- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
Ha benne van mint lehetoseg, akkor mukodjon mar.. Plane ha eddig ment, szerintem.
Jelezzetek a hibat! -
-
vapega
tag
-
-
ZolkoW
őstag
csak elcsábultam, b*****meg...
[tokocska]
Valaki vett már ilyet? tényleg passzentos? ha nem, akkor majd én beszámolok, ha ideér! -
sanyirigo
senior tag
-
blakey
titán
Nekem töltés alatt soha nem volt gondom, nem a gyári tölrőjévek töltőm hanem egy htc töltővel.
App-oknak kb 6Gb hely van, de a root miatt sok minden megoldható. Kijelző sárgulás többnyire a ragasztó miatt lehetséges, az össze márkánál előfordulhat. Maga a rendszer már megérett egy komolyabb frissítésre, 1 hete van nálam egy kis LG és a Lolli sokat dob a rendszer használhatóságán, bele sem merek gondolni, hogy egy MIUI mire lenne képes ha normálisan megcsinálnák. Alapvetően egy jó telefon, de a 2GB RAM papíron mutat jól, a rendszer még nem gazdálkodik megfelelően ezáltal ha nem alkalmazol semmilyen tisztítást akkor bizony 20 app megnyitása után be tud laggolni, iOS, wp 1 GB RAM mellett sem laggol ennyi app esetén. A kis LG is jobban gazdálkodik a RAM-mal, még tt sem volt laggolás
Alappvetően ebben a méretben, felszereltségben kevés versenytárs akad ennyi pénzért, valóban nehéz telefon, de együtt lehet vele élni. -
szvarog
tag
Üdv!
Beszéljünk le róla.
Lássuk csak itt van éppen a kezemben a saját készülékem.
Negatívumok:
- talán kicsit nehéz, plusz tokban már már ormótlan. Tok nélkül mondjuk sokkal "kecsesebb"
- Néha hálózatról való töltés közben használhatatlan az érintőképernyője de ez csak egy pár embernél fordul elő. /Jegyzem meg nekem leginkább az otthoni árammal van gondja, múltkor voltam Krakkóban és ott simán működött/
- Lehetne jobb is a kamerája talán...
- Egykezes használathoz talán kicsit nagy. Pedig nincs kicsi kezem
- mint mint okos telefon esténként a töltőre kell tenni ha sokat piszkálodPozitívum:
- nekem tetszik, de ez erősen szubjektív
- 8 GB tárhely és 2 GB RAM ami nagyon sokat ad.
- szép nagy képernyő és jó felbontás
- GPS, vagy adatátviteli problémákkal én még nem találkoztam
- Nekem sose akadozott. Mindent gyorsan nyit meg. olyan 3-4 naponta újra is indítom.
- Ami nekem új, hogy hetente jönnek rá a frissítések
- Amit én eddig játszottam rajta nekem mind hiba nélkül ment.
- Ár érték arányban nagyon jó!!!
- Cserélhető hátlapHozzádobsz egy 10400-as power bankot is és sehol se lesznek lemerülési problémák.
Vedd meg.
Magyarországon az Extreme Digital árulja hivatalosan. Ott ki tudod próbálni és megnézni.
-
blakey
titán
-
FET-MEN
veterán
Részemről semmi. Mindig a legfrisebb fejlesztői rom van fennt, sosem volt még gondom az updatekkel, gyors, nem fagy, nem indul ujra, le sem cserélném jelenleg és nem is gondolkozok ilyesmin, pedig van itthon mi3-mas is. Egy ami engem zavar, hogy nincs 4G 800Mhz frekvencián, de ez legyen a legnagyobb baja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest