- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nataniel
aktív tag
-
Tidzsi1953
tag
Ha a Note 4G-ben nem mutatja jól, akkor a Samsung Note 2-ben biztosan rosszat mutat, mert ott stabilan 1700 mA a mutatott érték.
Az előző hsz-ben összevetettem az Elixir 2-t és az Ampere app-ot, megegyezik a mutatott érték. Vagyis vagy mindkettő rossz, vagy mindkettő jó!
De az is lehet, hogy az én telefonom egy orvosi ló, mert ami hiba, rendellenesség előfordul, az az enyémben mind megvan. Hosszasan sorolhatnám.
-
baal-amiga
senior tag
Akkor nem érted.
Ez a gmail app. Ilyenem nincs telepítve.
Ez a mailbox app. E-mail kliens. Ez van fent, ebbe van beállítva a gmail levelezésem. Minek tegyem fel a gmailt, ha nem használom?!
Működik a mailbox app, ha elindítom, csak az értesítéseket nem tolja ki magától és a futó alkalmazások listájában sem marad benn, hiába van indítópultban és engedélyezett az értesítése. -
Klara_
őstag
Most nezem lett 5.9.1-es multi.
-
Kinsiinoo
senior tag
Inkább meghívlak egy sörre ha leninjázod Yodát
Erről a sok röhögésről mindig az android offtopik jut eszembe
Lehet oda is be kéne nézni megint, Mr X ha van kedved kukkants be oda bármikor, sírva fogsz röhögniKalapács avatárú kristof kollégánk is becses tagja az offtopik elvetemült brigádjának
Gyere Yoda te is, inkább igyunk úgyis csak elbeszélünk egymás mellett, a jó sört meg úgysem lehet vissza utasítani
-
Kinsiinoo
senior tag
Csak az itteni kommentekből alkottam véleményt, nem raktam volna fel még jóideig a v7-et
Főleg azután amiket itt írtak róla....
Elég nekem az 1 és fél nap üzemidő, és 1.4GB szabad ram
Majd felrakom ha lesz HU-s és ha nem produkál annyi bugot mint amennyit bejelentenek a magyar és az angol fórumon -
Tidzsi1953
tag
Ez nem is aggodalom kérdése nálam. Mivel bőven van lehetőség a heti frissítések miatt ROM telepítésre és tesztelésre, a kínálatból a legjobbat szerettem volna kiválasztani. A programjaim nagyjából adottak, azok nem sokat változnak. A beállítások? Miui-n az indító pult beállításoknál is csak a legszükségesebbek indulhatnak.
Akkor hol tűnik el 500-600 MB különbség nálatok és köztem? -
Klara_
őstag
Itt barmelyik hetire mesz, ott van a stabil es a fejlesztoi multi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- OTP Bank topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest