- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
#53667584 #5240 üzenetére
Fogalmad sincs róla ,hogy kik készítik ezeket a romokat és még te próbálsz visszavágni? Kicsit mellé csesztél mert C#,Java programozással valamint weblapok fejlesztésével foglalkozom
A miui felület forráskódját kínai barátaink készítik, és akármit hiszel vagy képzelsz el, a globalt is mivel ugyan az alapján készítik mint vagyulájék vagy a xiaomi eu feje ingbrzy-ék vagy mint az en.miui.com vezetősége (ez a hivatalos angol fórumuk és képzeld a kínai alapján készítik a globalt és a hetiket, gondolom meglepett téged)
Olvass már utána kérlekMr x +1 köszi ,hogy segítesz a topikban
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
#53667584 #5234 üzenetére
Az official global a kínaiból készül, ezt tudod leszedni az en.miui.com-ról. Remélem az adminukat már nem hazudtolod meg
Attól függetlenül az a heti is a kínaiból készül
Amit a v6 utolsó hetije előtt adtak ki tudtom szerint, ez az egy amiben nem vagyok biztos
De most már hagyjuk
tibi hány simes és hány giga ramos Note 4G-d van?
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
#53667584 #5226 üzenetére
Mint olvashattad már, nálunk 3db van csak itthon. Stabil official rom az a kínai stabil amit 3 hónaponta adnak ki csak megsúgom neked. A kínai romon kívüli összes "anöfisöl" rom. Mind multiba mind miuihu-ban rendesen működik a téma mixelés.
"Ha miuihu romot használsz abban esetleg lehet, mert az kínai."
Aztaaaaa, nemár tényleg? Minden nem tőlük származó rom például a magyar és az en.miui.com-os is a kínaiból dolgozik ,mert a kínai az official....
Szóval az utolsó mondatodnak se füle se farkaÉs ugye azt tudod ,hogy a legfrissebb stabil azt jelentené ,hogy az utolsó pár hónapja kiadott stabil? És akkor nem a hetiket használod
Ha azt a "a legfrissebb stabil official rom van"-t használod akkor ennek kell lennie
Version: V6.6.3.0.KHIMICF (MIUI6) -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
#53667584 #4893 üzenetére
7 órát vezettem ma azaz 7 órát ment a GPS, 5.7.31 van fent, 39%-on az akksi, mdnsd egyszer sem jött elő, az itthon lévő 3db Note 4G egyikén se, mindig havi MIUHU van fent
És ezek még az egy simesek, vagyis az "első szériás" darabok
Eléggé pechesek akiknek megjelent....
Remélhetőleg a MIUIv7 jövőhéten már ezzel a hibajavítással érkezik meg a telefonunkra
-
Kinsiinoo
senior tag
-
terra052
őstag
válasz
#53667584 #3611 üzenetére
Semennyire, de nem ismeretlen. Nálam volt már ilyen, a Google appok adatait törölgettem, és végül a Névjegyzék adatainak törlése után jött rendbe! Persze ezt csak szinkronizált névjegyzékkel lehet adatvesztés nélkül megtenni.
G-ben utánaolvastam akkor, mindenkinél más app adatainak törlése után javult meg.
Használsz esetleg Heliumot, Titanium Backupot vagy hasonlót?blakey: remélem, pontos voltam
-
-
blakey
titán
válasz
#53667584 #2383 üzenetére
Én egyáltalán nem állítottam az ellenkezőjét, nálam mindkét titkosítás be van állítva mivel elég sok és különböző eszköz csatlakozik ia a hálózathoz. Soha nem érdekelt, hogy milyen módon csatlakozik ha működik. Egyébként 5GHz-es hálóhoz csatlakozik az enyém, így WPA2 titkosítással jön létre a kapcsolat.
-
blakey
titán
válasz
#53667584 #2332 üzenetére
Akkor oké, ja sikerült, de nem kell átnevezni semmit. OTA van, de a mi telónkra még nincs, olvastam valamelyik oldalon, hogy idő hiányában nem tudják feltölteni az oldalra, hogy OTA-n is frissítsen, így marad a manuális telepítés ami 2 perc.
(#2342) vegyszer
Érdemes előtte és utána is wipe cache-t nyomni, bármikor adódhat valamilyen probléma. Verzió váltásnál meg Full wipe és utána telepítés majd wipe cache, minden telómnál így csináltam és soha semmi gondom nem volt egyik ROM-mal sem, most sincs.
-
zzola
titán
válasz
#53667584 #2340 üzenetére
Azt hiszem a Mi3 OTA-n is frissít, de ezt fejvadi majd jól megmondja....
5.1.30 utáni romok nálam is laggoltak, pár alkalmazás és UI is sokszor összeomlott, pedig mindig tiszta telepítést csináltam, amit Philz recovery-vel le lehetett, azt leformáztam! Meggyőződésem, hogy pár romból hiányzik 1-2 dolog és nálad ez okozza az összeomlást! Van itt 1-2 okostojás, akiknek jól üzemel (és azt mondják, nem értik neked miért nem jó...), nyilván ők nem frissen telepített romot használnak, hanem több héttel/hónappal ezelőttit frissítik hetente.
Be is igazolódott amit írtam, mert legyalultam a készüléket és az első romtól kezdve 5.1.30-ig sorban feltoltam gyári recoveryből a romokat, előtte/utána all wipe és azóta (amíg el nem adtam) nincsen FC sem UI összeomlás.... -
blakey
titán
válasz
#53667584 #2326 üzenetére
Mert nem olvasod el, hogy mit kell csinálni. Letöltőd a ROM-ot, bemész a Letöltésekbe majd újraindítás Recovery módba ott nyomsz egy wipe-ot, esetetben érdemes a Full wipe, utána újraindítod a telefont és megint Letöltések, majd ROM telepítés kiválasztása, kiválasztod a ROM-ot, telepítés után még egy wipe cache. Nálam hibátlanul működik, semmi FC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nyomtató topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged