- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinsiinoo
senior tag
Anzo Te egyáltalán ,hogy kerültél bele ebbe? Nem is rólad volt szó
Mindenki MULTIval kezdte kivéve aki a stabillal, és elhiheted ,hogy tudom mi a különbség, mert ha informálódtál volna akkor tudod ,hogy a MIUIHUnak én vagyok a tesztere kiadás előtt egyedül
DualBoot-os Redmi Note 4G-m is van itthon például amin van MULTI és HU isKlara clean install nélkül is működik szépen a csere
4db Redmi Note 4G van itthon tesztelgetés és egyéb célból, mindegyiken szépen lehet cserélni csak Wipe Cache-l3 darab jött MULTI-val egy pedig stabillal, az a legrégebbim
blakey mondtam van megoldás az angol fórumon az sd-re való telepítéshez, írtam is ,hogy sokat kell mókolni vele, de ha érdekel elküldöm
Tidzsi a gond az ,hogy több az user error mind a system XD
Az utolsó ROM tényleg fenomén :3Alapjáraton az a baj ,hogy sokan utána se néznek ,hogy ők k#rtak el valamit vagy a rendszer hibája.
Mint például tegnap egy kedves kolléga aki nem értette a magyar fórumon, hogy a sima sim-es 4G-re nem lehet feltolni a gucchit és sikerült kinyírnia a telefon, még jó ,hogy segítettek neki megtalálni utána a helyes rom-ot. Ott is a user volt a hibás nem a telefon, az már más kérdés ,hogy az egy simesre rá lehet tolni a 2 simes romot.... ami szerintem hülyeség a xiaomi részéről.Ha valakinek van valami gondja akkor általában segítünk neki Fejvadi kollégával
de néha nemártana utána is nézni a dolgoknak
-
Klara_
őstag
Egy ideig nekem sem. Aztan egyszer csak osszeborult minden... onnantol nem eroltetem az ugralast ide-oda.
Changelog egy omlesztett massza, neha kulon kiemelnek benne par keszuleket, jellemzoen a felsobb katagoriabol. Nem is nagyon olvasom, inkabb az aktualis ROM alatti hozaszolasokat. -
terra052
őstag
Bug report
Feltettem a javításodat, köszi, minden ok eddig, kivéve egy apróságot: bárhonnan visszatérve a főképernyőre a statusbar színe marad, és sokszor nem olvasható így, vagy zavaró pl a Gmail-ből visszalépve a piros sáv.
Esetleg egy használható AOSP-t nem fabrikálnál a Mokee féléből pl? Már többször feltettem, tapasztalatok ITT vannak róla. Alapból jó lenne, de használat közben sok apró bug van benne, plusz azok a rejtélyes appok... Álmom egy Slimkat rom lenne rá. -
Kinsiinoo
senior tag
Anzo szerintem a kibővítésed amit csináltál az lenyűgöző!
Véleményem szerint vedd fel a kapcsolatot vagyulával és rajennal
Megérné a munkádat beletenni a magyar romba!
Mond rajennak ,hogy én küldtelek hozzá ^^(Persze csak ha szeretnéd, ez csak egy tipp volt hogy beszélj velük
)
-
Tidzsi1953
tag
Mivel én is a kísérletezős típushoz tartozom, és már itt is többször leírtam, hogy min lehetne (kellene) javítani a MIUI rendszeren, nagy örömmel venném, ha valaki jobbá tudná tenni. Úgy, hogy én drukkolok neked és csatlakoznék a táborhoz!
UI: pl. nagyon vártam egy használható CWM ROM-ot is, de eddig nem találtam igazán használhatót!
#Fejvadi
Engem azért érdekelne az a program, amit írtál, felkeltetted az érdeklődésemet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged