- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz twollah1976 #3799 üzenetére
És ráadásul tesztoszteronfüggő......
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
twollah1976
őstag
válasz Namelesske #3793 üzenetére
En felszines, ostoba ferfi allat vagyok.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Nagya21
addikt
-
Namelesske
addikt
Hát szerintem érdemesebb venni a 128-ast ha tervezel 2 kártyát használni, mert bukod a bővíthetőséget vele. Mivel mindenhol kifutó, én az eMagról venném. De garanciáztatni sehol nem lehet olyan jól mint a hivatalos boltban hivatalos garanciával.
"Az eMAG által forgalmazott termékeknél a vásárlást követően jótállási jegyet (garancialevél) állítunk ki, amely tartalmazza a jogszabály által meghatározottakat, valamint a megvásárolt termékek esetében az eMAG által vállalt, jótállással (garanciával) összefüggő fontosabb tudnivalókat, beleértve annak időtartamát.
Az eMAG által forgalmazott termékek esetében Háztól házig garancia (Pick-up & Return) szolgáltatást kínálunk, amellyel biztosítjuk,hogy az Ön által megvásárolt terméket azzal kapcsolatos minőségi kifogás (meghibásodás) esetén elszállítjuk, majd a szerviz általi bevizsgálást (ennek keretében többek között javítást vagy cserét követően) azt ingyenesen vissza is szállítjuk Önnek."[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
SL11
csendes tag
válasz Namelesske #3789 üzenetére
Melyik boltot javaslod?
Illetve volna még egy kérdésem, szabad-e megvenni a 64gb- os verziót, vagy csak a 128-ast? A kamera nagy felbontása miatt kérdezem, mert nem találtam még rá adatokat, mekkora méretű is egy 64mp-es kép.
-
Namelesske
addikt
válasz twollah1976 #3792 üzenetére
Ismerhetnél már, hogy nem vagyok ennyire felszínes, sem ostoba.
-
twollah1976
őstag
válasz Namelesske #3789 üzenetére
Mindegyik bolt szar, mert:
- nem ingyen adjak.
- nem orokelet meg egy nap garanciat adnak ra.
- nem cserelik ki a szarra tort telefont es masikra.
- nem cserelik ki a telefont egy jobbra, masikra ha meguntad a regit.
- geek pasik az eladok, nem facer bombazo nok akik azonnal megadjak a telefonszamukat.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
SL11
csendes tag
válasz twollah1976 #3788 üzenetére
Köszönöm.
R5 még az eustocktól rendeltem jó áron.
Amióta csak cégeknek árulnak felejtős, az itthoni Áfa megfizetése megdrágítja.
Ezért kérdezem hogy hátha tudtok valami tuti boltot jóárasítva. A MédiaM eléggé drágán árulja.[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Szerintem hagyd ezt a romolgatást MTK procival, mert ha véletlenül aktiválod a roll back védelmet, akkor lesz egy jóképű téglád.
(#3788) twollah1976 A notebook.hu, Alza, Turbado ugyanolyan szar.
[ Szerkesztve ]
-
-
kbyte1024
veterán
Én minden este zenét hallgatok és még soha nem szakadt meg. 2 fajta Bluetooth fulessel is próbáltam, szerencsére mindkettővel jó.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
twollah1976
őstag
válasz LuckyDevil68 #3785 üzenetére
Torold a fejhallgatot a listabol, a fejhallgatot inditsd ujra, a telefont is inditsd ujra.
Esetleg probald meg azt, hogy masik telefonra is felcsatlakoztatod a fejhallgatot.Emlekeim szerint az XDA forumban panaszkodtak a frissites utani bluetooth szakadozasokra.
-
LuckyDevil68
csendes tag
Frissítés óta random leválasztja a vezeték nélküli fejhallgatót ( ami 10 - 20 másodperc múlva újra csatlakozik ugyan de játék közben több mint zavaró.
Másik fülessel még nem próbálltam, de amióta meg van (2019 November) ezzel használom és előtte nem volt semmi gond.
Ötlet minek a beállítását nézzem meg? Nyilván az alapvetőkön már túl vagyok. -
SL11
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy R8 pro telefont.
Ki mit javasol beszerzési forrásnak?(Mondjuk esustock helyett.)[ Szerkesztve ]
-
Lajbymester
tag
OTA frissítésnél vagy amikor rendesen gépről flasheled? Úgy sejtem a flashelést kérdezed, mert tudomásom szerint az OTA frissítés nem tud végbemenni, ha nem a gyári recovery van fent (mivel az a gyári recovery segítségével alkalmazza a frissítést).
És hogy válaszoljak, azért tűnik el a twrp, mert a gyári firmware a recovery partíció tartalmát is újraírja a gyári recoveryvel, a TWRP meg ugyanarra a partícióra települ, a gyárit kicserélve.
Nem tudom a mai Xiaomiknál is így van-e, de régebben így volt minden telefonnál, szerintem a telefonok ezen része nem változott azóta. -
guyver
senior tag
Jó ez megoldódott. A másik kérdésem, hogy ha felteszem az újabb rom-ot, miért tűnik el a twrp?
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Üdv! Ha már fent van a twrp, hogyan tudom feltenni az android 10-et? Gondolom amit gyárilag töltene le, azzal nem fog felmenni.
Poco F3 & Gear S3
-
hazai
tag
válasz twollah1976 #3779 üzenetére
Köszi a infókat körbe nézek az ēbren tartás és egyéb dolgokban lehet nálam van a hiba
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
-
Toth_Jani
őstag
Nekem 2 hete van meg a telefon 1 hete a 10-es Android van rajta, eddig még 3x töltöttem összesen, pedig az átköltözés időigényes volt.
[ Szerkesztve ]
-
hazai
tag
Sziasztok
Minap került rá Android 10 ennek hatására észrevehetően hamar merül az akkumulátor,van erre valami megoldás?Pityu
Köszi a infót ha lenne valami megoldás
Kérlek írj.[ Szerkesztve ]
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Pityu.
nagyúr
Hát egyenlőre nem sok reményt látok dolgokra,a sorozat számos lekérdezés nem jött össze,a fogyasztó védelmes dolgot beadtam,meg valószínű vannak akik rendőrségi feljelentést is tettek aztán majd meglátjuk.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
malystryx
senior tag
Igazad van, fél információkat adtam, de sajna közben melóznom kell.
Gmail applikációt használom, a Redmi 4-en tökéletesen működött, néhány napja otthonról küldtem egy másik címre a telóról levelet, azzal rendben volt minden. Újraraktam az app-ot most, újra be kellett jelentkezzek, de 10 perce a leveleket kéri le... A net sem mozdul. Így melóból sajna mást nem tudok eszközölni, majd holnap elszórakozok vele. -
twollah1976
őstag
válasz twollah1976 #3768 üzenetére
-
twollah1976
őstag
válasz Lajbymester #3758 üzenetére
Nekem megfelelo a fenyero.
Eleve zavarja a szemem az eros feny, igy nincs gondom azzal ha sotet szobaban leveszi a fenyerot a telefon.
Reggel ebredeskor szoktam "piszkalni" a mobilt, ugy ebresztem fel a telefont, hogy nem nezek oda amikor a kijelzo bekapcsol, hogy addig pillanatig amig leveszi a rendszer a fenyerot ne usse ki a szemem a feny.Nem eszek repat, mert edes es amugy se vagyok az a repas tipus.
De helyette szedek ebbol naponta egyet, ebbol ketnaponta egyet, hetvegenkent ketto.
Kis matekkal egyik nap 1650 µg A-vitamin jut a szervezetembe, masnap 2400 µg, hetvegenken meg naponta 1500 µg.
E mellett sok paradicsomot, paprikat eszek nyersen, mert szeretem es amugy is egeszseges.Ha jol emlekszem a 9es androidba bekerult egy olyan feature, hogy a rendszer a felhasznaloi szokasoknak megfeleloen allitja be a fenyerot.
Kell par napot adni a rendszernek, hogy megtanulja a fenyeroket.Pro tipp:
- ez a megtanulja a rendszer, hogy a felhasznaloi szokasoknak megfeleloen allitsa be a fenyerot egy lukas garast se er, inkabb bug, mint feature.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz malystryx #3766 üzenetére
Hát... ez ilyan "doktor úr, fáj valamim..." szintű probléma leírás volt... Gyári levelező appot használsz? Korábban működött a mail küldés? Frissült esetleg a levelező progi mostanság?
Mivel fogadni tudsz levelet (gondokom imapon), de az smtp küldés nem megy 3 lehetőség jut eszembe:
- Céges levelezésednél van valami baj (vagy a rendszergazda változtatott valamit)
- A mail app romlott el
- Esetleg a céged szerver tűzfala kitiltott az smtp portról (nálunk volt már ilyen)
Első körben a rendszergazdánál érdeklődnék a helyedben .
-
malystryx
senior tag
Urak, előjött még egy problémám a telóval, történetesen e-mailt nem tudok küldeni, képet próbáltam először küldeni a céges e-mailemre, aztán próbáltam szöveg alapút is pár betűvel, nem küldi el. Átteszi a kimenőbe, hiába frissítem, nem küldi. Mindenhol be van kapcsolva az automatikus szinkronizáció, egyedül a "csak wifi-n" van kikapcsolva, mert többnyire mobilnettel vagyok. Másnál is előfordult ilyen jellegű gond? Előre is köszönöm ha tudnátok segíteni.
-
nyisziati
veterán
Sajnos a törvény csak az eladót kötelezi, a gyártót nem. És az is csak belföldön érvényes. Nem véletlenül meggondolandó a Kínából rendelés, a gariztatás még mindig rémálom kategória.
szerk: megnéztem, az új PTk. bevezette a termékszavatosság fogalmát a gyártó felé, de az is csak belföldön számonkérhető.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Na írtam a fogyasztóvédelemnek a BoltX-el kapcsolatban aztán majd meg látjuk gondolom más is megtette ezt a lépést bár olvastam aki egyenesen a rendőrségre ment feljelentést tenni.Létezik,olyan,hogy egy készülék kigurul a gyárból és 0 garancia van rá?Valahol csak kell rá garanciának lenni nem?Minimum 1 évnek.
-
Toth_Jani
őstag
válasz Lajbymester #3758 üzenetére
És ha a menüben a fényerőszínt alatt állítod be akkor is lejjebb veszi ??
Nálam csak addig húzza le ameddig be van állítva, persze ez még új telefon nem fedte fel az összes hibáját pár nap alatt.[ Szerkesztve ]
-
Lajbymester
tag
válasz twollah1976 #3719 üzenetére
Amikor pl. a szobámban vagyok sötétben, és a telefon automata fényereje valamiért úgy érzi, hogy neki csutkára le kell vennie, pedig már tizenötödjére állítom picit feljebb, hogy hátha most majd megjegyzi, hogy 0 fényerőn még egy sötét szobában is túl alacsony a fényerő, de nem. Okoska. De tudjuk, hogy neked lézerszemeid vannak. Hány kiló répát eszel naponta, ha szabad kérdezni?
Szar az automata fényerő a miuiban, te meg úgy teszel mintha tökéletes lenne. De már többször volt téma itt is.[ Szerkesztve ]
-
gabor_01
senior tag
Van egy ilyen telefonunk a családban.
Most venni szeretnék még egyet, de felmerült, hogy esetleg az utódot (Redmi Note 9 Pro) kéne inkább. Az kiderült, hogy kicsit gyengébb a processzora. A nagyobb aksi viszont eléggé vonzó.
Az ártól eltekintve, ti melyiket vennétek?[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz twollah1976 #3755 üzenetére
Szerintem ez egy szolgáltatás. Én a Pebble-re megvettem az egy éves időjárás + magyar nyelvű diktálást 33 $-ért.
-
kbyte1024
veterán
válasz twollah1976 #3753 üzenetére
Nem vettem meg a pro verzat,nekem így is bejön.
-
kbyte1024
veterán
válasz twollah1976 #3751 üzenetére
Premiumra válthat ha akarsz.
-
kbyte1024
veterán
válasz Zoli-bácsi #3749 üzenetére
Be tudod állítani. Félóránként, óránként,stb. A kinèzetet,az ikonstilust, betű színeket,mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
kbyte1024
veterán
válasz aprokaroka87 #3744 üzenetére
Az ne is mond ezt a szövegjavitot ki lehet kapcsolni valahol?
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
Transparent clock, időjárás, idő,telomemoria,szabad rám,és teló hőfokot is mutat!
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Időjárás widgetnél át lehet állítani a forrást? Az alap nálam nem adja. The weatherchannel szimpib.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Pityu.
nagyúr
Valamikor még miui tárcsázó meg névjegyek voltak fent de a névjegyeket akkor is lehetett google fiókba menteni és visszatölteni.Én akkor a google fiókban és a miui fiókban is tároltam a névjegyeket.
-
RBJ
addikt
Külön névjegy app nincs a miui ba?
GOndom az, hogy szikronizált névjegyeket a google ről de töbszörösen duplán van mind.
Összefésülés lehetőséget nem találok, sőt még az összes névjegy törlését se.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Beni2360
félisten
Köszönöm mindenkinek a B20-s tájékoztatót.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
senior tag
Kis [B20 okosító] , hogy ne írjunk annyi szamárságot
A 800-as frekvenciának főleg vidéken van jelentősége, de ez azt is jelenti, hogy hiába írja ki valaki telefonja pl. Budapesten, hogy 4G , attól még simán lehet, hogy a telefonja nem tudja a B20-at...
-
KISDUCK
addikt
válasz Toth_Jani #3728 üzenetére
Vannak olyan helyek ahol csak 4g meg 2g van, 3g nincs és ha pont olyan helyre megy ahol B20-as frekvencián megy a 4g (pl.: vidék vagy falu vagy akármi akkor nagyobb az esélye hogy B20-as hálózat van ott, mert ha nem tévedek a B20-nak van nagyobb hatótávja a többi 4g-s sávhoz képest, ezért váráson kívül gyakori a használata) akkor megszívta a kedves mobil tulajdonos, ha a készüléke nem támogatja. Városban viszont más sávokat használnak aminek magasabb a frekvenciája és kisebb a hatótávja, ha jól tudom. Röviden összefoglalva fontos a B20 támogatás.
-
twollah1976
őstag
Nekem minden ok az automata fenyerovel, leveszi, feltekeri, annyi gondom van, hogy a kijelzovedo uveg ami van rajta hamar maszatolodik es csillan a napfenyben.
-
-
RBJ
addikt
Most nézem egyáltalán nem reagál semmilyen fényerőre automata módban.
Ha bekapcsolom simán leveszi min re oszt jónapot. Tarthatom én akármilyen fénybe.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Beni2360
félisten
Most akkor végül hogyan tudom ellenőrizni, hogy a 4g B20-n megy?
Feltettem egy Signal Strength appot. és ott a signál oldalon ez látható. Vagy ez más? beszerzés BG és globál verziós, dobozán szerepel a B20.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pityu.
nagyúr
Nekem tegnap előtt volt egyszer gondom a fényerővel,mikor napsütésben fotóztam és föld közelben kellett tartani a telefont fentről már nem láttam semmit sem.Néztek volna az ott lévők ha hasra vágódtam volna
-
LK
addikt
És ha neked elfogadható a fényereje, mi mit kezdjünk vele? Ez volt a kérdés? A paraszt tanácsaidat meg tartsd meg magadnak.
RBJ:nekem sötétben veszi le a fényerejét, de kb. 5-10%-ra. Nappal nincsen gondom.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
RBJ
addikt
Szemem nekem biztos nem rossz mivel minimumom tartja napsütésen.
TOk nem lehet ludas mivel gyári. Gondolom én.
De nemzetközi forumokon olvasva sokaknak gond a téma.
rom vagy hardver betegség.
Kisduck de minek én állítgatsam ha automata. Azért van. Fólia nincs rajta.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
twollah1976
őstag
Mikor tul sotet a kijelzo?
Verofenyes napsutesben (nyaron) neha tenyleg mintha keves lenne a kijelzo fenyereje, amugy szerintem boven az elfogadhato kategoria.
Ha valakinek rossz a szeme az egyen sok A vitamint, repat es cserelje le a mobiljat egy legvedelmi keresofenyre.
-
LK
addikt
Nekem is ez a bajom. Nem tudom, hol van az érzékelője, hogy tok, vagy ahogy fogjuk, bezavarhat-e? Mondjuk az automata módnak az lenne a lényege, hogy ne mi állítgassuk.
De nekem is túl sötét."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
RBJ
addikt
Nekem tűnik haklisnak az automata fényerő állítás. Nekem kevés ez a fényerő.
Valahol állítani lehetne az automata módot?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz vlesi69 #3707 üzenetére
Mint említve volt teljesen globál verzió.
Más. A kérdés, lehet valahogy állítani a galériában a nézetet? Nekem nem tetszik hogy lebontja napokra a képeket. Tipp?
Teljesen más élmény nagyobb telefonról a tartalom fogyasztás.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
freeknight
őstag
válasz twollah1976 #3714 üzenetére
Szerintem mindenhol eu verziót árulnak. A Xiaomi így is elárasztotta európát az olcsó b20-as verzióval, miért szenvedne bármelyik bolt a kínai beszerzéssel? Emiatt nem aggódnék.
A garancia már más kérdés. -
Pityu.
nagyúr
válasz twollah1976 #3708 üzenetére
Turbadonál is gyári garancia van nem?És még olcsóbb is kicsit mint az aqua
-
gabor_01
senior tag
válasz twollah1976 #3711 üzenetére
Elvileg hivatalos forrás esetén 2 év garancia van.
A Turbado nekem nem jön be. Többször próbálkoztam rendelni náluk, a végén jóval drágább lett volna. (Céges vásárlóként.) -
gabor_01
senior tag
válasz twollah1976 #3708 üzenetére
Legalább 8-al drágább és semmi jele, hogy global lenne.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Namelesske #3705 üzenetére
Na ez viszont nem szép dolog.Én viszont már ennél a telónál maradok,egyszer volt már kínából telefonom ott se nagyon volt garancia illetve volt csak ugye ha gond van több hónapos a dolog.
-
Pityu.
nagyúr
Ma már nem tudni melyik cég mikor sikkaszt vagy csődöl be,anno a finominfót is meg próbálták kigúnyolni az még mindig működik és a garancia is rendben van.Most ettől az ügytől eltekintve én akkor sem írom le a telefonomat,utána járok még kicsit a dolgoknak.
-
Pityu.
nagyúr
Rossz hír nekünk BoltX-eseknek,bár engem most hidegen hagy az egész
Eustock válasza
"Az említett céggel/bolttal nincs kapcsolatunk, a készülékeket nem tőlünk vásárolták. A magyarországi fogyasztóvédelem megkeresését tudjuk javasolni."Most egy kicsit tovább fogok nyomozni,hogy is van az állítások,hogy 2 év gyári garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Toth_Jani #3699 üzenetére
Lehet az is, a 112 szinte az egész EU-ban is egy lehetőség és Tkom, Voda stb is van szinte mindenhol. Én inkább a gps-re gyanakszom mert ugye ott van minden komolyabb mobilban és bekapcsolva bejelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest