- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #5699 üzenetére
Megleltem ezt a linket.
Ezen az ADB-n keresztüli akár ideiglenes philz_touch_6.55.0_dior_img.zip feltevését fejtegetik ki.Tehát álljon itt örök tanubizonyságul az én hülyeségem elmékére:
1 teló kikapcs
2 hangerő le + power gobbal a fastboot menübe jutunk
3 a zippben lévő img fájlt másoljuk az ADB telepítő futtatása után a C:\adb mappába, ahol a fastboot.exe is van
4 Win+R gomb, és too beírva a CMD paranccsal hozzuk be a parancssort, és menjünk a C:\adb mappába
cd\
cd adbmajd jöhet az ideiglenes recovery telepítés, mely során a teló újraindul, és a PhilZ touch recovery jön be.
fastboot boot philz_touch_6.55.0_dior.img
Bevallom, elsőre meglepett, hogy az ezutáni reboot után nem maradt fent a moddolt recovery, de a lényegen nem változtatott:
Ki lehetett tallózni a romot,Maradandóan így lehet feltenni (az előző helyett):
Csak egy sort kellett volna tovább olvasnom, de kissé ideges voltam
fastboot flash recovery philz_touch_6.55.0_dior.img -
-
törölt tag
válasz
vegyszer #3148 üzenetére
Töltsd le a hola free vpn appot a play storeból. Engedélyezd a felugró ablakokat a Security app Permissions > Permissions > Hola > Display popup window résznél. Indítsd el Hola appot, abból a mifitet, állítsd át az országot kínára, jelentkezz be. Így működik, gondolom a global szervereik nem működnek.
-
terra052
őstag
válasz
vegyszer #3092 üzenetére
Rámozdultam éppen, de:
"The power bank is only available out Spain warehouse, our Spain warehouse do not support the shipping to Hungary, only our Germany warehouse can support the shipping to Hungary. Please you can consider to order it from our China warehouse, we offer free shipping to Hungary from our China warehouse." -
Braille
csendes tag
válasz
vegyszer #2729 üzenetére
Én is sajnálom, nagyon is. Annyira, hogy gondolkozom azon, hogy visszadobjam az uccsót amiben még bent volt. Az egészben az a pláne, hogy ez egy opció volt. Ha kell benyomod, ha nem akkor nem és nincs probléma. Erre fogták és kivették, hogy véletlenül se választhass.
Majd szervezünk valami petíciót, aztán csak visszarakjákÖsszeszedek pár tízezer aláírást és nem lesz itt gond. XD
-
Braille
csendes tag
-
Klara_
őstag
válasz
vegyszer #2661 üzenetére
Igen, kb ezt csinaltam en is. V5 alatt a bal oldalira a beallitasok menu jott elo, nem a launcher beallitasai. Az akkor jott elo ha ranyomtam az asztalra. Azota rajottem ha lehuzom az ertesitesi savot ott a beallitasok alul.
Ez ilyen. Legalabb van idozitett ki-/bekapcsolas mar.A profilokban a 2G/3G menupont mit csinal, a szinkronizaciot/adatforgalmat valtja, hogy melyik halozaton menjen csak?
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #2291 üzenetére
Közben meglett
Tegnap debütált hivatalosan a Xiaomi Note 4G dual szimes verziója -
Arween
senior tag
válasz
vegyszer #2228 üzenetére
Nem piszkáljuk ,az itteni tapasztalataim alapján ha működik nem piszkáljuk,nem mókoljuk ,mert aztán a vége az lesz nem bootolnak be ,azt akkor ki tesz nekem rá friss rendszert?
Más:
fólia kérdésben valaki felhomályosítana? mert ezt a mostani matt fóliát nagyon nem szeretem ,rendelnék mást, de annyi van mint égen a csillag nehéz megvilágosodni....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest