Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Olvasom itt a hívás rögzítési mizériát nekem fent volt másik telefonokon a call recorder app és minden ki és bejövő hívást rögzít és amelyik kell azt tudom menteni is. De látom van 2020-s változat Call Recorder - Automatic Call Recorder ami gondolom mindet azonnal tárolja.
Ez nem oldja meg a gondot? -
Huawei
tag
Namost én elkezdtem próbaképp a saját telefonomon az unlockot (próbaképp, hogy ne a drága telefont nyírjam ki ha esetleg valami félremegy) ami egy redmi 4x és nekem a feloldó alkalmazás annyit írt ki a folyamat végén, hogy "Unlock successful". Viszont itt valami 168 órát írtok. Vagy esetleg valószínű, hogy a note 8 pro-nál mást fog írni és nem nyitja ki rögtön?
-
ottoyes
senior tag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
..akkor felcsavarok egy ilyet!👍 Köszi!
-
osonte
őstag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Röviden leírva a folyamatot: Bootloadert ki kell nyitni, amire általában várni kell, hogy engedélyezzék (pl. 168 óra). Utána pedig flashelni kell az új romot.
Illetvi annyi, hogy a Xiaomi gyári programjai kellenek hozzá, amik letölthetők a gyártói oldalról.
-
osonte
őstag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Általában minden nap ránézek, több helyen (pl.: Telegram csoportokban). Jelzem, ha látok változást.
-
SamiCsillag
senior tag
Hogy lehet indonéz romot felrakni? Ez ilyen mókolós féle?
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg fateromnak a Redmi Note 8 Pro és sajnálattal láttuk, hogy nincs se MIUI tárcsázó sem pedig hívásrögzítés. Olvasgatva a fórumot láttam, hogy Indonéz romot felrakva vissza lehet varázsolni rá ezeket, viszont nem tudom, hogy az Indonéz romban van-e magyar nyelv és magyar lokalizáció? Esetleg érint-e bármi mást amiről nem tudok?Előre is köszi a válaszokat.
Üdv.
-
-
EmThor
addikt
Megjott a készülék, Note 4et vált, kijelző hatalmas, most tölti le az appokat. Annyit vettem észre hogy szemből nézve jobbra felül, hátulról nézve a kameráról balra lévő rész langyos, melegszik, gondolom ott a processzor és ez normális.
-
LK
addikt
Sziasztok!
Megrendeltem a Note 8 Prómat. Jelenleg nem Xiaomi telóm van. Az MI átköltöztetés nevű opció mire terjed ki? Mennyire aprólékos? Más márkájú telefonnal is működik?Mert egyébként a telefonról és az sd-ről lementek minden képet,letöltést, Super Backuppal a programokat, majd visszaállítom ezzel és google-lal. Csak azért kérdezem, hogy hátha egyszerűbb a fenti módszerrel.
Ez is nanosim-es ugye? Sajnos mikro van még, ritkán cserélek telefont.
Gondolom még a legelején frissítsem a telefont a legújabb Androidra. Ha van még valami dolog ami kihagyhatatlan,szóljatok, köszi
Kíváncsi vagyok a telóra már nagyon.Néha érdekes a hangulat itt a topicban, ezért előre kérem, hogy leoltó hozzászólásokat nem kérek, inkább akkor ne segíts.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Videózni nem igen szoktam,csak fotózni.Bár egyszer kétszer kipróbáltam a videót is,nem rossz
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
Igen addig ne várj csodát a képektől míg csak átlagos képeket látsz a telefontól,mert egy kép nem magában lesz jó kicsit mindig hozzá kel nyúlni azt meg nem mindenki tud
Olyan ez hiába vesz az ember egy félmilkós dslr-t drága objektívvel ugyan úgy tud jó meg átlagos képeket is csinálni csak nem mindegy ki kezeli a gépet meg ki csinálja a képet
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Na megint egy színvonalas válasz... "Köszönjük Emese!"
-
twollah1976
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Szerintem nem fogod megbanni, hogy megvetted a telefont.
Kb. fel eve hasznalom ket SIMmel es meg vagyok elegedve a telefonnal, a minosegevel, a rendszer stabilitasaval.
A kamera minoseget a helyen kell kezelni, csodat nem kell varni tole, a Fototrenden itt tudsz kepeket nezni amit a telefonnal csinaltak. -
wertigo1984
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Nem vagyok süket, de forgalmas helyen is használom a telefont, és füles nem mindig van nálam.
Kbyte és neked is köszönöm, megveszem a telefont 7végén.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
Rendben van a hangerő, félnél tovább nem kell állítani mert hangos lesz.
-
twollah1976
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Ez kb. olyan kerdes volt, hogy milyen izu a spenot.
Ha suket vagy akkor hasznalj fulhallgatot a telefonalashoz vagy kerd meg a masik felet, hogy beszeljen hangosabban.
En erthetoen hallom a masikat es o is engem.
Nekem pont jo.Vagy mire is gondoltal pontosan?
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Tervezem megvenni szombaton itt kint ezt a telefont, de lenne egy kérdésem. A beszédhangszóró minősége télnyleg annyira átlagos? Mennyire hangos?
A Moto G7emet váltaná.
Köszönöm, aki válaszol!
-
osonte
őstag
válasz
ragabor
üzenetére
A kijelzőről: Ebben a telefonban elég jó fajta IPS kijelző van, én jobban szeretem a képét, mint a Samsung tabletnek, aminek Super Amoled kijelzője van. Szerintem természetesebbek a színek, viszont az Amolednek a feketéje jobb, ami engem úgy sem zavar, hogy egymás mellett látom a kettőt. Mivel te még nem használtál Amoledes telefont, így csak azt fogod látni, hogy jó a képe az IPS-nek. Ráadásul nekem érzékeny a szemem is és a Note 8 Pronak pihentetőbb a képe, viszont az Amoled jobban fárasztja. Régebben volt Samsung Amoledes telefonom, annál is ezt éreztem. Persze ezt lehet más észre sem veszi, ha nem érzékeny a szeme.
-
twollah1976
őstag
-
KISDUCK
addikt
válasz
ragabor
üzenetére
Hát nem biztos hogy jó ötlet most Kínából rendelni, úgy tudom hogy még vannak bőven csúszások a szállítással.
Jó a note 8 pro csak az MTK chipset miatt nem igazán vannak rá custom romok, elvileg könnyen téglásítani lehet. Én ha most vennék telefont a romok miatt inkább snapis telefont vennék, de hozzáteszem a telefon teljesítményével nincs baj, elég bika. -
ragabor
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék azoktól, akik rendelkeznek ilyen telefonnal.
Xiaomi mobil vásárlását tervezem. A keret max 70.000Ft, és ebben a sávban néztem ki ezt a modellt, ill MI 9T global-t.
A 8 pro itthon is ~70000Ft, a MI 9T global pedig Kínából lenne ennyi. Ti melyiket vennétek, és miért? Nem volt még almoledes telefonom, így nem tudom mire számítsak, mennyivel adna többet. Nem vagyok otthon telefon témában, de próbáltam utána olvasgatni. Előre is köszi a segítséget! -
osonte
őstag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Sajnos nincs még Android 10 erre a telefonra, amit tudsz Flashelni. Ezért kell az Android 9 és utána frissíteni. Én is már csináltam így, esetleg ha elakadsz, kérdezz nyugodtan.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Lajbymester
üzenetére
Baszki, most hogy mondod a fájlkezelőt lehet hogy végül onnét töltöttem fel, mert nem találtam a mozaikok között miután betöltötte az összeset. Lehet le kéne szoknom a dro... khm.. khm.. a teletabi nézésről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja biztos hogy fájlkezelőből töltöttem fel. Most csekkoltam az appban és ott nem mutatja a mozaikok között. -
Beni2360
félisten
válasz
Lajbymester
üzenetére
Én most kipróbálom jelszóval, beléptema Mi Videóba és az ott levő videók közül egyet kiválasztottam - kék pia és bal alul nyilacskára bökve jött fel egy sor amiben kiválasztottam a YT-t és ez az ablak ugrott fel amit kitöltve -küldés után már töltötte s fel.
Feltöltés után még át is helyezhető a 3 pöttynél. -
Lajbymester
tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Én még majdnem 2 hete töltöttem is fel több videót is. Akkor nem jött fel semmilyen ablak. Amúgy a hsz-ed olvasva eszembe jutott, hogy fájlkezelőből meg tudsz osztani a Youtube appnak is videót, aztán a problémámra megnéztem, és így működik nekem is. Úgyhogy probléma megoldva.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Lajbymester
üzenetére
Nekem legfrisebb EU-s rom van a telefonon és 1-2 hete töltöttem fel vele egy 5-6GB méretű videót sikeresen. Annyi problémám volt hogy ugye a telefonon lévő videók között tallózni nem lehet és abba az ablakba szórja be mozaikba az összes videót ahol vagy. Sajnos nekem rohadt sok videó van a telefonon és egy örök élet volt mire minden mozaikhoz rendelt képet és időt.
-
Lajbymester
tag
Sziasztok. Youtube videó feltöltéskor ha kiválasztom a videót, akkor ez az ablak fogad:

Mindegy mire nyomok itt, mert bezárul az ablak és a youtube alkalmazás főoldalára visz. A gyári alkalmazás és a Vanced is ezt csinálja. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Gondolom valami MIUI rendszeralkalmazás akar beleszólni. Google nem volt a barátom, másnak is volt ilyen gondja de választ nem kapott.
Android 9-en vagyok, ha ez számít. -
Mephistoone
senior tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Ja értem, akkor nem lesz gond és utána zip-pel a 10-et. nem paráznék ennyire de ez most céges teló
-
osonte
őstag
válasz
Micholas70
üzenetére
Szia!
Amennyiben zip formátumban töltötted le, az nem jó. Innen tudod letölteni:
[link]Amikor letöltődik (.tgz formátum), ki kell csomagolni (én Total Commanderben szoktam), utána lesz belőle .tar formátum és azt megint ki kell csomagolni (bárhova lehet) ebből lesz egy könyvtárban több fájl. Ezt a könyvtárat kell betallózni a Mi Flash programnak.
Jelenleg csak Android 9 van, amit Flashelni lehet. Utána lehet frissíteni Android 10-re, amennyiben nem dobja fel, akkor kell a zip fájl, amire rámutatsz a telefonon a frissítőben és úgy frissül.
-
Micholas70
csendes tag
Köszönöm!
A bootloader nyitást, már elindítottam.
Ezt a progit, is letöltöttem, és teszteltem vele hogy nyitva van e a bootloader. Bár tudtam, hogy nincs, de így letudtam ellenőrizni, hogy megfelelően kommunikál a gép a telefonnal, minden driver fent van!
Amit linkeltél oldalt ott ezt találtam a 2. pontban:
(Please check if the ROM file suffix is '.tgz'. If it is '.gz', please rename it to '.tgz')
Az indonéz rom amit letöltöttem zip formátumú.
Át kell csomagolni, a flasheléshez?
Vagy elég a letöltött zipet bemásolni a program könyvtárba?
Mégegyszer köszi a válszt!Ui.: Egyébként tök jó ez a leírás!
-
osonte
őstag
válasz
Micholas70
üzenetére
Szia!
Én a hivatalos oldalról szoktam letölteni:
[link]"Download MIUI ROM Flashing Tool" -ra kattintva letölti a MiFlash programot.
Az alatta levő sorban "please click here to unlock it first" -ra kattintva elnavigál egy oldalra, ahol "Unlock Now" kiválasztása után letölthető ami nyitja a bootloadert.Fontos, hogy a fejlesztői beállításokban be legyen kapcsolva az USB-hibakeresés, illetve OEM feloldást is ki szoktam választani. A bootloader nyitáshoz és utána a rom telepítéséhez is kell.
-
Micholas70
csendes tag
Szia!
Az MIFlash programot, aminek a segítségével fel tudom tenni a ROM -ot, Innen kell letölteni?
Mert ugye az miflash_unlock-en-3.5.1128.45 programmal csak unlockolni fogom tudni, flashelni nem.
Több helyen találtam, de nem tudom melyik a jó!
Esetleg meg tudod írni te honnan töltötted le?
Köszi
Ui.: Most próbáltam, mert türelmetlen voltam, és még 138 órám van hogy mindent előkészítsek!
-
osonte
őstag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Mindíg zártam a MiFlash programmal automatikusan, amikor gyári romot telepítettem. Csak akkor nyitottam újra a bootloadert, ha másik romot akartam telepíteni.
-
osonte
őstag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Jelenleg nincs szükségem a hívásrögzítésre és a Google tárcsázót is megszoktam, igy a gyári EU rom van most a telefonon.
-
osonte
őstag
válasz
Mephistoone
üzenetére
A garanciáztatáshoz vissza kell rakni azt a romot amivel a telefon eredetileg lett vásárolva és természetesen visszazárni a bootloadert a végén. Én többször váltogattam Eu/Global/India/Indonéz romok között, sőt custom rommal is próbáltam.
-
osonte
őstag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Sajnos a global romban is Google tárcsázó van, tehát nincs hívásrögzítés. Az indiai romban nincs NFC, az Indonézban viszont van.
-
Micholas70
csendes tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Azt ovasgattam, hogy ebben a romban benne hagyták a miui dialert, és a hangrögzítést.
Nekem nagyon kell ez a funkció! Kicsit öreg vagyok már hogy mindent fejben tartsak!
Többször előfordult, hogy hivatalos ügyben, általam ismeretlen számról hívtak. és itt be lehet állítani, hogy ezeket automatikusan felvegye. Illetve az asszony mindig mondogatja, hogy már megint elfelejtettem amit mondott, így az ő számát is felvettem a listába!
Itt irták előrébb (osonte) hogy megmarad az nfc, illetve 10 hozzászólással feljebb írta szintán (osonte), hogy a miui exe automatikusan visszazárja a boot loadert. -
Mephistoone
senior tag
válasz
Micholas70
üzenetére
Csak egy kérdés? Miért az indonéz rom? Miért nem a global? Nekem is eu van és vacilálok. Ha sikerrel jársz írd meg légyszi. Bootloader visszazárhatóságáról van egy forum és nem minden eset van leírva melyik romrol melyikre után szabad lezárni. Nfc megmarad az indonéz romban?
-
twollah1976
őstag
Az a vicc az egeszben, hogy parszor mar megmaceraltam (csikizos jatek a Note 8T telefonnal, pedig a csikizos jatekot a tesitanorok, papbacsik szoktak jatszni) a Note 8T es nekem tetszik a telefon.
Szintugy gyorsnak tunik a rendszer, a telefon meg jol osszerakottnak.Gondoltam lecserelem a Redmi 6-om egy Note 8T-re, de az a Alzas 65 ezer forint amit elker erte az Alza, meg mindig
elegbaratsagtalan osszeg egy harmadik telefonra.Egy gyengebb pillanatomban az is megfordult a fejemben, hogy lecserelem a Note 8 Pro-t egy Note 8T-re, de hamarabb mult el a tudatmodosito hatasa, minthogy az elkepzelest a tett is kovesse.
Jelenleg odajutott a kozepkategorias telefonokban levo kozepkategorias SoC-ek nyers ereje, hogy egy hasonlo telefonnal boven el lehet lavirozni az eletben (navigacio, bongeszes, ez, az megrendelese a telefonrol, YouTube, stb nezese, kozossegi media fogyasztasa), nem kell bekapcsolni a szamitogepet, mint mondjuk 5, 6 eve amikor ezek a dolgok meg mindig hasonlitottak egy sotet kozepkori eretnek, boszorkany kinzas konnyedebb napjaihoz amikor csak szimplan vertek a delikvenst, nem pedig izzo vassal egettek.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Csúszósnak csúszós. Szerintem az alapanyag akkor is és most is ugyan az, viszont a kissé szappanos forma ezt nálam ellensúlyozza, ezért nem akar kiesni a kezemből, és jó fogni, egészen maroktelefon érzete van.
-
barabbas
kezdő
válasz
twollah1976
üzenetére
Nem note 8 prom van, de nekem pl. azt írja ki, hogy 3 m-es pontosságú, miközben 30 métert téved a GPS.
-
twollah1976
őstag
válasz
Snowy_owl
üzenetére
Jol nez ki a tok, szepen vedi a kamerat es a kijelzot.
Nem csuszos a tok?
Anno ugyan ilyen eredeti Spigen tokot vettem a 1+3T telefonomra es fogasra nem jott be a tok, csuszos erzete volt.
Gondoltam hatha a kinai masolatoknak jobb lesz a fogasa, de nem, ugyan olyan csuszosak voltak.
A "ragados" szilikon tokok jobban bejonnek nekem. -
válasz
twollah1976
üzenetére
Hát igen... mondjuk a födémhez a 3 köbméter betont kézzel keverni beteg lett volna
-
Snowy_owl
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
-
twollah1976
őstag
Orulok neki, hogy nehezseged okozok a szamodra.
A betonozas jo dolog, picinek, amikor meg hittem az orok szerelemben nyaron nagyapammal kezzel kevertuk a betont a nyaraloban a kisszobam epitesekor, szoval aterzem a helyzeted.
Az a gond az altalad linket osszehasonlitassal, hogy azok is csak szamok amik atbongeszesevel nem lesz kint a vizbol, csak jobban besodorodik a nyilt tengerre.
Neki egy mentoov kell amivel kimentik a szamok tengerebol es kirakjak a hajobol a megnyugvast jelento szarazfoldre egy bolt elott ahol meg tudja venni a hon ahitott uj telefonjat. -
válasz
twollah1976
üzenetére
Bővítjük a házat, egész héten betonoztam meg zsaluztam a haverokkal, de az igazi nehézséget az írásaid olvasása jelenti minden nap... lehurrogod, ha kérdeznek valamit, de egy normális összehasonlítást nem tudsz belinkelni...
-
twollah1976
őstag
válasz
Snowy_owl
üzenetére
Latom neked is nehez napod volt.
Egy nehez nap ejszakaja a topikban.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
-
osonte
őstag
válasz
Micholas70
üzenetére
Szia!
Jól írod, annyi hogy a 3. pontnál a MiFlash le is zárja a bootloader-t, ha a jobb alsó sarokban az van kiválasztva, úgy emlékszem alapértelmezetten azon van, hogy zárja. Lesz utána hívásrögzítés és a frissítések is jönnek.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Sajnos a krumpli is elfogyott itthon, és a boltban sincs, nem tudok képet prezentálni sem krumplit.

A prot kell venni, mégiscsak pro, és így te is ilyen pro csávó leszel, menő, villoghatsz vele. A note 8t az csak olyan sima uncsi, olyat ne vegyél, hallgass twollah első hozzászólására. Egyébként is ez a telefon azért jó mert jó. Egyébként ha tényleg ennyire nehéz a döntée, akkor én a két telefontól egy erősebbet, mégjobbat, mégszebbet vennék. Pl egy Mi Note 10 Prot.
-
twollah1976
őstag
Nem volt nehez.
Ha ROMolni, berhelni szeretnel akkor inkabb a Note 8T ajanlom, a Snapdragon jobban tamogatott ebbol a szempontbol.
A kamera olyan amilyen, csodat nem kell varni egy mobil kamerajatol, de legalabb van benne 4K-s felveteli lehetoseg.
Erdemes nezni a Fototrenden a mobilokkal keszult kepeket, hogy tisztaban legyel a minoseggel.
Alapjaban veve jo es jol osszerakott telefon.
Nekem tetszik a kijelzoje, OnePlus 3T-rol valtottam es feltem, hogy nem fog tetszeni az AMOLED utan az IPS LCD nem fog tetszeni, de kellemeset csalodtam.
A rendszer gyors, stabil.
A GPS szerintem pontos.
A hangszoro olyan amilyen, arra pont jo, hogy ne a suket szobaban peneszedj, fulessel hallgatva nekem tetszik a hangja.A B20 miatt erdemes az EU verziot venni, a GLOBAL-nal mintha gondok lettek volna a B20-szal.
Alapjaban veve egy jol osszerakott, kellemes telefon.
Ja es van belole zold szinu verzio!
-
Drughi
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Ejha, biztos nehéz napod volt...
-
twollah1976
őstag
Ez most komoly?
Mi lenne ha elolvasnad a ket tesztet?
Szerintem vegyed meg a dragabb modellt mert az dragabb es nem fognak kinezni vele a plazakbol.
Ezen kivul a dragabb modell ugyan olyan nehez, mint az olcsobb, de fennkoltebb erzes, hogy ugyan annyi sulyert tobb penzt adtal ki.
A dragabb telefonbol van zold verzio ami az olcsobol nincs.
Pl.: a zold verzioval azt is ki tudod fejezni, hogy te kornyezet barat vagy, bio vagy, elkotelezetten tamogatod az ujrahasznositast es nem dizel autoval jarsz. -
Micholas70
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy ilyen telefont.
Nagyon - nagyon hiányzik a hívásrögzítés! Vissszaküldeni nem feltétlenül szeretném.
Kérdésem:
Ahhoz hogy indonéz romot feltegyek,
1.Bootloader nyitás
2.innen letöltöm a romot
3.MiFlash
4.bezárom a bootloadert
Tömören ennyi lenne, vagy még kell valamit telepíteni, esetleg valamilyen plusz lépést tenni?
És ezekután van hívásrögzítés, és automaztikusan jönnek rá a frissítések?Válaszaitokat előre is köszönöm!

-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Redmi Note 8 pro vs 8T
Mi szól a pro mellett?A nyers különbségeket látom, inkább a tapasztalatok érdekelnének.
-
Beni2360
félisten
A Topikgazda rendszer
MadGame
Nem az lenne a topik gazda, aki először hozzászólt a témához? -NEM
Már írtam fentebb a menetet miképpen lettem topikgazda. -
MadGame
senior tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Irigyellek a türelmedért
Viszont ez az összefoglaló tényleg jól jönne, én pl. az üvegfóliákba kavarodtam bele, jól jönne egy kis segítség.
Nem az lenne a topik gazda, aki először hozzászólt a témához? -
válasz
twollah1976
üzenetére
Össze kéne gyűjteni az eddigi összes infókat kiírni aztán oda adni annak aki vállalja a topik gazdaságot ő meg meg csinálná. Én sajna nem tudom milyen az a topik gazda vagy hogy kell csinálni de lehet infók alapján meg tudnám csinálni.
-
-
MadGame
senior tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Ez most már tényleg kezd
bosszantóvicces lenni
-
twollah1976
őstag
-
Lozi8
tag
Üdv Mindenkinek. Most vettem 1 Note 8 pro-t. Még novemberi biztonsági frissítés van rajta. A képen látszik, h nekem azt írja, h a legújabb frissítési csomag letöltése, nincs választási lehetőségem. Mit csinálok rosszul? Köszönöm.
-
Beni2360
félisten
válasz
johntoast
üzenetére
Hát azt tudni kell, hogy fénnyel szembe nem igazán lehet ilyen egyszerű géppel fényképezni. Én nem szoktam ablakkal és semmilyen fénnyel szembe fényképezni vagy akkor olyan amilyen. Tegyetek egy próbát háttér fénynél és akkor már jobban látszik mi az igazi különbség, szvsz.
-
johntoast
csendes tag
Sajnos nem nálam volt a Samsung telefon, megpróbálok utánajárni. Azt vettem észre hogy a Redmivel nagyon szenvedős egy normális tájkép készítése, a háttérben az égbolt rendszerint beég. Pro módban sikerül csak nagy nehezen használható képet csinálni. Ennyire rossz lenne a szoftvere? Lehet érdemesseb lenne play áruházból letölteni egy másik appot erre? A fénymérésre gyanakszom én is... Megpróbálok egy összehasonlító tesztet öszehozni, hátha okosabbak lennénk. Köszönöm a segítséget!
-
Snowy_owl
őstag
válasz
johntoast
üzenetére
Az A70 képei esetleg nem hdrben készültek? Illetve próbálkozni kell. Tap és fókusz, majd tudod állítani a megjelenő kör oldalán az expot. Ha ez sem segít, akkor pro módban expot állíthatsz illetve próbáld meg másik fénymérési móddal. Egyébként szerintem ezt a hdr funkciót kellene előbb megnézni, illetve kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kíváncsi vagyok a telóra már nagyon.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)