- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
a szekrényedbe többet ér.
add valami családtagnak, havernak vagy valami, jön a karácsony.
sokat nem kapsz érte szerintem.#5795 ez mit jelenthet? nem vagyok nagy angolos, de lefordítva sem igazán értem.
[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Fix - Boot up sound played in silent mode (11-18) -
Nataniel
aktív tag
Arról már csak nem is beszélve, hogy a kaszni már maga egy árnyékoló tényező.... gps...hivás, de egyszerű 88mhz-es rádió esetén is. (pl. Fm transmitter) próbáld meg egy egyszerü belső antennásat, és egy olyat amin van kivezetve az antenna... kb ugyanez kicsiben. A rádió vagy te, az antenna a vevőd. A kaszni a fizikai akadálya a terjedésnek. Vedd interferenciának.
Mondjuk úgy tudod kipróbálni, hogy nem az antennához teszed a transmittert. Hanem pl ha az antenna kint van, tedd messzebb, a kaszniban. Vidd, hozd, hallgasd a változást. Észlelni fogod. -
trafóóó
tag
Nekem ugyanezt csinálta.Nekem igaz a Note 3G változat van de csak így sikerült.
Hátha segít.
A rendszert full gyalultam,mindent ment a telefonról ,majd V7 5.8.20 felrak.
Elsőre még így sem akart öszejönni mert mert folyamatosan helyre akarta állítani a rendszert a
MiCloud bol ami totál kinyírta, 0% töltött vissza kb 30p alatt, viszont viszont ha telepíteni akartam bármit is
20-30p írt nekifutásból.
Itt újrakeztem elöről mindent és amikor rákérdez nem szabad neki a visszaállítást engedélyezni.
Miután felállt a rendszer minden megoldódott.(Legalábbis eddig úgy tűnik)
Most müxik rendesen. -
sanyirigo
senior tag
(#5114) mpeter94:A frissítés után ha hibákat észleltek, akkor én mindenképp javasolnék egy wipe cache folyamatot. Ekkor megmarad minden beállítás, app és adat is. Ezt recovery-ből tudjátok megcsinálni (kikapcsolás után a hangerő fel+bekapcsoló gomb nyomva tartásával.) Ha ez sem segít, akkor én újra feltenném a rom-ot. Ha még mindig rossz, akkor marad a wipe data (ekkor minden adatod elveszik.)
-
juuzer
addikt
-
Fejvadi
nagyúr
Akkor nem marad más mint fel Flash-elni az egészet.
(#4554) sanyci
Az az igazság, hogy nálam sem, amióta megvettem a telefont (október). Sőt, más nyavalyák sem amikről szoktam itt olvasni. Nem tudom mi lehet ennek az oka, hogy egyeseknél minden hiba előjön, mások meg csak olvasnak róla. Szerintem a felhasználói szokásokkal lehet kapcsolatban. -
Kinsiinoo
senior tag
Kicsit unalmas ,hogy belepofázol mindenbe, kérdezte az előttem szóló ,hogy melyik jó most, erre leírtam az én tapasztalatomat, ha neked nem jó akkor írd le azt, de ne engem b*sztass hanem másnak segíts. PONT
Nehogy már kioktass amikor nem is hozzád szóltam, hanem másnak próbáltam segíteni.Szia blakey
Dave a 11-es az magyar alverzió, a magyarban megjelenő bugokat javította, például böngésző, újraindító menü és ilyenek, remélem tudtam segíteni
-
beegee76
csendes tag
-
-
Norby007
tag
SZiasztok,
Erra van már valami megoldás?
Én már ott tartok, hogy lassan kihajítom a pi...ába ezt a szar telefont.
Ha a kamerára kapcsolok olyan lesz mintha lassított felvétel történne, nem tudok vele fényképet készíteni, de videót azt már egyáltalán nem. Előbb elkezd szaggatni, majd teljesen le is fagy akár, gomobokra nem ragál semmit.
Az elején minden rendben volt én nem pakolgatok rá semmit amióta átvettem azóta hozzá sem nyúltam a romhoz, nem az én világom egyáltalán nem érdekel. Működjön és kész, de most már kezedm azt hinni, hogy az androidos készülékek nem érnek semmit sem. Az ég vilgáno nem csináltam vele semmi, e-mailezek, telefonálok, sms-eket írok és használom a netet, azt is a saját böngészőjével. Rátettem az Igo ingyenes változatát és szinte kész is van. Mostanában azonban nem csak a fénykpező részének a teljes belassulsát tapasztalom hanem néha az egész telefon lelassul, még egy sms-t sem lehet begépelni, pedig mindent kilövök a memóráiból 900MB 1GB elérhető és mégis szarakszik.
5.1.10 fejlesztői verzió van fent.
Van megoldás, vagy dobjam a kukába?
Köszi. -
blakey
titán
Spirit 4G LTE. Ha javítanak az optimalizáción és jön még 1-2 frissítés akkor nagyon jó készülék lehet. Appok egy része átpakolható SD-re, stabil működés, kijelzője nagyon jó, sajnos a Note 4G-jénél jobb
, semmi fagyás, az UI még szaggat, már javítottak a fennmaradó tárhelyen. Ahogy írtam, a MIUI-nak jót tenne az L, szerintem.
-
blakey
titán
Meg még egy-két finomítás nem ártana. Amilyen jól indult olyan gyér most ez a rendszer. sok apró bosszantó hibája van és az üzemídó sem olyan jó már. Ha nem jön az L akkor lehet, hogy megválok a telótól. Nem azzal kéne foglalkozni, hogy a témát SD-re mentsem-e vagy sem, több értelme lenne ha gyárilag menne az appok SD-re mentése (ahogy írod), ha már rootolt a teló. Korábban írtam, hogy egy kisebb, de annál jobb LG került hozzám és bizony ott van, annyira, hogy most azt használom, egyrészt teszt jelleggel, másrészt össze tudom hasonlítani ezzel.
-
sanyci
senior tag
Az 5-re a válasz: [云服务] sőt! [通话录音]
...és a 4 második felére a válasz: igen - gyakorlatilag a február-márciusi FW-fiaskó miatti számtalan wipe all előtti felvételeket is megtaláltam... ez most nem tudom, hogy
v.
- mert végül is nem tudtam róla hogy kínában megvan az összes beszélgetésem, de most lehet, hogy jól fog jönni
Már csak az a gond, hogy a fájlnevek nem mondanak semmit, de legalább dátum szerint csoportosít... -
törölt tag
-
törölt tag
Közben rájöttem a miui fórumot olvasgatva, hogy a hivatalos appban hiába van notification jelzésre opció, semmit sem csinál. Én pedig szeretem mindenből a hivatalosat használni, ezért legelőször play storeról telepítettem. De most lecseréltem a tweakedre és ezzel már működik.
-
-
zzola
titán
Nem ismerem a Wayteq garanciális hátterét, de hogy a Xiaomi mit ír elő, teljesen mindegy, a hazai jogok a mérvadóak! Tehát javítás mihamarabb, lehet 5 nap, vagy akár 50 is...
Te valami Edigital alkalmazott vagy fan vagy, hogy ennyire véded őket??
Egyébként meg honnan kellene tudom, hogy az Edigi által értékesített termékek garanciáját ki képviseli?
-
törölt tag
Akkor ezt valamelyik utolsó romba változtatták meg mert elötte amikor fehér volt akkor forgott
Tetszik ez a V5 a hívó képe nem egy homályos köd mögül látszik napfénynél is jobban látható,hogy ki hív
Az egész szin összeállítása számomra tetszetősebb
Egyedül egyenlőre a menü félig angol mivolta zavar
Gondolom ezt nem túl egyszerű magyarrá tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest