- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
válasz
szvarog #5505 üzenetére
szerintem ez valami új vagy nem tudom.
eddig észre se vettem, csak olvastam, hogy mi a gebasz nálad és elkezdtem nézegetni.
de ha bemész az engedélykezelőbe kiválasztod az alkalmazást és engedélyezed neki a mobilhálózat használatát akkor itt ebbe a listába kikerül mellőle a pipa. -
ZolkoW
őstag
válasz
szvarog #3237 üzenetére
hmm.. a töltéskori érintés baj valami szűretlen tápnak tűnik (töltő és/vagy telón belül), mondjuk nem hangzik jól, mivel kicsit tervezési hibának/kiteszteletlenségnek hangzik, de mondjuk ha pont nem futok bele, vagy másik töltő megoldja, akkor egye-b*ssza...
kijelző sárgulásról is olvastam a MIUI fórumon, de ha jól értem, kevésbé elterjedt, mint a G2-nél..
Meg ilyesmik miatt inkább itthoni garival venném.
8Gb nekem csak SD kártyával együtt lesz elég, de nem gond, ha az alkalmazásoknak van elég hely.
Tényleg, azoknak mennyi hely van? Mostani telómon 2Gb, és eléggé el tud fogyni, pont mire rendesen belaknám.
És amit a MIUI fórumon nem mernék megkérdezni: esetleg más ROMok mennyire vannak rá?
CM, esetleg valami fapadosabb AOSP Android.... igaz, ha rákeresnék XDA-n, biztos lenne válaszom, csak nincs most időm annyit olvasni
megtapizom, amint lehet ! -
vegyszer
addikt
-
Arween
senior tag
válasz
szvarog #2978 üzenetére
A tinydeal-nál nincsenek eladók ez nem olyan mint ez ebay.Írtam nekik,meglepő módon azt a választ kaptam várjak.Ami rendben is van ,csak azt meg nem szeretném hogy a nagy várásban lecsússzak a refund lehetőségéről.Ha jól tudom a vásárlástól számított 45 napig lehet paypal visszafizetési védelemmel élni?
-
Klara_
őstag
válasz
szvarog #2937 üzenetére
Eredetit en csak ezt a 1 darabot talaltam ebay-en, de nem adok ennyit erte.
Inkabb vettem egy gyari TPU tokot ami log rajta, mint tehenen a gatya, bezzeg a redmire tokeletes volt a gyari TPU tok. -
-
terra052
őstag
válasz
szvarog #2713 üzenetére
1.Néhány működő dolgon javítanak kicsit.
2.Néhány nem jól működő dolgot megjavítanak.
3.Néhány jól működő dolgot elrontanak.
Persze ez nem jellemző annyira. Kisebb hibajavítások, újfeature-ökképességek, kicsit minden héten finomodik a dolog. Ha biztosra akarsz menni, várj pár napot, addigra kiderül, ha valamit sikerült nagyon elállítani benneMajor update-ekJelentős fejlesztések nem jellemzőek a heti frissítésekre, javítsatok ki, ha tévedtem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest