- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Kinsiinoo #6982 üzenetére
Csak a közepén pár pixel. Fekete képnél látszódnak apró pontok, amik zöldek/világoskékek/sárgák. Igazából abszolút nem zavaró, a hiba az én készülékemben van
Azt nyilván. Ugyanis meg lehet osztani QR-kódon keresztül a jelszót és a googlenek is van direkt ezt mentő funkciója. No meg tudtommal a költözés is qr kod alapú. Csak az aggaszt, hogy erre a saját xiaomi szervert használják-e?
Mert ha igen, akkor lehet lassú vagy hibás (nincs elég tárhelyem/ük), és felvet bizonyos kérdéseket adatvédelmi szempontból khm khm. Igazából a droid eszközkezelő sok mindenre képes, hát még egy ismeretlen valami hazai pályán
szóval mi van, ha nem csak költözés céljából nem csak akkor és nem csak az új eszközre másznak és nem csak a wifi jelszók?
-
Kristof14
senior tag
válasz
Kinsiinoo #6853 üzenetére
én csóró egyetemista vagyok
(remélem ez mindent elmond)
ha már itt járunk. Automate nevű alkalmazással találkoztam majd egy hónapja, nekem nagyon nagyon bejött, rengeteg dolgot meg lehet vele csinálni és tényleg működik, még programozási tudás sem kell hozzá. csak ajánlani tudom
-
Kristof14
senior tag
válasz
Kinsiinoo #6849 üzenetére
nekem is fennáll ez, hosszabb távon nézi ez, de szerintem nem frissít percenként a rendszer.
ha már itt járunk, nem tudom, hogy ki mit és hogyan szokta használni, de van a rózsaszíneknél egy olyan, hogy maraton.
nekem nagyon tetszik.
a lényege az, hogy van 1GB(vagy amennyit választasz) adat mennyiséged és azt használod, de nem jár le a hó végén. addig használod amig el nem fogy.előnye: ha nem használsz sok netet akkor nagyon sokáig elvagy 1gb-al olyan 2000ft körül van, ha jól tudom, nekem eddig 60 mb fogyott el belőle 2 hónap alatt szóval nekem nagyon megéri.
Hátránya: figyelni kell, hogy mikor jár le, mert aktiválni kell hozzá a napinetet(ha csak ezt akarod használni) az pedig súlyos pénzekbe tud kerülni, de szerintem bőven megéri.
4g sebességet adnak mellé, nagyon bejön ez a konstrukció.
2000 ft-al sztem egy évet is kibírom. de ha csak azt nézed, hogy a 200mb-os 1900ft akkor ötöd pénzér megkapod.ui.: nem vagyok telekomos beszervezett álruhás emberke
-
shifty!
senior tag
válasz
Kinsiinoo #6612 üzenetére
Sajnos csak a halál tuti, de a miui eu-s fórumon találtam anno, legjobb emlékeim szerint működött
Ahogy mondtad, előbb a framework telepít appon belül, reboot, aztán modulok. Amit én használtam, azok közül a GravityBox vágta haza, a PowerNap-ot se szerette, conflictolt a MIUI beépített energiagazdálkodásával, úgyhogy azzal is óvatosan.
(Én Greenify-t, Hangerő-korlátozás eltávolítás, meg hangerő gombbal zeneváltás-t használtam, ezekkel jól ment) -
shifty!
senior tag
válasz
Kinsiinoo #6610 üzenetére
Itt a link az .apk-hoz, ezt kell telepíteni, ezen belül telepíthető a keretrendszer, nekem működött anno.
Megjegyzés: GravityBox nem használható MIUI-val, bootloop-ot okoz.UI: tetszik a becenév
-
shifty!
senior tag
válasz
Kinsiinoo #6459 üzenetére
Megtisztelő lenne, most csöppentem bele a vizsgaidőszakba, de egy hosszabb, pihenős éjszakán összeszedek pár hasznos gondolatot
#6460 Kristof14: Amióta jeleztem itt, hogy kijött, azóta használom.
Stabil, Xposeddel, Greenify-al, PowerNap-el kiegészítve az én felhasználási szokásaimmal (WiFi+Mobilnet szinkron be, zenehallgatás, Messenger, néha játék) kb másfél nap - 4 óra kijelzőidővel.
Kifejezetten nagy bug nincs, gyári Launcher helyett Nova Premiumot használok, gyári fotó alkalmazás HDR módban 2-3 kép után elszáll (túl- vagy alulexponál, és csak az alkalmazás újraindítása után lő újra rendes képet), simán, HDR nélkül jól működik.
Zenelejátszó kiegészítve Viper4Androiddal - mint azt említettem vala, a beépített AudioFX nem működik, azt jelzi hogy be van kapcsolva és beállítható rajta minden, de nem hat ki se a hangszóróra, se a fülhallgatóra. A V4A tökéletesen működik, ennek a legfrissebbjét ajánlom.
Inkompatibilitással, FC-ző alkalmazásokkal ( a saját felhasználási körömben ) nem találkoztam, vállalkozó szelleműeknek ajánlom.Szerk: Sajnos én is belefutottam a sárgulásba, fehér tartalmak előtt szépen látszik, hogy foltos. Garancia még júni végéig érvényes, foglalkoznak ezzel, vagy elmondják hogy ilyen a telefon és kész?
-
terra052
őstag
válasz
Kinsiinoo #6349 üzenetére
A Mokee 6.0.1 felkínál egy olyan lehetőséget, hogy a külső SD-t belső tárhelyként formázza. Amíg fent volt a 6.0.1, én meg is próbáltam, lesz, ami lesz.
Hát az lett, hogy a belső tárolóra telepített utána is, de át tudtam helyeztetni vele a programokat az SD-re, csak ettől nem lett több hely a belsőn, csak nem telt meg... Remélem, értelmesen írtam le. Ja, és innentől nincsen külső SD-d, illetve csak ebben a készülékben használható újraformázás nélkül. Szóval felemás megoldás.
Itt egy leírás róla, hogyan működik. -
-Prometheus-
tag
-
Dave920117
tag
válasz
Kinsiinoo #6316 üzenetére
Igazából a mostanival sincs bajom csak ezen nem találom a Wipe Cachet és azért az nem árt ha megvan a rom cserék után.. most ilyen orosz szöveggel köszön be az új. Ha esetleg itt tudnád pontosan mire kell mennem a wipe cache eléréséhez akkor nekem a mostani is megfelelne
-
beegee76
csendes tag
válasz
Kinsiinoo #6166 üzenetére
félreértettél, nem akarok plusz védelmet, egyszerüen a banki alkalmazas közölte, hogy amig root-olt a telefon, a banki alkalmazást nem használhatom, elvégre az egy mobile token, emiatt azert érthetö is.
szerintem ezzel hamarosan sok mobil tulajdonos szivni fog, föleg a gyarilag rootolt telefonokkal. -
törölt tag
-
shifty!
senior tag
válasz
Kinsiinoo #6138 üzenetére
A nagyon jellemző edge touch hiba sem jött elő ~1 heti használat után, gombok zárás után nem reagálnak, nem világítanak, okés. Viszont elkezdte FC-zni a Galériát amikor a kamerát el akartam érni - ezt viszont csak a 03.07.-i OTA frissítés után csinálta, nem tudom, hogy amiatt volt-e. Ezen kívül szépen egyenletesen fut a rendszer, csak jókat tudok mondani.
-
konzi
aktív tag
válasz
Kinsiinoo #6064 üzenetére
A redmi 1s tetszett..a note 3g behalt.1 evet birt alaplapi hibas. A note 4g t odaadtam az asszonynak.
Nem probalkozom tovabb. A miui bejon de a keszulekek nem. Sajna mi4 meg meg draga nekem. Az uj redmi 3 bejovos ha mar lessz ithol meg esetleg adok neki egy lehetoseget. -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Kinsiinoo #6021 üzenetére
Tudom megkésve de eddig nem nagyon tudtam tesztelni
Elsősorban gyors, nem veszettül mert néha elkezd töprengeni max 1-2 másodpercre de ezt nem rovom fel hibának hiszen friss a rom. Nekem CM alapú romokkal sokkal hangosabb a beszédhangszóró és a hátlapi is. Néha bezár váratlanul alkalmazásokat ( pl BBM , üzenetet kaptam, rákattintottam kezdő képernyőről ( nem használok szinte sose alkalmazás váltót mert 1.6 és 2.1 -s időkből megmaradt az, hogy házikó és alkalmazás indítás. Tudom röhejes de ez valahogy nem tud belőlem kiégni
) az ikonjára és kiírta, hogy az alkalmazás leállt.)
Most a térdem verem az asztal lapjába, hogy lekopogjam félre/nem érzékelés eddig csak 2x volt de egy képernyő ki-be kapcsolás megoldotta ( az eddigi romokkal ellentétben ahol volt, hogy csak ki-be kapcsolás segített.
Nem tudom gyári romban van-e ilyen de nekem úgy van beállítva, hogy Home gomb 2x nyomás/kattintás ( ki hogyan hívja ) alkalmazás váltó, hosszan pedig képernyő kikapcsolás.Akku: perpillanat 72% 1 óra 53 perc kijelző idővel úgy hogy egész nap wifi és valami folyamatosan ébren tartotta. Valamelyik nap sikerült kihoznom belőle 3 óra 45 percet és 52 % volt még az aksiban. Automatikus fényerő, aksi mód Balanced és semmi tisztító akksi kímélő meg egyéb nyavalyák nincsenek fenn és amivel játszom az a Bubble Blast 2 szóval ez sem egy aksi gyilkos játék.
Mobilnet néha nem akar bekapcsolni ( ez is CM betegség ) főleg ha wifi után akarom bekapcsolni de egy Soft Reboot segít.
A testre szabhatóságot nem említem mert napestig sorolhatnám.
Szabad Ram általában 8-900 MB
Ha valami kimaradt szólj(atok) és pótolom.
polomaa A legelső androidos telóm egy HTC Hero volt ( azóta vagyok HTC meg Sense b.zi de nem szégyellem
) én akkor egy véletlen folytán találkoztam egy főzött romos írással és kedvet kaptam hozzá szóval azóta romolok én is. Ha nem HTC telefonom volt akkor én is CM alapúakkal próbálkoztam legtöbbször de mindegyik telefonon más volt jó pl : Zte Blade --> AOKP ( van még egyáltalán?
) meg Paranoid Android Nexus 4 --> Itt folyton cseréltem S3--> Itt érdekes mód a Note széria különböző portjaik de kapott CM alapút is Alcatel OT 995 --> Bagyusz féle ROM és még sorolhatnám a telefonokat... Régebben érdekességképpen felraktam a MIUI-t pár telefonomra de huzamosabb használathoz valahogy már nembegyere.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Kinsiinoo #5982 üzenetére
Hát lefrissítettem és így is rendben van, nekem egy Note 2-m van béta rommal, de kb ugyanolyannak érzem a kettőt.
Ennél meg már Belső tárhelynek az összes szabad helyet beleérti a fájlkezelőnél, így 30-at ír ki a 6 helyett, le is szedte a N.O.V.A 3 800 megás vackát és rendben működik a játék. Csak ugye még mindig nincs olyan lehetőség, hogy külső SD-re telepítsen és ez a 3 GB kitölti a felét a telefonnak. Erre van megoldás? -
vampire17
addikt
válasz
Kinsiinoo #5929 üzenetére
Kiprobaltam a legujabb fejlesztoivel, sajnos azzal is csinalja...
Bekapcsoltam azt, h mutassa az erintest a fejlesztoi modban es azt latom, hogy amikor "nem erzekel" akkor a bal folso sarokban folyamtos erintest jelez, ugy hogy hozza sem erek a kijelzohoz...
Ez megis mi lehet???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged