- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kristof14
senior tag
nézem, rebbot volt még tegnap, fix permisson volt ma, újratettem a messengert mert ő volt még nagyobb fogyasztó aztán meglátjuk, mi lesz. ha nem akkor megy vissza az előző
az legalább nem melegedett.más: illetve nem tudom, mennyire más, mert ez a ROM.
szal mióta fennvan nem kapom meg az e-mailjaimat, megnéztem, hogy mi van a gmaillal.
beléptem és egyből ki is dobott azzal az üzenettel, hogy ismeretlen hiba a google play szolgáltatások alkalmazásban....
ok.
letöröltem, újra feltettem, de annyit értem el, hogy 2 órája csak a levelek lekérése folyamatban szöveg van.
emellett a szinkronizációnál csak a gmail mellett van felkiáltójeles cucc, hogy hiba, próbálja később.na akkor most akkor mi a pokol van? holnp rakhatom fel újra a ROM-ot, fogadjunk xD
-
juuzer
addikt
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Ilyen sokat?
Hogy hogy?
Mármint ezt úgy értem, hogy az előző telefonjaim mind egyből bekapcsoltak, ha csak a pin kód kéréséig jutott el de akkor is bekapcsolt aztán mikor adtam áramot simám bekapcsolt és tudtam használni , de ez kikapcsolt és annyi
megpróbálok akkor türelmesnek lenni...
-
Fejvadi
nagyúr
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Nincs benne memória kártya mert az új munkahelyem 3 perc séta és ez idő alatt egy zenét sem lehet végig hallgatni, ha pedig megyek hosszabb távra akkor van letöltve zene és átmásolom rá aztán ha haza értem letörlöm. Szóval akkor kb 5 óra a kijelző idő, kíváncsi leszek mennyit hozok ki belőle. Automatikus fényerő, ha itthon vagyok akkor állandóan megy a wifi+bbm plusz néha szoktam unalmasabb perceimben játszani de csak egyszerűbb játékokkal.
-
blakey
titán
-
Tidzsi1953
tag
Hónapokkal ezelőtt én is végigtúrtam a netet custom ROM után, ugyan erre a végeredményre jutottam. Nem található rá használható ROM. Még felleltem egy CM 12-es verziót is, de az még rosszabb, mint az előzők. Az alpha CM és a AOSP sem hibátlan nálam. Többször nekifutottam a telepítésnek, de egyszer sem jártam teljes sikerrel.
terra052 írt róla hosszabban itt a topikban, segített is plusz információkkal (köszönet neki érte)
de nem lett hibátlan nálam így sem! Sajnos, úgy tűnik, a Note 4G-hez már nem lesz custom ROM!
-
baal-amiga
senior tag
Az nem annyira érdekel, a link2sd+-szal a lényegi obb fájlokat át tudom pakolni. Bár a régebbi verza át is tudott linkelni, ebben ezt nem találtam. Nekem már ez nagy segítség.
Köszi mindenkinek.Más: ma jött meg ebayről a tempered glass. Kettőt rendeltem, az elsőt nem sikerült szépen feltenni, porszemes lett, a második frankó. Teljesen jó, rendesen érzékeli az érintéseket. A 2 volt egy ezres.
-
Norby007
tag
Köszi, de pont Sanyci 1800 valahanyadik hozzászólásában írta ugyanezt a hibajelenséget ami nálam történt. Én a telefont január első hetében vettem át, aki odaadta az rakta rá ezt a romot és ez volt akkor a legújabb én azóta nem nyúltam hozzá, mert baromira nem érdekel és egyáltalán nincs is rá időm, hogy ezzel foglalkozzak törődjek. Mit javasolsz melyiket tegyem fel amivel nem fogok biztosan szívni? A telefonszámok, e-mail beállítások, telepített programok fent maradnak, vagy ezekkel macera van, mentegeni stb... mert akkor neki sem állok. Nyugtass meg, hogy van rá megoldás. Az biztos meg tudom csinálni, mert bármit megoldok számítástechnikában is, csak baromira semmi időm nincs ezeknek utána olvasgatni.
Megköszönöm javaslatodat. -
batai15
félisten
köszi! Suport miatt is. Meizu m1 akartam de kezd dragúlni. Igy viszont pistonra is futja. G2 besárgúlt.most volt rajta gari .de utánat nem lesz. 30k egy kijelző.volt akinek 2x sárgult. 60ér a telefon. Igy ujat akarok 60 alatt. Xiaomin ez 180eu. De használtan mi3 i jácik .g2 töl fugg h menyit kapok érte
-
vegyszer
addikt
A PIN kódot furcsán kezeli egyik másik teló/android verzió. Pl a ZTE Blade kérte repülő módból vissza térve. A Lenovo A820, Xiaomi Hongmi, JiaYu G4S nem. De a miértre korrekt válaszom nincs.
Örülök, hogy a frissítés az óra hibákat megoldotta.
Viszont jött új bög az új RAM-mal a Zasszony szerint. A fb Messenger értesítésre tappintva az app kifagy. Az alkalmazást elő varázsolva nincs baj... És hiába van az automatikus indításban a Messenger, sokszor nem jelez, hogy itrak. Mintha valami extra jó energia spóroló módban lenne. Persze, mikor kijelző a bekapcsol, jönnek egymás után az üzik. (mondjuk ez a régebbi romokban is így volt)Nálatok is reprodukálható eme jelenség?
-
vapega
tag
Van egy rossz hírem..........vagyis kettő.
http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-snapdragon-410-quad-core-12ghz-1gb-ram-8gb-rom-55-inches-13mp-camera-dual-card-dual-lte-6655.html -
Kinsiinoo
senior tag
Nem OTA-ról van szó, v5-ben is volt frissítő alkalmazás!
Ott csak az SD gyökerébe felmásolt frissítésre rámentél( a V6-os rom-ot másoltad fel ami lehetőleg a http://miuiandroid.hu/ honlapjáról van), ilyenkor újra indította, megcsinált mindent magától és a V6 jelentkezett be az indulásnál!
Nem kellett átnevezni se, se semmi. -
terra052
őstag
1. Alapból rootolt, a rootot igénylő app indítása után nyafog, hogy nincs root, kilépsz, elindítod sa Biztonság appot, engedélyek - root jogosultságok, bekapcs.
2. Én SD Maid Pro-t használok, a legjobb, teljeskörű rendszermatató alkalmazás, legálisan 750 HUF a Playről.
3. Ki tudja?
- WFD Service passz
- UniPlay Service fagyasztható/törölhető
- SVI Settings fagyasztható/törölhető
- org.codeaurora.ims passz
- Matcli fagyasztható/törölhető
- CloudAppBackup és Backup (egyik az Mi Cloud?) fagyasztható/törölhető
Fagyasztással nagy bajt nem tudsz csinálni, ha nyafog, olvaszd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged