- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Kristof14 #7003 üzenetére
Két napja volt egy teljes gyalulás a belső meghajtón! A kezdetektől, rendszeresen készítettem mentést, nem túlzok, ha azt mondom, közel száz mentésem van különféle ROM-okból. A stabiltól kezdve 5-6-7-8-9 verziókból, mentve vannak a ROM-ok még zip formátumban is. Sajnos egyik sem segít. Állítólag alaplap hibás, emiatt keresnék olyan készüléket, amiből az alaplapot kimenthetném. Ha készítek egy mentést ami jól működik, lehet, hogy a következő visszatelepítésnél már "Nincs Internet kapcsolat" hibát jelez, mint pl. ma reggel a tegnap még jól működő rendszerrel tette'
Akinek lenne ilyen készüléke, amiben az alaplap jó, kérném jelezze!
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Kristof14 #7000 üzenetére
Bizony az enyém sajnos nem tudja valamiért! Az volt az első, amit kipróbáltam. Nem rögzít semmit, és mappát sem hoz létre, amibe mentené a rögzített felvételt.
Emiatt keresek más lehetőséget. Rengeteget kipróbálva, a legtöbbnél az a hiba, hogy max.3-4 perc között leáll a felvétel. Van olyan is, hogy az app le is fagy.
-
Hunmugli
aktív tag
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Kristof14 #6984 üzenetére
Igazából a kényelem számít; nem hiszem, hogy az én akármilyen adataimra pazarolnának bmilyen erőforrást is.
Igen, az az a telefon. Bár a cikk újbóli elolvasása után azt hiszem egy annál vmivel gyengébb változat lesz a 40k. A lényeg, hogy hasonló kategóriában maradok és Xiaomit akarok venni, karácsony táján.
Nekem is jó, de nem szeretném megvárni a kipurcanást, főleg nem a költözéssel
Illetőleg ha a telefon használható marad, akkor jobban járok, ha megtartom, a pénzt meg az újra költöm. Kevesebb macera, jobb HW, póttelefon. A régi telómat sem adtam el, ami egy zte blade III. Ma <5k-t ér.
Szerencsére ennyit azért még megengedhetek magamnak
-
terra052
őstag
válasz
Kristof14 #6939 üzenetére
A magam módján reinkarnálódtam alienből
-
-Prometheus-
tag
válasz
Kristof14 #6917 üzenetére
Meg tudom erősíteni, hogy működik (CM 13.0 + Xposed v87).
El kell indítani a RootCloak-ot, hozzáadni a SmartBank-ot a feketelistához (com.aff.otpdirekt), majd bezárni a SmartBank-ot (teljes újraindítás nem is kellett, elég volt lehúzni az alkalmazáselőzmények képernyőről). -
csaba bacsi
tag
válasz
Kristof14 #6903 üzenetére
Hát nem, de tegnap este találtam egy dolgot
: A sim helye előtt van 2 érintkező, ezeket állitólag tartósan rövidre zárva akku nélkül gépre dugva megeszi a programot.Remélem este működni fog, közzéteszem ha jó.
Ha az ellenkezőjéről tud valaki valamit, este 6-ig szóljon!
-
csaba bacsi
tag
válasz
Kristof14 #6900 üzenetére
Örülök, hogy válaszoltál, csak nem értem 🤔
Mivel nem tudok a teló gyökerébe másolni, szerintem a mi recowery nem nyerő, vagy van sd opció is? (Ilyet még nem használtam)
A miflash csak rom cseréhez jó?
Máris többet tudok, köszi
(Kezdek arra gondolni, hogy a tönkrement a bekapcsoló gomb is, ez sok mindent megmagyarázna, a tulaj kontakhibára panaszkodott) 🤓
-
csaba bacsi
tag
válasz
Kristof14 #6898 üzenetére
A miflash régebbi és ujabb verziójával.
Ha refresh-t nyomok, a com potron eszközként megjelenik.
Így olyan mintha fastboot módba lenne, de a képernyő sötét marad, nincs nyúl.
Próbáltam edl módba átbillenteni, de nem megy.
Ha rádugom pc-re, akkor egy pillanatra felvillan a led pirosan és ennyi...Honnan tudok recoveryt letölteni és mivel?
Az összefoglalóban nem láttam ilyesmit
(Gondolom, a cwm vagy twr nem menne fel egyből, vagy tévedek?)Bocs a sok láma kérdésért, de xiaomit még nem kellett innen visszahoznom, de motorolát vagy huaweyt igen.
Minden segítséget hálásan köszönök 🤓
-
Nestor16
senior tag
válasz
Kristof14 #6887 üzenetére
Én ilyet vettem, bár lehet nem jártam vele túl jól, hogy a többi részét meg kell menteni. Majd kiderül ha egyáltalán megjön, bő egy hónapja semmi.
Egyébként meg már sikeresen átköltözött erről a telóról a Note 3 SE-re. Erről megéri váltani. A Note 2-ről, amit én is használok már nem biztos. Nem váltok, de azért van 1-2 irigylésre méltó funkció benne. Akksi, B20, ujjlenyomat, STABIL MIUI 8. -
-
Daemos
tag
válasz
Kristof14 #6874 üzenetére
Szia
Be hozta a menüt a számkombinációval de teljesen kínai az egész
Érdekes mert nem mindig csinálja ezt... ebből gondolom hogy szoftveres lehet a baja...Azért gondoltam hogy a linken le szedném a legújabb rom-ot (V8) ez az ami a 4g-s note hoz kell igaz ? utána fel másolnám egy sd kártyára és recoverybol meg fel telepíteném. Olvastam a másik fórumon hogy ott először célszerű a 7-es miui-t majd utána a 8-ast mert különben hálózati problémák előfordulhatnak. Itt nem kell ettől tartani ?
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Kristof14 #6852 üzenetére
A telekom leírása alapján nagyjából 6 óránként kellene hogy frissüljön a mutató
Nekem egy NetPlusz csomag + közösségi korlátlan lefogja az igényeimet
NetPlusz csomagnak túlforgalmazási díja nincs ráadásul ugye a közösségi oldalak egyáltalán nem használják az adatkeretet a másik csomag miattKöszi a segítségeteket
-
shifty!
senior tag
válasz
Kristof14 #6815 üzenetére
Pontosan, ezért írtam forráskódból 6.0-ás ROM-ot
Persze segítséggel, mégicsak először csináltam ilyet, de tessék ki lehet próbálni:BlissROM 6.4, Android 6.0 alapú Kell hozzá google apps csomag külön!
-
shifty!
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz
Kristof14 #6795 üzenetére
Nem az, az egy kicsit kiöregedett verzió
Ezt használom, erről tudom hogy stabil és jól fut. -
shifty!
senior tag
válasz
Kristof14 #6790 üzenetére
Igen, a 70-es hibakód a nem elégséges méretű tárhely miatt van. Tanács, amit ha custom romozol, mindenképp fogadj meg: mindíg a lehető legkisebb Gapps csomagot telepítsd a rendszer mellé: az OpenGapps-nál Pico jelzésűek ezek. Miért? Mert ez tartalmazza a Play Store-t és az alap GMS csomagokat, a többi, Play-ből telepíthető alkalmazást meg tökéletesen felesleges a szűkös system/data partícióra ráerőltetni, lévén azokat úgy tervezték a méretezésnél hogy minél kevesebbet csípjenek le a felhasználó tárhelyéből.
-
shifty!
senior tag
válasz
Kristof14 #6774 üzenetére
Tessék ezt enni, friss ropogós Uber és JustArchi toolchain-nel a végtelenségig optimalizált 6.0-és RR Rom. Jobbat nem fogsz találni egy ideig, az is biztos
Google Apps csomagot tenni kell utána.
-
shifty!
senior tag
válasz
Kristof14 #6744 üzenetére
Személy szerint nem lett a kedvencem az elmúlt 1 év alatt a MIUI, jól fel van szerelve és jó funkciói vannak, de ha az alap adottságokon kívül más funkciókkal akarod bővíteni akkor magy birkózásnak nézel elébe...
Pl. Én szeretem a hangerő gombokkal léptetni a zenét...mire ráerőszakolsz egy Xposedet plusz olyan modulokat ami nem vágja haza az egész rendszert...hát nem 10 perc. Nekem nagyon nem logikus hogy nincs alkalmazástár, a beállítások elrendezése, a témázhatóság inkompatibilitása alkalmazások funkcióival, vagy pl. egy hangzásjavító Viper4Android munkára bírása is hosszadalmas folyamat ráerőltetni a rendszerre. Egy szó mint száz, személyes preferenciám inkább a stock, könnyen bővíthető android, és abból is jobbszeretem az újabb verziót...mert értem én hogy első generációs Note készülék, és vegyél újabbat, de a 4.4 kiöregszik, és láthatóan nem kell hozzá full profi mérnökgárda hogy újabb főverziót tegyenek a MIUI alá. Gondlokozom rajta hogy leváltsam a készüléket, lehet hogy eladó lesz hamarosan, de egyébként hardveresen szerintem általános felhasználásra nem rossz ma sem. -
shifty!
senior tag
válasz
Kristof14 #6735 üzenetére
Attól hogy megvonod a root jogot, maga a root funkció benne lesz a rendszerben, a Pokémon app pedig a root általános jelenlétét ellenőrzi, így ez nem megoldás. Ha nincs szükséged a root jogosultságra, akkor a SuperSU-t telepítsd a Playből, aztán ennek a beállításaiban menj a teljes unroot-ra, várd ki amíg lefut ( lehet hogy többször kell), utána reboot és elvileg jó.
Ha kell a root, arra nem tudok megoldást, a netes Magisk-es leírások csak 5.0-ás droiddal vagy afölött működnek. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Kristof14 #6733 üzenetére
Bocsi, le kellett volna írnom, hogy az lenne a cél, hogy minél messzebb álljon a roottól. Jelenleg kb 1 éves miuihu rom van fenn, és a pokémon go új safety netes ellenőrzésű frissítése lelőtte az appot, pedig azt sem tudtam, hogy rootolt a teló. Supersuval eltávolítottam a rootot, de nem ért semmit, aztán utánanéztem, hogy azért, mert a régiek még dev romból készültek, és azokban automatikus root van.
Mit javasolsz? -
Tidzsi1953
tag
válasz
Kristof14 #6715 üzenetére
A terra052 által favorizáltat már az Ő ajánlására valamikor feltettem, de az alapértelmezett programok beállításánál összeomlik! És pont az a 5.8.27-nél, más ROM-nál nem tapasztaltam ilyen jelenséget.
Az is lehet, hogy nincs jelentősége, nekem ez mégis hibapont! Akár a MIUI, de a magyar MIUIHU
verziót telepítettem, ez az összeomlás megvolt! Ezt akkor megírtam terra052-nek is.Emiatt várnék egy másik verziót, mert valószínűleg van még olyan, ami mentes a hibától!
Ha valakinek van tippje, ne tartsa magába -
terra052
őstag
-
-
Dave920117
tag
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Kristof14 #6556 üzenetére
A magyar ami ugye a MIUIHU az már a magyarok által sokkal jobban módosítva van és van benne egyediség is a magyarok felől ugyebár
A MULTI pedig nagyjából az amit előbb linkeltél viszont az is a magyarok által sokkal jobban ki van kapálva és módosítva. Ezek ugye nincsenek minden telefonhoz külön csinálva és általában letölthetők hetenként.
És van az a MULTI ami néha napján véletlenül befrissítés és gyönyörködhetsz hogy miért kaptad meg a kínai verziót -
sanyirigo
senior tag
válasz
Kristof14 #6516 üzenetére
Megnéztem ott is: a medium beállításban a leggyengébb a rezgés
. Ha strong-ra állítom, akkor szerintem nem rezegne, de leáll a "Beállítások alkalmazás" és visszaáll medium-ra.
Az állapotsáv tényleg érdekes. Most zöld, tegnap lila volt. Lehet ez összefüggésben az időjárással esetleg? -
sanyirigo
senior tag
válasz
Kristof14 #6501 üzenetére
Nálam megy szépen minden, eddig nem tapasztaltam hibát. Jól néz ki, kellemesen letisztult. Az új funkciók közül van benne pár, bár a képernyőzárast nem találtam. Wipe Data nekem nem volt, így szerintem egy próbát megér másnak is.
(számológép kimaradt, de a Play-ről van 1000 féle) -
sanyirigo
senior tag
válasz
Kristof14 #6495 üzenetére
Én megpróbáltam felrakni, de hibára futott a TWRP. Letöltöttem a legfrissebb verziót belőle, de azzal sem sikerült. Ahogy nézem a MIUI fórumot, ott mások is jelezték már ezt. Wipe Data nem volt, valaki írta hogy azzal sikerült neki. Ment vissza a MIUI 7.
Remélem hamar orvosolják a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged