- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nekem a mostani van fent, előzőt nem tudom. Minden gond nélkül működik.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kinsiinoo
senior tag
Anzo Te egyáltalán ,hogy kerültél bele ebbe? Nem is rólad volt szó
Mindenki MULTIval kezdte kivéve aki a stabillal, és elhiheted ,hogy tudom mi a különbség, mert ha informálódtál volna akkor tudod ,hogy a MIUIHUnak én vagyok a tesztere kiadás előtt egyedül
DualBoot-os Redmi Note 4G-m is van itthon például amin van MULTI és HU isKlara clean install nélkül is működik szépen a csere
4db Redmi Note 4G van itthon tesztelgetés és egyéb célból, mindegyiken szépen lehet cserélni csak Wipe Cache-l 3 darab jött MULTI-val egy pedig stabillal, az a legrégebbimblakey mondtam van megoldás az angol fórumon az sd-re való telepítéshez, írtam is ,hogy sokat kell mókolni vele, de ha érdekel elküldöm
Tidzsi a gond az ,hogy több az user error mind a system XD
Az utolsó ROM tényleg fenomén :3Alapjáraton az a baj ,hogy sokan utána se néznek ,hogy ők k#rtak el valamit vagy a rendszer hibája.
Mint például tegnap egy kedves kolléga aki nem értette a magyar fórumon, hogy a sima sim-es 4G-re nem lehet feltolni a gucchit és sikerült kinyírnia a telefon, még jó ,hogy segítettek neki megtalálni utána a helyes rom-ot. Ott is a user volt a hibás nem a telefon, az már más kérdés ,hogy az egy simesre rá lehet tolni a 2 simes romot.... ami szerintem hülyeség a xiaomi részéről.Ha valakinek van valami gondja akkor általában segítünk neki Fejvadi kollégával de néha nemártana utána is nézni a dolgoknak
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Klara_
őstag
Egy ideig nekem sem. Aztan egyszer csak osszeborult minden... onnantol nem eroltetem az ugralast ide-oda.
Changelog egy omlesztett massza, neha kulon kiemelnek benne par keszuleket, jellemzoen a felsobb katagoriabol. Nem is nagyon olvasom, inkabb az aktualis ROM alatti hozaszolasokat. -
-
blakey
titán
Azt én se viszont most töltőn volt a telefon és időközben eltűnt.
Engem sem zavart, csak eddig nem láttam a felsoroltak között és most sincs ott.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
-
terra052
őstag
Bug report
Feltettem a javításodat, köszi, minden ok eddig, kivéve egy apróságot: bárhonnan visszatérve a főképernyőre a statusbar színe marad, és sokszor nem olvasható így, vagy zavaró pl a Gmail-ből visszalépve a piros sáv.
Esetleg egy használható AOSP-t nem fabrikálnál a Mokee féléből pl? Már többször feltettem, tapasztalatok ITT vannak róla. Alapból jó lenne, de használat közben sok apró bug van benne, plusz azok a rejtélyes appok... Álmom egy Slimkat rom lenne rá.werkmania.hu
-
Kinsiinoo
senior tag
Anzo szerintem a kibővítésed amit csináltál az lenyűgöző!
Véleményem szerint vedd fel a kapcsolatot vagyulával és rajennal
Megérné a munkádat beletenni a magyar romba!
Mond rajennak ,hogy én küldtelek hozzá ^^(Persze csak ha szeretnéd, ez csak egy tipp volt hogy beszélj velük )
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Tidzsi1953
tag
Mivel én is a kísérletezős típushoz tartozom, és már itt is többször leírtam, hogy min lehetne (kellene) javítani a MIUI rendszeren, nagy örömmel venném, ha valaki jobbá tudná tenni. Úgy, hogy én drukkolok neked és csatlakoznék a táborhoz!
UI: pl. nagyon vártam egy használható CWM ROM-ot is, de eddig nem találtam igazán használhatót!
#Fejvadi
Engem azért érdekelne az a program, amit írtál, felkeltetted az érdeklődésemet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest