- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nataniel
senior tag
válasz Tidzsi1953 #6379 üzenetére
Hidd el,mi is örülünk neki.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Nataniel
senior tag
Kinsiinoo és jómagam teszteljük az új romot.
Eddig biztató.Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Nataniel
senior tag
Na... akkor visszacammogsz barátom a TWRP-be, elkészited ÚJRA a biztonsági mentést, ezúttal az SD-EXT particiót kiválasztva.
Ha elkészült, akkor az internal memory-ban lévőt már ki tudod törölni.Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Nataniel
senior tag
válasz monyik2 #6276 üzenetére
Magyar vagy kinai? Garancia van?
Próbáld meg világosban, jó fényviszonyok mellett, ha akkor is produkálja, akkor szvsz. esélyes,hogy az előlapid cserés lessz... a fórumon keresd ezesetben DigoJr-t.[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
-
Nataniel
senior tag
válasz monyik2 #6273 üzenetére
Kezdjük az alapoknál...
A kamera tud fixálni? Vagy akármit csinálsz, homályos?
Érte ütés, vagy ejtetted le?
Történt BÁRMI olyan, ami a kamerához köthető?
Egyéb kamera alkalmazással is homályos a kép?Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Nataniel
senior tag
FIGYELEM!
MINDENKÉPPEN KÉSZITSETEK BIZTONSÁGI MENTÉST, mert úgy tünik,hogy a 31-es frissités a FRISSITŐVEL CANCRO-ra lett véletlenül állitva!!!
A 31-es FRISSITÉSSEL EGYENLŐRE VÁRJATOK!
Nataniel, a MIUI fórum Medálos operátora
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Próbáld a legutolsó bevitt, helyes jelszóval!
Nekem is kiirta, de én tudtam a jelszavamat.
Szerencsére...
Sajnos amikor feltettem a frissitést,engem is ez fogadott... szerencsétlenségemre...
Majdnem minden adatom odavan a kibaszott frissités miatt....
Szerencsére minden fontos képet SD-re mentek, telefonszámokból változatlan minden, ami eddig...Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Nataniel
senior tag
válasz Kinsiinoo #5713 üzenetére
Jólvannnnaaa.... én voltam láma, most jó?
#5720-hoz: Ha a fülest használja,mint "Mi-key" akkor is elvben kezeli... persze macera, de nekem müködött anno, azóta nem szórakoztam vele.[ Szerkesztve ]
-
-
Nataniel
senior tag
-
Nataniel
senior tag
válasz Tidzsi1953 #5647 üzenetére
Nem telhesen, kolléga sem válaszolt még, én az ő mérésére is kiváncsi lennék, és Kinsiinoéra is
-
Nataniel
senior tag
válasz Tidzsi1953 #5644 üzenetére
Az én most mért értékeim
LG töltő gyári töltése 0.86Ah
Xiaomi töltő gyári töltése 2Ah
Na szóval:
LG töltő a saját kábelével 700-720 mAh
LG töltő a Redmi Note 4G kábelével hajszál ugyanaz
Xiaomi töltő saját kábellel 970-1000mAh
Xiaomi töltő LG kábellel 700-730 mAhEgyszóval, nálam hozta ÚGYMOND a standardot.
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Megjegyzem szerényen, hogy az Amper készitőjét személyesen ismerem, műszaki beállitottságú ember, és a vizuális méréshez szükséges kalibrációkat többször is ellenőrizte, illetve van profi kézi műszere is, igy olyan appot ami hibás számitásokat ad,ki sem rak a playbe. 😃
-
Nataniel
senior tag
Arról már csak nem is beszélve, hogy a kaszni már maga egy árnyékoló tényező.... gps...hivás, de egyszerű 88mhz-es rádió esetén is. (pl. Fm transmitter) próbáld meg egy egyszerü belső antennásat, és egy olyat amin van kivezetve az antenna... kb ugyanez kicsiben. A rádió vagy te, az antenna a vevőd. A kaszni a fizikai akadálya a terjedésnek. Vedd interferenciának.
Mondjuk úgy tudod kipróbálni, hogy nem az antennához teszed a transmittert. Hanem pl ha az antenna kint van, tedd messzebb, a kaszniban. Vidd, hozd, hallgasd a változást. Észlelni fogod.[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz terra052 #5594 üzenetére
Próbáltam rávilágitani arra,hogy a terjedés igenis sokat számit. Minnél nagyobb a Mhz, annál nehézkesebb, a kapcsolat milyensége meg lutri. Én pl Budapesten tudok olyan helyet,ahol elvileg fullos térerőnek kellene lennie, de örülsz HA edge van.
Lényeg a lényeg... a pozició sok mindent meghatároz.
-
Nataniel
senior tag
válasz terra052 #5575 üzenetére
Magasabb frekvencia nem nagyobb egységnyi adatátvitellel jár?
Elméletben.
De mivel van egy hangyányi rádiós terjedési ismeretem, a következőképpen tudnám ezt neked elmagyarázni (és nyilván mindenki másnak is)
Alapvetően, egy frekvencia minnél magasabb,minnél nagyobb,annál kevesebb területet fed le.
Vagyis, tegyük fel,hogy van egy olyan adótornyod, ami 0,1 hz-től 5000Mhz-ig sugároz, azaz ad, és vesz is.
5kMhz-nél le tud fedni kb 50-100 métert (ideális esetben vegyük úgy,hogy nincsenek tereptárgyak) 2.6kMhz-nél mondjuk 300 métert, optimálisan... 800Mhz-es tartományban ez az érték nagyjából 5-8km-re növekszik,mig mondjuk, 27 Mhz-en már ez a terjedési arány akár 50-200km is lehet.... na,most jön az igazi, ha mindez 3Mhz-en történik,akkor a „lokális„ jelterjedés annyira nyújtott,hogy az már területileg is jelentős 5-800km is lehetne. És akkor még hol van az 1 hrz. Ha átvitt adat mennyiségében kérdeznénk,ugyanez a helyzet, azaz, az átlagos viszonyok közt az egységnyi adatátvitel ugyanakkora, csak más és más frekvencián másképpen terjed,de a mennyiség változatlan.... viszont amint kikerülünk egy ilyen cellából, az adatok lecsökkennek, lassulnak, majd elválik,megszakad az adatátvitel.
A vakfolthoz érdemes közelebb lenni.[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz bencevargaa #5553 üzenetére
Nekem a majd 2 éves trémobilos kártyával hasit a 4G.
Bár,itt én sem látok Vodkafon 4G-t.Egy LEHETŐSÉG: Tedd át a kártyádat, egy LTE-t támogató telefonba.... ha ott se van 4G, akkor kártya lesz szerintem a bibi
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz bencevargaa #5550 üzenetére
Alapból azért sem értem,mert pl iPhone-al,vodás kártyán van LTE... mikori a simed?
-
Nataniel
senior tag
válasz nintendojet #5495 üzenetére
Én a Xiaomishop.com (honorbuy.com)-ról vettem a simpla simes 4G-t.
Kártyafüggetlen, rootolt,és nyitott a bootloadere...
Dhl-el nekem német raktárból 24!!! Óra alatt átért
Merem ajánlaniFizetés amúgy pléjpál-on megy(a bankkártyáddal fizetsz amúgy),de a biztonsági csatornán. Szóóóóval,no para.
Azt előrebocsájtom,hogy bár a speckóba le van irva mit tud, ajánlott nem csak ennél a telefonnál,de minden másnál is megkukkantani,hogy melyik hálózatot támogatja,és melyik van itthon (és az véleményem szerint tök 8,hogy éppen kinél vagy.... )[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz bencevargaa #5434 üzenetére
Mégpontosabban, mindhárom szolgáltatónak van 4G-LTE szolgáltatása, csak be kell kapcsolni. És/vagy a kártyád (pl. Mert régebbi) nem tudja.
De kérdezd meg a neked egyező ügyfélszolgálaton.Gondolatmenet+ : Kollégám Vodás, és neki pl megy. (Budapest)
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
-
Nataniel
senior tag
válasz baal-amiga #5358 üzenetére
Ne felejtsd el,hogy a v7 még új. Ugyanezt mondták anno a fórumtársak a v5 kontra v6 esetében is.
-
Nataniel
senior tag
válasz Tidzsi1953 #5339 üzenetére
Nem halt az ki
-
Nataniel
senior tag
válasz baal-amiga #5304 üzenetére
Köszöntem,szintén
-
Nataniel
senior tag
válasz Criminal017 #5294 üzenetére
Nem tesz semmit
-
Nataniel
senior tag
válasz Criminal017 #5289 üzenetére
A pixelhiva az képernyő,tudom,mert nekem is van, nem is kevés,képernyőfotó csak kivülről, mert a képen NEM FOG látszani, a Redmi Note 3G-nél volt ez gond, de a Note 4G tipusoknál is kijött, egyes feltételezések szerint, a többrétegűség hozza ki, amikor az melegstik, vár egyértelműen nem tudták az okosok sem.
-
Nataniel
senior tag
Vitát abbahagyni,vagy hivom az opot,az eldönti,kinek van igaza.
És kérek egy korsó sört is.
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Snapi,támogatáson FELÜL a GPS... mtkban meg.... buheráljon az,aki mazó. :-)
-
Nataniel
senior tag
Status: "In preparazione Slovenia"
Igen,bevállaltam. Kiváncsiság.
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Egy kérdés (attól függetlenül,hogy kinti vagy itthoni a telefon) mi az általános tapasztalap Redmi Note 4G-vel?
Úgy,mint telefon hangminőség, beszédérthetőség,szoftver,stabilitás, aksi idő... Pistone füles hangja...stb?[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Érthető érvek.
Az amit linkeltem, a kinti Xiaomi shop,az originál. :-)
Szóval... :-) de a lényeg,hogy az eu warhouse-os is eredeti,nem klón :-) és szerintem a garancia is él,lévén eu.(de javitsatok ki,ha tévednék.)[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz Nataniel #198 üzenetére
Levitték az árát, de még így is olcsóbb a kinti
-
Nataniel
senior tag
Ha most (2014.12.07) megrendeled a Xiaomishop.com-ról
Telefon(ajándék tokkal,érintőceruzával, kijelzővédő fóliával)+piston füles+az „üvegfólia" átszámolva 61 ezer,ebben benne van az EU raktárból szállitás.Ha a Xiaomishop.hu-ról rendeled (és akkor csak a telefont értem)+füles+üvegfólia (tehát itt nincs benne az ajándéktok,cerrka,és fólia)
A végősszeg 78200 forint....[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Uraim,és tőgyeim, egy kérdés,több részletben... NOTE 4G. az LTE simasimes verzió: az Antelifeon azt irják,64ig tuningolható a cucc, a Szájomishopposok azt irják 32ig tolható.... mi az igazság? Másik kérdés,TréMagentával 4G-n tudna valaki feltenni mobilnetes speedtestet?
Minden infó jól jönne,az adatátvitellel,és az adattárolással,mert meglepném magam antéról... egy retekvári Lg G Prot akarok lecserélni...Kösziköszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest