- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinsiinoo
senior tag
Igen nyár elejétől, és már múltkor is itt a fórumban kiírták azok akiknek felbukkant ,hogy melyik app telepítése után történt. Akkor is össze lett vetve a többiek telepített programjaival és van akinek ugyan az a program mióta megvan a telefon semmi hibát nem hozott elő.
Nem gondolod kicsit furcsának ,hogy például egy bizonyos idő előtt vásárolt telefonokon nem jött elő ez a hiba pedig azok is naprakészek? Egyébként akkor tudnád pontosan belőni a dolgot ha te is több ilyen készülékkel operálnál amit más-más időpontban vásároltál.
Egyértelmű túlzás volt amit írtál, mert nem sokan panaszkodnak rá ha ezt a telefont vesszük alapul mert ennek a telefonnak a topikjában nincs értelme hasonlítgatni máshoz.
Egyébként pedig terra052 megoldása az egyedüli ami eddig jól működik akkor is ha nem éppen jó dolog átírni az mdnsd engedélyeit. -
Kinsiinoo
senior tag
"majdnem mindenkinél előjön"
Ez óriási túlzás, kb ugyan az a 10 ember morog csak miatta, és az angol fórumon is nagyon kevesen vannak akik tapasztalják. Volt is róla szó az angol fórumán ,hogy eléggé ritka esett.
Azt itthon lévő 3 db Note 4G egyikének sincs ilyen hibája valamint az ismerősöknél lévőknél sem, 1 db-on jött elő ami május környékén lett vásárolva.
-
Arween
senior tag
Részben de, persze kinek miért lett elege belőle.Nekem a 8gb és a launcher folyamatos újra betöltődése + csak oldalsó bekapcsoló gomb miatt lett elegem,de minden más nagyon tetszett ebben a telefonban.Olyannyira hogy a páromnak most épp a 2 sim-es verzió megvételén gondolkodunk,csak sajna ez nem elérhető hazai forrásból.
-
Serricon
senior tag
És ha angolul akarom használni, akkor melyik a legoptimálisabb?
Pl. miui.com-ról a Redmi Note 4G Single SIM Global ?
Ezek frissülnek maguktól, vagy pakolászni kell majd? -
Klara_
őstag
-
Klara_
őstag
-
Most tettem fel az 5.6.11 update-et, és megint kellett SD fix. Egyébként ez logikus, hiszen az update-nek felül kell írnia az összes rendszerfájlt.
mod: találkoztatok olyan buggal, hogy bekapcsolás vagy reboot után nem kéri a pin kódot, és így nem is csatlakozik a telefon a hálózatra? Nekem most rendszeresen ezt csinálja, és még egyszer újra kell indítanom (néha a repülő mód ki/bekapcsolása segít, de az sem mindig).
-
Klara_
őstag
WiFivel is mokoltak valamit ilyen 34dB-es erzekenyseget en meg soha nem lattam ezen a telefonon amit most mutat. RAM - a tisztito resze mintha jobban takaritana, nem szokott ennyit felszabaditani. Par oraja megy es tisztitas utan 1,4GB szabad, tisztitas utan ez olyan 1,2-1,3GB szokott lenni.
-
Kristof14
senior tag
ha a frissítés appba, csak annyit mondasz neki, hogy újraindítás recoverybe akkor kell neki az átnevezés...
akk sry, nekem érthető
"Én a gyári frissítés ikonra nyomok rá ott újraindítás recovery módban ott tenném fel az update.zip-et de nem megy." de látod, hogy nem kitallózza, hanem elmegy recoverybe.
más: a 22-es romba volt olyan, hogy telefon optimalizálása. vagy valami ilyesmi volt a neve a lényeg, hogy letiltotta az animációkat asszem. azt ebbe a 29 be hol találom meg,mert véletlen sincs meg így meg elég lomha sajna :/
OMG én vagyok a 4000 xDD
-
ZolkoW
őstag
ha kábeles, akkor viszont személyes spekulációm alapján szinte mindennel működnie kellene, talán még az OTG-képesség sem feltétel.. erre persze ne alapozzon senki autóvásárlást ;-)
módosítok: hiába tudja a hardver, ha mondjuk tanúsítványhoz kötött, amit nem minden készülék kap meg... ne is figyeljetek
-
batai15
félisten
az s410 dualsimerse miui.hu írták.. heti frissítés sincs... ja bejött. szeretem a miuit, meg akkor veszek egy mi bandet is meg pistont. csak sajnos note-ből uj nincs az ami nekem jó.. heti frissítések mindenképp kellenek.. ha nemis hetiek, de ne legyen hanyagolva mint a redmim anno..
-
Klara_
őstag
Ha egymas melle teszem a gyari appot es az idokepet, mas ertekeket mutatnak. Mivel az idokep magyar es a sajat telepulesem is benne van pontosabbnak tartom mint a gyarit. Egyebkent a gyarival sem lenne semmi bajom, ha legalabb kozel olyan pontos lenne mint az idokep.
(kek ora nekem nagyon nem jon be). -
Klara_
őstag
Nagy vonalakban. A multiban a leirthatatlan MiKey (5.5.29ben nincs benne, juheee), MiTransfer nem tetszik es, hogy nincs datum az ora widget alatt (az idojarasos oranal van, csak nem hasznalom az idojras appot, idokepet hasznalok). Ertesitosavon bezzeg van datum es idojras is - 0 fok tisztaval...
HU-val sok mukodes belo gondom volt, utoljara az akku-t felejtette el a normalisan kijelezni megallt 47%-nal es 1 napig ott is maradt. Meguntam. Inkabb a multi.
A tarcsazo kepernyozaron szinten zenesz...
Ha valaki tudja jelezze mar nekik legyen szives, hogy tegyenek egy datumot a nem idojarasos ora widget ala, thx. -
ZolkoW
őstag
a központi MIUI oldalon szeretném beazonosítani, hogy milyen ROMom van, de ez sem sikerült egyértelműen, nomeg őszintén szólva a 4-5 változatból nekem már az sem világos, melyik az én telefonom.
Azt értem, hogy a MIUIhu még nem követte le teljesen a dolgot.
de ha átirányítotok egy alkalmasabb fórumba, azt is megköszönöm.
...bár én még mindig úgy látom, hogy a 4G pro csak egy újabb frissítése a Redmi Note-nak, ami persze nem teszi kompatibilissé, de kicsit más, mint a nexus 4-5-6, ahol tök más a hardver..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged