- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
Oldbiggy #12079 üzenetére
Letöltöttem a romot, majd OF recovery, ott dalvik, cashe, system wipe, aztán rom telepítés. A telepítés a szokásos idő volt. Minden képet megjelenít, még az évekkel ezelőttit is a drive-ről is. Szóval nem értem. Első benyomásra jobb, mint az ez előtti. Ott a gcammal szenvedtem egy kicsit, mire működésre bírtam. Itt ilyen gond sincs.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Oldbiggy #9466 üzenetére
recoveryre vagy bootra flashelve? mert láttam ám már mindenfélét. Olyat is hogy először bootra ÉS recoveryre IS flash aztán recoveryből újra, meg a dmverity.
Illetve nem a sikeresség a kérdés, nekem is fent volt. De nem biztos hogy megfelelően működik. Főleg utána a Magisk. -
Rickeffe
aktív tag
válasz
Oldbiggy #9462 üzenetére
Egyébként mivel nincs "hivatalos" twrp ezért érdekelne, hogy az orangefoxot fastboottal hogy lehet egyből HELYESEN felpakolni gyári MIUI alá?
Láttampár verziót, de mindegyik valamit kihagy vagy nem teljesen jó, vagy valamit még "hackelni" kell.
Mivel system-as-root a rendszer így elvileg nem teljesen mindegy mi hova kerül.
Ok hogy az orangefox támogatja most már a sar-t de kell neki egy twrp.
A fastbootos direkt telepítésre meg csak egy videót találtam ahol most vagy direkt csinált egy lépést vagy csak elcseszte.
A magisk is külön kitér erre hogy inkább a patchelt recovery imaget fastbootal javasolt feltenni. Én egyelőre leszedtem az összes recoveryt meg a Magisket is mert, egyrészt a daemon folyamatosan beszarik + szerintem a nem teljesen helyes telepítés miatt (leírást követve) megbolondul a rendszer. A kamera probléma (média szerver nem reagál időben stb) megoldódott egyelőre egy full fastboot flash-el de jó lenne a reco+magisk.
Nem, nem másik rom felpakolását kérdeztem megoldásnak. -
törölt tag
-
azimut
aktív tag
válasz
Oldbiggy #2992 üzenetére
Orange marad, nem itt van a hiba. Orange-t kétszer is telepítettem, remélem jól:
1. Parancssorból: fastboot flash recovery recovery.img (ahol a recovery.img az orangefox tömörített mappából van)
2. Recovery újraindítás, majd innen is .zip flash.Aztán mehet a rom. Nem megy, csak az aosp. Korábbi hibaüzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest