-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem is sokszor előfordul ilyen. Mobilneten, wifi-n, sőt egy Samsungon is ugyan ez volt más nettel is. Ez valami play áruház bug. Ilyenkor leállítom, force close-al bezarom (ez nekem a "vissza" gomb hossza nyomására van állítva), és újra megpróbálom, ilyenkor el szokott indulni, neha nem. Én megtanultam együtt élni vele már.
-
Pityu.
nagyúr
Gearbesten nézegettem mindig,változó árak vannak de itt is van ami drágább van ami olcsóbb itt van két olcsóbb 4/64gb 3/32gb
#vadászcsiga
Ok,nincs gond csak kicsit felidegesített ez az ügy.Már küldte a WayteQ is a levelet.
#cirkus
1. attól függ melyik verziósat kaptad az EU global 10.3.4.0 a sima global azt hiszem 10.3.6.0
2.azt hiszem valahogy így A gyári billentyűzeten a beállítások / nyelv és bevitel / Google billentyűzet / szövegjavítás menüpontokban érdemes kikapcsolni a prediktív bevitelt
3.5gb-t biztosít ingyen -
Gloob
addikt
A böngészőbe, de nem a telefonon, hanem PC-n 192.168.0.1. Ha nem piszkáltad még, akkor felh.név admin, a jelszó pedig a routeren lévő cetliről leolvasható, vagy a kézikönyvből. A kézikönyvet olvasd el, nem véletlenül adták. Abban le van írva minden. Amit előttem írtak, azt minden képpen érdemes megcsinálni. Ha emlékeim nem csalnak, akkor nincs bekapcsolva az 5 GHz. Belépve a routerba minden egyszerűbb lesz, mert minden látszik majd. A wireless, wifi részen kell keresgélni. Már régen csináltam, és nem emlékszem pontosan a menüre. A fehér, álló connect box?
-
spider80
őstag
A böngésződben ird be a 192.168.100.1 cimet, ez a router felülete. Itt lépj be a jelszavaddal,amit elvileg kaptál hozzá. Ezután bal oldalt advanced settings-wireless-wireless signal (itt tudod kikapcsolni az 5ghz-es wifit), vagy security (itt tudod másképp elnevezni az 5ghz-es hálózatot, hogy arra külön tudj kapcsolódni,ha akarsz). A végén mindig nyomj apply-t az oldalon. A gyári beállitásokkal bizony egyszerre megy az 5 és a 2,4 ghz-es wifi ugyanazon néven,és a telefonod váltogat közöttük. Szóval mindenképpen érdemes külön választani a kettőt.
-
vargalex
félisten
Érdemes külön SSID-t használni a 2 sávon, így biztos nem fog automatikusan váltani.
Az már nem tartozik szorosan ide, de a default jelszót az UPC HGW-n érdemes megváltoztatni, hiszen az a MAC címből van generálva. Utóbbi rögtön látszik, a generálásra pedig létezik alkalmazás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest