-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
#22743424 #7070 üzenetére
Nem megy. A hívásnaplóban sem mutatja és vissza is vált 3G-re, ha hívok. MIUI 10-nél kiírta. Megnézem majd még az én kártyámat a feleségem Redmi 5 Plus készülékben.
Szerk.: a hívásnapló szerint az utolsó VoLTE hivasom 28-án 16:54-kor volt, az ezt követő október 29-én 9:08-kor indított hívásom már nem VoLTE-n ment (és azóta egy sem). 29-én 7:18-kor frissítettem MIUI11-re. -
Roxkex
senior tag
válasz
#22743424 #6720 üzenetére
Hát ugye az első használatkor tökéletes volt.
De koszos lett a kábelem s akkor takarítottam alkoholos ablaktisztítóval. Zsepire nyomtam s azzal takarítottam a csatikatvis s lehet nem száradt ki. Bár gyorsan felszokott száradni. S úgy dugtam be.
Szal ez nagy valszegséggel nem a gyártó hibája.Bár a micro usb kábeleim kaptak már mindent is s semmi baja nem volt, ennek meg egyből.
Persze mehettem volna még 3napig vissza a bolthoz (mondták) de ki tudja mikor kaptam volna cserét.
Továbbá a telefonnak semmi köze ehhez, szerintem
De értem mire gondolsz !
Mondjuk amúgyis cseréltem volna azt a kábelt, olyan merev mint ........
-
Laca0
addikt
válasz
#22743424 #6466 üzenetére
Képzeld, nem csináltam semmit a legutóbbi beállításom óta. Épp azon gondolkodtam én is, hogy lehet egy restart is kellene....
Na még egy próba... és azóta mindent csinál, amit kell nekiPedig még restart sem volt
Lehet, hogy ezek az optimalizációs folyamatok bizonyos beállításokat sorbaállítanak és ellenőriznek, mielőtt érvénybe lépnek. Mással nem tudom magyarázni ezt a jelenséget...
Köszönöm a segítségedet! -
Laca0
addikt
válasz
#22743424 #6464 üzenetére
Igen ott is beállítottam. Egyébként ugyanazok az opciók jönnek fel, mint amikor a settings-en keresztül megyek... ezen meglepődtem...
Annyit haladtam talán előre, hogy a bekapcsoltam az automatikus indítását és kikapcsoltam az akku kímélő opciót rajta. Most kettőből egy üzenetet feldobott. Nem nyitottam ki, de az értesítési led így sem villog. -
azimut
aktív tag
válasz
#22743424 #6097 üzenetére
Amihez kell egy okoseszköz és wifi kapcsolat. Airdroid, chromecast pc-hez, okostévéhez is megy a kapcsolódás. Csak elég babrás mindig leakasztani a 106 cm-es tévét, felakasztani a műhelyben, wifit varázsolni... stb.
Bocs, remélem nem bántó.
Mindenesetre, ha ezt meg akarom oldani, ezt az irányt kell megvizsgálni. Jó lenne tudni, hogyan működik egy ilyen kütyü. Itt van pl. ez, a wifi itt hotspotot jelent (az lenne jó), vagy teljes kiőrlésű wifire van szükség?
-
azimut
aktív tag
válasz
#22743424 #6095 üzenetére
Köszi a segítséget, én is erre gondoltam, ilyeneket néztem az alin, 7-10$ az áruk, azért a 6-7E Ft egy picit sok, meg még a szállítási költség. Még ott van az a kérdés, hogy működik-e a dolog.
Anniston: még custom rom esetében is napokig akadozik a play appok telepítése, és a böngésző. Nálam az volt az oka, hogy a telefon beállítása még nem fejeződött be. Kaptam az értesítéseket a google beállításokról, majd mire rájöttem az összefüggésekre, letiltottam a telefon settings-et.
Tényleg, ez a g-s beállítás nekem még sem a gyári, sem a custom romon nem tudott végig lefutni, bármilyen kombinációban próbálkoztam. Tudjátok, biztonsági mentés, ujjlenyomat, stb. beállítások, mindet leokézom, választok, stb, a végén a "fogja munkára a telefont"-nál megáll az egész. Ekkor kénytelen vagyok a holnap opciót választani a beállítás befejezésére. Na ezután jött a telefon settings (vagy valami hasonló) letiltás. Biztos, hogy g-marhaság, mert csak a gapps telepítése után pofázik.
-
pecccccccca
őstag
-
calambrito
csendes tag
válasz
#22743424 #5619 üzenetére
Szia!
Megkérhetlek egy keresésre a MI Táviránytóban?
MAGNAT márkájú soundbar avagy hangprojektorom van. Ezt a márkát a magyar régió nem ajánlja fel. Eddig fel sem merült bennem, mint ötlet, hogy más régióban esetleg benne lehet. (Azért kérlek meg a keresésre, mert neked svájci és hamar kiderülne. Ha a svájciban sincs, feleslegesen nem állítanám át a régiót....)Előre is köszönöm.
-
Peterhappy
őstag
válasz
#22743424 #5537 üzenetére
Nincs és nem az lesz.
Egy párbeszéd megy, két vagy három hang között, mintha valami próbatermi felvétel lenne, számomra teljesen érthetetlen a dolog. Mintha a háttérben nyitva maradt volna pl. a Youtube és ilyenkor újraindulna/folytatódna.Képzelem mennyire idiótának tűnhetek, pedig esküszöm fennáll ez a jelenség. Három hívásból kettő után kb.
-
maczera
aktív tag
válasz
#22743424 #5275 üzenetére
Ezt csináltam én is, egy új és üres lab_options_visible nevű mappát a meglevő DCIM/Camera mappán belül.
Működik a dolog, úl menüpontok jelentek meg, de felét sem tudom, hogy mit csinál.
MFNR - az multiframe noise reduction, azaz több képkocka felhasználásával csökkenti a zajt?
SR - Scene Recognition, azaz automatikus jelenetfelismerés?
Az Internal Magic Tools mit takar?
Turn on dual camera - egy normál mezei fényképnél ez mit jelent, vagy mit eredményez? -
moma
őstag
válasz
#22743424 #4904 üzenetére
Ha a magasság alatt magának a billentyűzetnek a magasságát érted, az már maxon volt sajnos. A normál bill meg settingsben szerintem nem emelhető feljebb.
Viszont köszi a lebegőt!Ez érdekes, mert feljebb tudom vinni. Annyi, hogy néha kitakarja azt amit írok. De lehet ez a jobb még mindig. Próbálgatom pár napig.
-
-
Hegezoo
tag
válasz
#22743424 #2807 üzenetére
Igen bolti garis, hogy rohadnának meg! Ezért is vettem a 64 gigást, a LikeStore-tól.Ott legalább 2 év gyári gari van
Hiába hívom őket, jó szokásukhoz ragaszkodnak, nem veszik fel a telefont.Én is úgy tudtam, hogy 30 napjuk van a javításra.De sajnos nem
Törekedniük kell, hogy minnél hamarabb meg legyen javítva
-
Gloob
addikt
válasz
#22743424 #2801 üzenetére
Csakhogy ez éppen nem bolti garancia volt. Ezért került a lengyelekhez. Úgyhogy azt is lehetne mondani, hogy nesze neked gyári garancia. Szvsz, a garancia az garancia, javítsák meg a lehető legjobban, és a lehető leghamarabb. Aht, hogy ezt hogyan érik el, az a vevőt nem érdekli, az legyen az ő gondjuk. Sajnos nem itt tartunk!
-
-
-
-
-
-
Sas madár
őstag
válasz
#22743424 #2549 üzenetére
Már tegnap is olvastam erről itt a fórumon és a telefonon is kerestem a Rendszeralkalmazás frissítésnél a System Launcher-t de sajna nekem még nem jelent meg a többi felajánlott frissítés között.
Vagy ott kihagyást kellene nyomnom azokra amit egyenlőre nem akarok frissíteni (mert nem használom a programot vagy nem tudom mi az), mert limitált a felajánlott frissítések darabszáma? -
grafikus17
senior tag
válasz
#22743424 #2020 üzenetére
A két fólia szélességre megegyezik, de magasságra bő 1 mm -el kisebb, sőt van az 2mm is.
Hogy mit vártam? Hogy ugyan azokat a funkciókat tudja, plusz még többet jobban. Mint írtam, fura hogy nincs előlapi vaku, és sokszor használtam. Az eltűnő értesítési ikonok is zavarnak. Igazából 3 év Note 2 után vettem az 5 plust, mert az akku már nagyon szar volt, két után gyártottat is vettem, de nem sokat értek. Az 5 plusnál nem akartam igazból megint akksival szenvedni, mert ott még cserélni sem tudom, csak úgy. Bár még semmi baja sincs. De úgy gondoltam, ha most adom el, akkor még többet kapok érte, mint egy év múlva. Végül is nem bántam meg, csak nem volt akkora ugrás mint Note 2-ről 5 Plusra váltani.Ja és erre most 2 év a garancia. Mondom, mindenben egy picit jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged