- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #14197 üzenetére
Ez hülyeség. Jóval régebbi Androidon, jóval gyengébb vasakon is voltak 3D-s launcherek (TSF Shell, Next Launcher stb.) amik szépen reccenés nélkül futottak. Az a titka, hogy úgy kell megírni a kódot, hogy ne legyen pazarló.
A frissítésnek sincs köze hozzá, csak a 12.5-vel frissült a MIUI Launcher, ami amúgy is előbb vagy utóbb a 12-re is megjött volna. Rakjátok fel az Apkmirror oldalról a legfrissebb verziót és abban megvannak a hiányolt dolgok ( élő ikonok). Nem voltak bajok az animációkkal a 12 alatt.
-
rebla
aktív tag
válasz
junkpod #14191 üzenetére
Nekem a 12 ugyan ilyen gyors volt mint a 12.5 Eleve nem használok közösségi media appokat. Max. Vibert meg böngészőt futtatok...Talán ez miatt se lassult a 12 vel sem.
Azt veszem észre mindent minimalizáltak, a tisztítónál is hot egyszerű animáció lett, a "gömb" helyett. Sztem ezek vissza lépések nem fejlesztések. A jegyzetet is jol elcseszték a kinézetével. Most vettem csak észre hogy a forumtárs írta...
A naptár ikon is alapból kiírta hogy hanyadika van, most csak egy Fix ikon... -
maczera
aktív tag
SOS! A Jegyzetek megjelenítési módját vissza lehet valahogy állítani a régi formára?
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #14189 üzenetére
Fürge volt a MIUI 12 a gyári Launcherrel (is), az animációk is jók voltak. Lassabb nem lett.
-
-
Fall-N
veterán
Elvileg a teljesítmény javul a 12.5-tel, de ez nehéz így ellenőrizni egy bealakott rendszerre ráfrissítés után.
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #14186 üzenetére
Nincs benne semmi, más a töltőre dugás hang, szebb a logó induláskor, én eddig semmit nem vettem észre csak a negatívumokat... aztán lehet hogy jobb lesz idővel. Mindenesetre ez van,én megbántam hogy lefrissítettem. Szép napot mindenkinek!
-
aprokaroka87
nagyúr
Mert a Redmi note 7 továbbra is megvan mint másod telefon, viszont most már pixel experience rom van rajta.
A Realme meg talán abban jobb hogy, szerintem fejlesztések során a biztos dolgokra mennek.
Nemrég kapta meg az Android 11 / Realme ui 2.0 frissitést, én eddig semmilyen hibával nem találkoztam benne, persze ez nem jelenti azt hogy másnál nincs benne.
De lehet az Android verzió-hoz igazitjuk a saját rendszerünket megoldás, fejlesztési szempontból is jobb.
Számomra az egész Miui 12.5 körüli mizéria, tette be a kaput.
Van benne bármi lényeges funkció, amit ne tudtak volna már a 12-be is bele rakni?, vagy esetleg megvárni vele a 13-at.
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #14184 üzenetére
Nem! Ez a 11-12 ben is így volt! Nem vitatkozni szeretnék, csak nem értem, amikor 2 mozdulattal elérsz minden ilyen dolgot, akkor miért cseszik el... (képernyő alulról felhúz, hosszan tart, körbe megjelennek ikonok a futó alkalmazásoknál,kiválaszt mit szeretnél,és ennyi...) Vagy majd jön egy frissítés... Mindegy tovább nem érdekel. Mindenesetre meginogott bennem milyen telefont vagyek legközelebb mert ez már kezd sok lenni. Te már átléptél másikra, nem is értem, mit keresel itt, gondolom sokkal jobb a realmi... Mármint pozitív értelemben írom...
-
rebla
aktív tag
Mindenesetre most sem értem, miért kellett változtatni, a felhúzom, tartom a futó alkalmazást, és ott kijön minden féle lehetőség. Lakat,osztott képernyő stb... Ez nagyon nem tetszi... Mindegy, ez van.
-
rebla
aktív tag
válasz
Fall-N #14178 üzenetére
Nálam a viber nem ébredt fel miui 12 után,ha üzenet jött. Csak ha megnyitottam az alkalmazást. Beállítottam automata inditásra, és lelekatoltam hogy a tisztító gomb amit kiraktam ne lője ki. Gesztus vezérlést használok az x gomb gonolom olyan mint a tisztító.ikon....néztem a biztonság állapot mert nálam csak olyan van , ott nincs semmiféle lehetőség ki be kapcsolásra....
-
Fall-N
veterán
Írtam, hogy olvassatok vissza. A lakatolás eddig is meg volt található a Biztonság alkalmazásban. Sebbéggyorsító -> fogaskerék ikon -> zárolt alkalmazások alatt volt, csak gyorsan el lehetett érni. De van egy tippem, hogy valami shortcut maker programmal ki lehetne tenni, ha megtalálja az intentjét az ember. Majd megnézem.
Egyébként a lakatolás nem arra való, amire sokan félreértik. Nem azért van, hogy fusson valami a háttérben (azt alkalmazásonként lehet beállítani), hanem arra, hogy az alkalmazás váltóban ha megnyomod az X gombot akkor kilövi az összes megnyitottat, kivéve ami le van lakatolva. Fut nálam rengeteg dolog lakatolás nélkül.
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #14176 üzenetére
Akkor jol eldugták.... Bár külföldi fórumon is olvastam a hibárol. Igazábol a lakatolás érdekelne de azt se tudom mi a pontos neve. Ami érdekes hogy a viber nekem le volt lakatolva zárva hogy a tisztitó ne dobja ki. Frissítés után is lakatolt, zárt... Csak magát ezt a funkciót nem találom hol lehet ki be kapcsolni. Az osztott képernyő annyira nem is érdekel...
-
rebla
aktív tag
Csodálatos lett ez a "frissítés"... Én inkàbb kivett funkciókat látok meg az elején egy csilivili logót... Eltünt a lakatolás osztottképernyő lehetősège amikor hosszan nyomok a progira akkor most az alkalmazás adatok jön be.... gesztus vezérlést használok...Kár volt feltennem ezt a sz@rt....
-
rebla
aktív tag
Sziasztok! Tapasztalatok az új 12.5 rom- rol? Érdemes feltenni vagy felejtős? Jobb mint a 12?
Köszi szépen! -
22Dávid22
aktív tag
válasz
22Dávid22 #14165 üzenetére
Nem teljesen értem a helyzetet, a Facebook és a Vanced microG kavart be, mindkettőnél az akkukímélőt "háttérben futó alkalmazások korlátozása"-ra raktam, most jó. Viszont ezek az appok pont fent vannak már egy ideje, vajon miért a rendszerfrissítés után kezdtek el meríteni?
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
Bl.Gyo. #14167 üzenetére
Nem feltétlenül, Kínában az volt az első MIUI 12.5 kiadás erre a telefonra. Még az Enhanced Editionre leszek kíváncsi, még nem esett róla szó, de a Redmi Note 8 megkapja a 2. hullámban, a MIUI-kat pedig eddig jellemzően 3 hullámban terítették, a Xiaomi pedig egyelőre hallgat a teljes listáról tudomásom szerint. De MIUI 13-unk szerintem már nem lesz.
-
Bl.Gyo.
őstag
Van V12.5.3.0 hivatalos kínai rom. Ez azt jelenti hogy jön még frissítés nekünk is?
-
rebla
aktív tag
Üdv! Letöltött OTA frissítést melyik mappába találom? Letöltöttem ,de késöbb szeretném telepiteni a 12.5 et... Köszi
-
-
junkpod
veterán
Jönnek azért váratlan dolgok, hát valóban sokkal fokyekonyabb a rendszer.
A Google naptár widget-et használtam, megpróbáltam újra kirakni de nem engedi a méretet változtatni, korábban ezt lehetett. Erre valami ötlet? -
Fall-N
veterán
válasz
junkpod #14156 üzenetére
Gombos navigáció kell és arra kell beállítani hosszú nyomásra az osztott képernyőt. Célszerű a négyzet gombra. A beállításokban keress rá a gyorsbillenytűk kategóriára, ott lehet beállítani. Sajnos gesztus vezérlésnél ilyet nem lehet, pedig általában azt használtam eddig. Bár a gombos gyorsabb az tény.
-
22Dávid22
aktív tag
Félig off: A legutóbbi frissítés óta mint ha egy kicsit jobban merülne a telefon nyugalmi állapotban is. A beépített akkustatisztika szerint többet van ébren, viszont mostanában volt szükségem néhány új appra is. Van a BetterBatteryStatsnak alternatívája, ami még működik? Ha jól látom, az már egy ideje nem frissült, az Oreo a legutolsó verzió, amit támogat, de amúgy sem működött rendesen, amikor a legutóbb használtam (root nélkül legalábbis).
-
azimut
aktív tag
-
22Dávid22
aktív tag
Szintén.
Amúgy már nem tudom, hol olvastam, de Android 5.0-ban jött be az ART motor, ennek most nem ecsetelem a lényegét. Már nem tudom, melyik Android verziótól kezdve, de kicsit variálták a dolgot, gyártói beállítás, de általában jelenleg kb. hibriden működik a korábbi Dalvik motorral vegyítve. Röviden, amikor a telefon frissül, az egész ART-os rész megy a kukába. Viszont mindig, amikor a telefon használaton kívül van, és töltődik, akkor megvizsgálja, hogy mely alkalmazások futnak gyakrabban, azokat lefordítja ART-osra, a többit menet közben csinálja a Dalvikhoz hasonlóan. Tehát elvileg frissítés után idővel be kéne állnia, én legalábbis minden frissítés után töltésnél 100% után még fent szoktam hagyni egy ideig, majd újraindítom a telefont. Nem mértem sose, lehet placebo, de nekem úgy tűnik, mint ha valóban segítene rajta. -
Bl.Gyo.
őstag
hát ha majd nagyon agyamra megy a dolog, csinálok egy FR-t ha akkor se jó, akkor felteszem a pixel experience-t. nem szoktam romolni amíg jó a rendszer, de ez idegesít. olyan mint ha 1GB ram lenne benne, hogy mindent újra kell töltenie, még az egyszerű rendszer funkciókat is.
-
Bl.Gyo.
őstag
én is feltettem pár napja, manuálisan. kicsit laggos, mindíg gondolkodik ha valamit csinálni akarok benne, mint ha akkor töltené be azt a funkciót. pl. dnd-ből, rezgőre rakom vissza, 1-2 mp-re megáll és utána váltja át, vagy ha az alkalmazás váltót előhívom ott is gondolkodik mire a tartalom megjelenik, meg ilyenek. előzővel nem voltak ilyenek.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Megjött nekem a frissítés, utána volt egy FR és belaktam a telefont.Az a gondom, hogy a alkalmazás értesítéseknél nem villog a telefon alján a fehér kis led, csak, hogyha nem fogadott hívásom van.
Tapasztalt valaki ilyet? -
Fall-N
veterán
válasz
22Dávid22 #14143 üzenetére
Igazad van, eltűnt onnan is. A lebegő ablakot is csak akkor lehet aktiválni, ha értesítés jön és alsó részén lejjebb húzzuk.
Az osztott képernyő meg már sajnos régóta nem működik a gombos navigáción hosszan nyomva. Régebben a négyzet ikon (appswitch) hosszan nyomásásra jött elő.Közben szembe jutott, hogy azt személyre lehet szabni, így az osztott képernyőt elő lehet hozni a navigációs gombok hosszan nyomására beállítva. Gyorsbillenytűk néven fut a beállitásokban rákeresve. Sajnos a lebegő ablakok így sem hozhatók elő. Esetleg valami shortcut segédprogrammal valami intent segítségével elő lehetne csalogatni.Szerk.: Közben látom ezt te is leírtad, csak kapkodva olvastam.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
22Dávid22 #14140 üzenetére
Ajajj, akkor lehet marad így.
Engem nem a lakatolás izgat, hanem az osztott mód meg a PIP. Mondjuk az előbbi ott van a felső ikonsoron, de a PIP?
fluttershy: Igazad van az alkalmazásokkal kapcsolatban. De szerencsére vannak jó és takarékos programok is. A Facebook soha nem volt jó. Messengerből meg nekem elég a Lite. Viszont végső soron belátod te is, hogy csak kell a minél több RAM. Nyilván nem jó ez így, de ha elérhető áron van 6 GB-os modell akkor nem érdekel. Optimalizálni úgysem fog mindenki.
-
válasz
aprokaroka87 #14138 üzenetére
De ha jól olvasom akkor a Szemptemberi frissítés megoldja majd.
Megelőztél
-
22Dávid22
aktív tag
A neten utánakerestem, mi a helyzet az alkalmazásváltóval, MIUI 12.5 alatt több eszközt is érint, a Xiaomi azt nyilatkozta, hogy a hosszú érintésre feljövő menüt "ideiglenesen, optimalizációs problémák miatt" távolította el. Na, vajon ez mit jelenthet pontosan?
-
rebla
aktív tag
Köszönöm szépen urak!!!!
-
aprokaroka87
nagyúr
A Pixel experince alapból nem rootolt, ha ki rootolod, akkor igazából teljesen mindegy hogy mi a Rom, a banki appok reklamálni fognak.
Persze Magiskhide megoldja, csak most állítólag valamit be kavart a Google és a Safetynet nem jó.
De ha jól olvasom akkor a Szemptemberi frissítés megoldja majd.
-
rebla
aktív tag
A kérdés lehet idióta, de mit szolnak a Pixel Experience Android rendszerhez pl. bank apk-k?
Rootoltnak számít a rendszer? Azt olvastam régebben hogy legális, vagyis nem értemNagyon nagyon régen nem használtam ,nem gyári romot még másik telefonon.
Akkor volt olyan, hogy nem engedett telepíteni bizonyos alkalmazásokat...
Köszi! -
-
fluttershy
tag
válasz
Fall-N #14091 üzenetére
#14091 Fall-N Bocsáss meg de több ponton nincs igazad.
Engedd meg hogy mondjak egy példát: Samsung Galaxy S4, 2013 márciusában dobták piacra, 2gb ram van benne. Most kapaszkodj meg. Lineageos 18.1 simán megy 2021-ben, sok esetben jobban mint egy 2-3 éves középkategóriás xiaomi, realme, honor stb telefon. Nem lehet hogy véletlenül a gyártó által összetaknyolt, gány szoftverfrissítésekkel van a gond amit inkább ki se kellett volna adni ilyen formában. Szomorú de én úgy látom hogy a legtöbb gyártónak addig kedves a felhasználó amíg a boltban megveszi az új modelt, akkor csillivilli minden, gyors, szép, működik. Ez megy kb egy-másfél-két évig. Aztán meg vagy nem jön több frissítés vagy direkt olyan frissítéseket kapunk amiktől kb használhatatlan szar lesz a telefon.
Ugyanez igaz sajnos az appfejlesztőkre. Elkényelmesedtek mert hozzá vannak szokva ahhoz hogy manapság a te szavaiddal élve "az alsó plafon az a 6 GB RAM + 64 GB tárhely lett" a userek szemében. Szintén példa; emlékszem pár éve a Facebook messenger app még simán belefért 50-100Mb-ba user datával együtt. Most megnéztem, ez az app jelenleg a telefonomon 532Mb tárhelyen terpeszkedik. Miért? Van benne videovágó, AI face filter, rendszertől függetlenül implementált floating chat head, egy komplett social gaming platform stb. Az átlag user a negyedét nem használja ezeknek a funkcióknak. Meg nyilván a funkciók is úgy születnek hogy az olcsó távol keleti fejlesztő csapatot aki dolgozott ezeken úgy hajtották hogy minél gyorsabban leprogramozzák az adott funkciót működőképesre. Az eredmény: optimalizálatlan spagetti kód. És ez csak egy app a sok közül, ezeket a dolgokat a legtöbb népszerű app esetében ki tudnám fejteni. Tisztelet a kivételnek.A kijelzőhöz ennek a lassulásnak semmi köze nincs, de a kijelzőfelbontás sztori is megérne egy misét. A jelenleg elterjedt átlag 6 inch átmérőjű phablet telefonjainkba az fhd felbontás szvsz több mint elég. 400 ppi pixeldenzitás fölött nincs olyan sasszemű egyén aki észreveszi a különbséget. Parasztvakítás tipikus iskolapéldája a mai telefonok qhd kijelzőfelbontása, ugyanúgy mint a csillió megapixeles főkamera és a 3-4 darab mellette helyet foglaló mindenféle másodlagos kameramodul.
Annyira gyorsan azért nem fejlődik a technológia mint azt a nagy tech cégek szeretnék elhitetni velünk. Persze nekik az eladások pörgetése a fő szempont ami pörgeti a cégeket, a gazdaságot, megy a termelés és mindenki boldog. Az elektronikai hulladék meg gyűlik szépen, de az nyilván senkit nem érdekel.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Fall-N #14120 üzenetére
Az a baj hogy sokszor azt sem lehet tudni hogy egy adott funkció az Xiaomi fejlesztés vagy mi a franc.
Csak hogy mondjak egy számomra érdekes dolgot, Pár napja érkezett meg a Realme 6-ra az Android 11 és a Realme ui 2.
Persze első dolgom volt átnézni mi változott, aztán feltüntek olyan dolgok, amik most az Rn7-en található Pixel experience Rom-ban is benne vannak.
Pl kapcsoló arra hogy az állapotsori óra a másodpercet tudja jeleníteni, vagy az állapotsori ikonok elrejthetőek.
Ez most valami Stock Android 11 funkció, vagy a Realme maga rakta bele?
-
Plug Life
senior tag
A Wi-Fi ugyanolyan fos maradt, de a töltés meg nyitás-zárás hangja cukibb lett 😂
-
Fall-N
veterán
Másik bug, hogy az alkalmazás tárban a gyári launcher alatt ha rányomsz egy betűre, akkor nem ugrik oda hanem marad az elején. A csúszkás beállítás alatt is ezt csinálja. Először csinálok egy adttörlést a launcherre, ha nem jön be akkor marad az FR.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
22Dávid22 #14124 üzenetére
Gyorsan mégis feldobtam [ezt] a verziót, az eredmény vegyes. Az időjárás, óra, naptár ikonja újra a régi, viszont az alkalmazásváltón ez nem segített.
Szerk.: Úgy néz ki, hozzányúltak az alkalmazásváltóhoz, már nem a launcher adja. Korábban ez ott is tettenérhető volt, hogy amikor kényszerbezárást nyomott az ember a MIUI kezdőképernyőre, majd utána rögtön az alkalmazásváltóba akart menni, látszott, hogy gondolkozik. Most viszont már nem. -
22Dávid22
aktív tag
válasz
Fall-N #14120 üzenetére
Nekem is az alkalmazás adatlapját dobja fel hosszú nyomásra.
Viszont az alkalmazásváltó felületét MIUI alatt a gyári launcher adja, így lehet, hogy egy kézi launcherfrissítéssel helyrejön. Biztos frissült a MIUI-val együtt, mert az előző frissítésen kézzel frissítettem a launchert, hogy megnézhessem a horizontális alkalmazásváltót, ami elvileg MIUI 12.5-tel jött volna. Nekem személy szerint nem jött be, visszaraktam anno a régi stílusúra, de most frissítés után el is tűnt az opció a váltásra.
Ha ráérek a mai napon, kézzel feldobok egy frissebb verziót a MIUI launcherből ha van, és jelentkezem, hogy mennyivel másabb. -
Fall-N
veterán
válasz
22Dávid22 #14118 üzenetére
Ne az a baj. Sokszor volt felmérés, hogy mi jön be a globális piacon. Rendre a stock Android közeli jött ki nekik. Ezért tisztult már le a MIUI. Újabb telefonokon már a tárcsázó is a gyári Google, meg az üzenetküldő is a Google Messages.
Kérdésem nektek is bugos az alaklmazásváltó? Vagy változtattak rajta?
-
rebla
aktív tag
Köszi az infókat, asszem marad a miui 12 egy ideig...
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #14111 üzenetére
Ennyi a changelog, a szokásos sablon "megint minden szebb/jobb/gyorsabb lett", a Jegyzetek alkalmazást pedig nem használom, sőt, debloat során le is szedtem, arról nem tudok beszélni.
[kép]
Bár az is igaz, hogy a MIUI-ban mindig a kínai kiadás volt az, ami minden újítást megkapott, meg azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a telefon sem a legújabb Androidot futtatja, és nem is most jött ki. -
Fall-N
veterán
Egy bug viszont van így nem tudom elkerülni az FR-t lehet. Az alkalmazás váltóban, ha hosszan nyomok a kártyára akkor nem jön be a menü ahol lehet lakatolni, osztott képernyőre rakni stb. Egyből az alkalmazás adatlapjára dob.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Fall-N #14114 üzenetére
Igen, arra gondolok. Így gyakorlatilag ezek az ikonok értelmüket vesztették. Legalábbis a korábbi formában nem lehet őket használni.
Nem volt pl. szükség külön időjárás widgetet kirakni, elég volt a hőmérséklet kijelzése, mert, ha pontosabb infó kell, úgyis el kell indítani az alkalmazást.
Az óra, naptár is ugyanez, elég volt ránézni, most viszont valami más módszer kell rá, hogy ezt megjelenítse. Tudom, nem egy világmegváltó dolog volt, de nem hinném, hogy komoly oka lett volna kiszedni.
Ezek az apró, érthetetlen marhaságok azok, amik bosszantanak a MIUI-ban, pl. ide sorolva azt is, hogy a zártképernő értesítő sávjában nem mutatja az értesítéseket, ha már egyszer feloldottad a zárolást. Miközben az értesítési sávon (feldoldott képernőn, a home screenen) ott vannak. -
Fall-N
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
22Dávid22 #14109 üzenetére
Azt hittem, az új értesítési központ változik majd egy kicsit, de sajnos semmi.
Nekem nagyon hiányzik onnan az, hogy mutassa a mobilnet forgalmat.
A hagyományos értesítési központra ráfért, erre vajon miért nem?
Nem is olyan egyszerű megkeresni a mobilnet forgalmat, kicsit melyre el van dugva a beállítások között :( ezért lenne jó, ha az értesítési központ rögtön tudna mutatni. -
22Dávid22
aktív tag
Akik a korábban itt írt módszerrel nem csinálták vissza áttetszővé az értesítési központot, a frissítés után még mindig szürke gyárilag?
Amiket én eddig észrevettem:
- augusztusi patch (Ennek azért örülök.)
- más bootanimáció
- nincsenek elő ikonok (bár ezt említették előttem)
- aki váltani akar a régi és az új stílusú értesítési központ között, valahogy ez az opció kimaradt a beállításokból, már csak kereséssel lehet elérniSzóval igen, szerintem se szólt nagyot ez a frissítés, és valami azt súgja, nekünk ez volt az utolsó.
-
Fall-N
veterán
Egyet észrevettem. Eltűnt a vonal a navigációs vezérlésnél. Mondjuk csak a gyári MIUI Launcherrel működött. Én szerettem, de bugos volt. Mostanában a Nova 7 volt nálam alap. Át is költözött a beállítása a gyári launcher beállításai közé, rendszernavigáció néven.
-
zsola32
őstag
Nekem is megjött...
-
rebla
aktív tag
Nekem jelzett.. OTA frissítés...
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
22Dávid22 #14100 üzenetére
Köszi, így sikerült feltelepíteni.
Gond nélkül felment, de a verziószámon kívül nem tudom, hogy van-e valami látható változás???
Ja. Igen, rögtön észre is vettem.
Korábban az időjárás, óra, naptár ikonjai a kezdőképernyőn mutatták a hőmérsékletet, a naptári napot, és az óra ikonja is a pontos időt mutatta. Még az app drawerben is. Most viszont egy semmi kis általános ikonja van mindegyiknek. Próbáltam a két gyári téma között állítgatni, hátha visszaáll arra, hogy mutassa a naptári napot, saötbbit, de sajnos nem -
Wasp91
aktív tag
A 12.5ös frissítés után mennyire ajánlott a Factory Reset?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest