkoltam az appban és ott nem mutatja a mozaikok között. -
Beni2360
félisten
válasz
Lajbymester #3061 üzenetére
Én most kipróbálom jelszóval, beléptema Mi Videóba és az ott levő videók közül egyet kiválasztottam - kék pia és bal alul nyilacskára bökve jött fel egy sor amiben kiválasztottam a YT-t és ez az ablak ugrott fel amit kitöltve -küldés után már töltötte s fel.
Feltöltés után még át is helyezhető a 3 pöttynél. -
KISDUCK
addikt
válasz
Lajbymester #3061 üzenetére
Nekem legfrisebb EU-s rom van a telefonon és 1-2 hete töltöttem fel vele egy 5-6GB méretű videót sikeresen. Annyi problémám volt hogy ugye a telefonon lévő videók között tallózni nem lehet és abba az ablakba szórja be mozaikba az összes videót ahol vagy. Sajnos nekem rohadt sok videó van a telefonon és egy örök élet volt mire minden mozaikhoz rendelt képet és időt.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Lajbymester #2799 üzenetére
Köszönöm !
-
Namelesske
addikt
válasz
Lajbymester #2786 üzenetére
Azt hiszem a teljes flash formázással visszazárja a bootloadert a refurbish módban. Ez a telefon nagyon nem az ami a fejlesztők kedvence lesz, se a közösségi romoké.
-
Namelesske
addikt
válasz
Lajbymester #2783 üzenetére
Őszintén szólva, én még olyat is hallottam A2 fórumba, hogy a frissítés nyitotta a bootloadert és nyitás közben fagyott le a telefon. Majd garanciára még a vevőnek kellett volna bizonyítani nem ő rontotta el a telefont szándékosan. Én mindenképp zárva tartanám a bootloadert ha fontos a garancia, de ha rizikót látsz benne hogy visszazárd akkor inkább ne piszkáld. TWRP ha fent van akkor már nem piszkálnám tovább.
-
Namelesske
addikt
válasz
Lajbymester #2781 üzenetére
Eredetileg ezzel akarták visszaszorítani a fekete és szürke piacos termékeket, hogy az eladók például kémprogramokkal telerakott telefonokat áruljanak. A második magyarázat pedig a profit, mert minden kredit valami 5000 forintba kerül, és minden felélesztett telefon után levonnak egy kreditet az alkalmazásban. Otthoni felhasználók bejelentkezhetnek a miflash alkalmazásba, de csak korlátozottan telepíthetik újra a telefont, például eladás előtti takarítás és újratelepítés. De javítás továbbra sincs.
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
Lajbymester #2774 üzenetére
November eleje óta van meg a Not 8 Pro és azóta is teljesen jól működik android 9- el, amúgy minden letölthető frissítést megkapott. Nem merül az aksi, ( ha nem PUBG-zom, de akkor sem vállalhatatlan) minden gond nélkül működik a számítógéppel az USB, A bluetooth - Wifi 2.4 Ghz en inkább program függő ha a ruter egyébként tudja az 5 Ghz-et is (pl a Viber szar).
Ehhez képest mit tud többet a 10-es droid amiért megéri kockáztatni a téglásítást?
Tudom én is voltam fiatal (a kilencvenes évek elején simán hazavágtam az első 486-os procimat alaplappal együtt mert nem igaz, hogy nem mükszik benne az a hangkártya) de hidd el ami nem romlott el nem kell megjavítani. -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
Lajbymester #2774 üzenetére
November eleje óta van meg a Not 8 Pro és azóta is teljesen jól működik android 9- el, amúgy minden letölthető frissítést megkapott. Nem merül az aksi, ( ha nem PUBG-zom, de akkor sem) vállalhatatlan) minden gond nélkül működik a számítógéppel az USB, A bluetooth - Wifi 2.4 Ghz en inkább program függő ha a ruter egyébként tudja az 5 Ghz-et is (pl a Viber szar).
Ehhez képest mit tud többet a 10-es droid amiért megéri kockáztatni a téglásítást?
Tudom én is voltam fiatal (a kilencvenes évek elején simán hazavágtam az első 486-os procimat alaplappal együtt mert nem igaz, hogy nem mükszik benne az a hangkártya) de hidd el ami nem romlott el nem kell megjavítani. -
KISDUCK
addikt
válasz
Lajbymester #2754 üzenetére
Hekkölsz rá másik romot?
-
twollah1976
őstag
válasz
Lajbymester #2664 üzenetére
Nekem mintha hamarabb.
Minden esetre azt mar megtanultam, hogy reggel a sotetben csukott szemmel oldjam fel a telefont, hogy a kijelzo nem usse ki a szemem mire reagal a sotetre. -
twollah1976
őstag
válasz
Lajbymester #2662 üzenetére
A fenyerzekelo az tapasztalataim szerint a Google elszurasa.
Elvileg inteligensen kene allitani a fenyerot a felhasznaloi szokasoknak megfeleloen, de nem.
Meg a Xiaomi hulyesege is.
Tul lassan reagal a fenyero valtozasaira a telefon, mind a Redmi 6, mind a Note 8 Pro.
Vezetes kozben napsutesbol bemegyek mondjuk egy sotetebb helyre, aluljaroba, addigra tekeri le a fenyerot mire szinte kierek a napsutesre, a napon meg nem latok semmit a GPS-bol, mert vak sotet a kepernyo.A "majdnem" erintes az nalam is elo szokott jonni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged