- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nexus 5 -ről váltottam erre, az szintén 5 col volt és fhd. Meg lehet szokni a felbontásbeli különbséget, amúgy gyönyörű kijelzője van a Note 4G-nek.
Az akku idő nagyon jó, de persze felhasználás függő. Nekem általában 5-6 óra között volt úgy, hogy játék is volt benne.
-
sanyci
senior tag
Én délutánonként rá szoktam tölteni, hogy bírja estig...
Napi 2 óra netrádió+net + fél-egy óra egyéb (FB, Google keresés, netbank, postai nyomkövetés és egyéb alkalmazások, stb.) + fél-egy óra beszélgetés + folyamatos szinkron (naptár, gdrive/onedrive/dropbox), még a beérkező sms-eket és a hívásnaplót is archiválom/szinkronizálom, megy a BT/WLAN folyamatosan aktív és a GPS is "ready to load" (egy halom appot használok, aminek kell a pontos helymeghatározás)
WLAN csak otthon van, így egész nap neten lógok, de a napi két óra netrádiót+netezést ráadásul igen rossz térerő mellett nyomom...
Ja és MiBand-del ébredek és azzal is lockolom a telót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest