- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
birooo
tag
Hát akkor válaszolok magamnak
Reggel 6 órakor 100%. Délután 14 órakor 24% !!! Kb. 15 perc duma és 1 óra wifi volt benne.
Ezután meguntam és kivettem az sd kártyát és a második simet. Jelenleg még mindíg 24 %!
Sd kártya kivételével megszüntek pillanatnyilag a gondok, amik az arra másolással kezdődtek tegnap.
Médiaszerver 52%, Média 35%. Tehát összessen 87%-ot merített ez a fos, amiről nem tudom, hogy mi!!!Jelenleg itt tartok. Forró volt egész nap az sd kártya környékén a teló, most olyan hideg, hogy ráfagy a kezem.
-
blakey
titán
Ezek már az újak, ez a téma alanya.
(#4373) birooo
Nem tudom, volt aki pár napon belül visszavitte. a téma alanyához képest nem feltétlenül előrelépés, de lehet, hogy nincs vele semmi gond. Más ROM kerül arra, tehát amit itt olvasol az nem feltétlenül igaz arra a készülékre is, elméletileg ua. a V6 csak más a készülék, ezáltal némileg más a ROM is. -
Kinsiinoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest