- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
Búcsúzom tőletek srácok, teló eladva, platformot váltottam.
Jók legyetek és szobatisztákViktor0610 oké, mondom (de hazudok :d )
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Dave920117 #6679 üzenetére
...vagy olvass vissza, hogy mi okozhatja a merülést, és próbáld ki a tanácsokat.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Dave920117 #6669 üzenetére
Miui nem lesz Kitkatnál újabb 4g-re.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Dave920117 #6648 üzenetére
Nálam a google play generált fél nap alatt 1 giga adatot magának. Nézd végig az alkalmazáskezelőt, mi a ludas.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Dave920117 #6644 üzenetére
Nézd meg az alkalmazások adatait, gyakran a szemetet is oda gyűjtik az appok.
Ajánlom az SDMaidet, szépen lehet vele takarítani. -
baal-amiga
senior tag
válasz
-Prometheus- #6574 üzenetére
V8-ban a root külön telepíthető; frissítés végén meg is kérdezi, hogy akarod-e, hogy a SuperSU-t telepítse, utólag MultiToollal tudod feltenni.
Frissítés alkalmazás nincs, mert problémás az OTA. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Dave920117 #6406 üzenetére
Igen és igen
-
baal-amiga
senior tag
válasz
-Prometheus- #6357 üzenetére
Télleg? Akkor rosszul tudtam.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Tidzsi1953 #6355 üzenetére
Én mindig egyenként állítom vissza az appokat, mert közben rájövök, hogy a felét sem használtam a telepítetteknek
A Philz alatt is twrp van ha jól tudom (nemtom melyik verzió), csak kiegészítve a tapi fícsörrel. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Tidzsi1953 #6348 üzenetére
Én mentésre ugyan nem használom, de Philz touch recom van, a legújabb romot is ezzel pattintottam fel.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Dave920117 #6043 üzenetére
Fel. Múkodik.
-
baal-amiga
senior tag
Nálam sosem volt ilyen gond. Most sincs másképp az 5.12.12 HU-val, MiBanddel.
-
baal-amiga
senior tag
Mától -nemtom meddig- 125 Ft a Nova Launcher Prime.
-
baal-amiga
senior tag
Az új hu nem települ, signature verification hibával leáll. Kétszer is letöltöttem. Másnál jelentkezett ez a hiba?
-
baal-amiga
senior tag
Akkor nem érted.
Ez a gmail app. Ilyenem nincs telepítve.
Ez a mailbox app. E-mail kliens. Ez van fent, ebbe van beállítva a gmail levelezésem. Minek tegyem fel a gmailt, ha nem használom?!
Működik a mailbox app, ha elindítom, csak az értesítéseket nem tolja ki magától és a futó alkalmazások listájában sem marad benn, hiába van indítópultban és engedélyezett az értesítése. -
baal-amiga
senior tag
Nekem a Mailboxszal van gondom. Feltettem, megy is, de nem dobja fel új mail érkezésekor az ertesítési sávba. Indítópultba betettem, alapértelmezett, más kliens nincs is fent, ért sáv engedélyezett számára. Ötlet?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bencevargaa #5471 üzenetére
Hasonló esetben -más terméknél- elég volt csak írnom és fotót csatolnom, küldtek másikat. Komoly eladó nem akar dispute-ot, sem semmi konfliktust az e-bayjel.
-
baal-amiga
senior tag
Köszi mindenkinek
-
baal-amiga
senior tag
Multi-HU közötti átjárás nem clean installal mennyire necces?
-
baal-amiga
senior tag
Nálam egyelőre szubjektíve úgy ítélem meg, hogy az utolsó v6 hu jobban teljesített
-
baal-amiga
senior tag
V7-nél olyan gondom van, hogy a free alkalmazásoknál megjelenik a reklámcsík. V6-on nem. Hol tudom ezt beállítani, hogy blokkolja a rendszer?
-
baal-amiga
senior tag
Ma csekkoltam véletlen, ingyenes a TSF Shell. Nem tudom, hogy hiba-e, de ennyiért megéri
-
baal-amiga
senior tag
Mi Fit vs. V7 multi - képernyő feloldás működik, látja az eszközt. Ugyan kiírja, hogy Szinkronizálás 100%, de nem jeleníti meg az adatokat.
-
baal-amiga
senior tag
(#5249) Klara_ +1
Hogy maradjunk a témánál. V7-ben a víruskereső futása közben villog a zöld háttér. Biztos sw probléma, mert máshol nem jelentkezik. Nálatok?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Kinsiinoo #5224 üzenetére
Ebben a hőségben nem akartam megvárni a HU-t, a melegedés bringázás-trackingkor (hű de szép magyar szó lett) nagyon zavart. Majd kiderül, ennél mi a helyzet.
84%-on áll, 1h7m képernyő, komoly fallout shelterezés volt. Utolsó V6HU-val is meg volt a 4-4,5 óra kijelzőidő folyamatos netkapcsolattal, ha lightosabban hajtottam, 5 fölé is ment, egy rakat app volt telepítve.
Szerintem simán használható, mi több, tutijó a V7 multi, csak a full wipe miatt húzódoztam átmenni HU-ról. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Kinsiinoo #5220 üzenetére
Megy, persze. Csak amit korábban is beszltünk: V7-en a téma mixelés csak akkor opció, ha nincs net, valóban, de annyira nem zavar, tsf shellt használok saját ikonkészlettel; kevesebbet is eszik picivel.
Az <alapértelmezett alkalmazások> FC fennáll, de ezt is csak onnan tudom, hogy direkt rámentem, hogy kipróbáljam
Semmi gond eddig vele, érezhetően gyorsabb, hangminőség oké, net szintén. Ram fogyasztás jobb, amit abból látni elsősorban, hogy a gyorsítótárazott appok nem zabálnak le annyit. Belakva reboot után 1,2-1,3 giga szabad, ami ugyan nem mérvadó, mert a maradék elég a multitaskra bőven. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Kristof14 #5215 üzenetére
Ez valóban fura. Nekem már a beállításvarázslóban netezett a pin megadása után.
Full wipe-ot toltam kétszer is, gyalultam mindent az sd kivételével, gyári recoval tettem fel. Nem tudok másra gondolni, csak ha valami maradék fennmaradt az előző rendszerből - bár ez elvileg lehetetlen, de láttam már gumikacsát repülni.
Esetleg próbáld ki másik netképes simmel is, hogy biztosan ki tudd zárni annak hibáját. -
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga #5191 üzenetére
No, V7 multi fenn.
2 gyors észrevétel: nem kell sd fix, ami jó. Nem lehet témákat mixelni, ami rossz -
baal-amiga
senior tag
Tegnap tekertünk túratempóban egy laza 55 km-t. Teló hasitasiban, gps+net+runtastic tracker. A vas konkrétan forró volt és olyan lassú, hogy a szépreményű vaultom jókedve 90% alá esett, mert nem volt türelmem táplálni a kis embereimet
V7 hoz-e ilyen téren javulást? Extreme hardtestet kérek valakitől
-
baal-amiga
senior tag
válasz
thompherkins #5073 üzenetére
Nem lehet valahogy kiiktatni ezt a processzt? Elvégre rootolt a telefon.
Nekem a gyári lejátszó meg pár egyéb fagyasztva van, sosem jött elő ez a probléma, pedig hetente feltolom a MiuiHU frissítéseket. -
baal-amiga
senior tag
Gyerekek, komoly bug jelentkezett nálam, már egy hete figyelem. Ez a Fallout shelter task nagyon szívja az akkut...
-
-
baal-amiga
senior tag
...és pont a 31-i nem tölthető
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Meghivott #4858 üzenetére
Nálam mindegyik MiuiHU jól ment, a melegedés mondjuk jelentkezik cpu-t pörgető tevékenységnél.
@(#4859) Dave920117 Első körben kell egy SDFix, ami kitkaton lehetővé teszi, hogy az appok írhassanak a külső sd-re. Asszem a fizetős Link2SD működik nagyjából rendesen, de vannak olyan programok, amik nem akarnak átmászni. Nálam a nagyobb appok azért 70%-os aránnyal működnek vele.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Dave920117 #4791 üzenetére
Link2SD-t használok. Fenn van egy rakat játék (Walking dead, Aralon, Botanicula, Dead space, Waking mars, RiGó stb). Belső SD 1.5 giga szabad.
-
baal-amiga
senior tag
Felfedeztem egy bugot az új Hu-ban. Ha választok egy témát akkor a záróképernyőnek az eredetit nem tudom beállítani, ki sem lehet választani; ez eddig működött.
@(#4673) opoc: Biztonság->Töltöttség->Ütemezett ki- és bekapcsolás.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Criminal017 #4575 üzenetére
Én ezeket vettem:
Prémium feeling, komolyan, nagyon vagány. Mondjuk a tok plusz súly, de szuperjól néz ki.Az egész nem volt 2e Ft...
-
-
baal-amiga
senior tag
A link2SD régi verziójával teljes útvonalat lehetett átlinkelni a belső sd-ről a külsőre (anno a galaxy s advance-en szívtam ilyen problémával). Mikor a rendszer a fájlokat az eredeti helyén keresi, a progi megmutatja a valós helyet, s onnan olvassa.
Az új -a pro változat- detektálja az apphoz tartozó könyvtárakat, így a teljes obb mappát át tudja pakolni a külső sd-re, s ha kell, onnan olvassa az alkalmazás. Ez működik rendesen. Van move2sd funkció is az egyes appoknál, ezt nem próbáltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest