- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Meghivott #4858 üzenetére
Mikor van melegedés? Alapvetően az normális, mert ott a CPU, és a HD-val azért küzdenie kell a Snapdragon 400-nak (eredetileg kisebb felbontásokra tervezték a hozzá tartozó GPU-t, de megfelelő optimalizálással elbírja a HD-t). Akkor van probléma, ha állandóan pörgeti valami a CPU-t, akkor is, ha nem nyúlsz hozzá.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Meghivott #4858 üzenetére
Nálam mindegyik MiuiHU jól ment, a melegedés mondjuk jelentkezik cpu-t pörgető tevékenységnél.
@(#4859) Dave920117 Első körben kell egy SDFix, ami kitkaton lehetővé teszi, hogy az appok írhassanak a külső sd-re. Asszem a fizetős Link2SD működik nagyjából rendesen, de vannak olyan programok, amik nem akarnak átmászni. Nálam a nagyobb appok azért 70%-os aránnyal működnek vele.
-
Kovax12
tag
válasz
Meghivott #4644 üzenetére
Úgy gondolom, hogy házilag kissé körülményes a csere. Bár nem tudom milyen módon vannak a ledek beszerelve, ha külön mozgatható és csatlakoztatható lapkára vannak helyezve, akkor némileg könnyebb a helyzet. De nem javaslom a házilag történő teló szétszedést, főleg ha nem különösebben értesz hozzá.
-
Klara_
őstag
válasz
Meghivott #4597 üzenetére
5.7.2 Multi nalam hiabatlan, nem melegszik. Clean installal mivel vissza fele mesz valoszinuleg es gondjaid is vannak.
-
-
válasz
Meghivott #3233 üzenetére
Mi neked az átlagos használat? Még ha meghajtom, akkor is kibír 6 órát a kijelző (értsd játszom is elég sokat), amúgy meg inkább 8-9 órát. Ilyen mobilom még nem volt, nem találsz olyan csúcskészüléket sem, aminek ennyi lenne az SoT-ja.
A mobilok nagy része olyan 4-5 óra SoT-ot bír egy töltéssel, ez meg akár a dupláját is.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Meghivott #3221 üzenetére
Játék nálam eddig annyi volt, hogy évente egy hétig ráakadtam egy Plants vs Zombies szintű dologra, aztán meguntam
Oké, ez nem tűnik nagy érvágásnak.
Kijelzőidő hogy alakul? ha 5-6 órát masszívan tudna, annak azért örülnék.
Mármint netezéssel, nem valami izmos játékkal
A felépítéséből adódóan gondolom nem törékeny fajta..
MIUI-t csak főzött ROMként használtam eddig, a testreszabhatósága tetszett, csak elég bugos volt a telefonomon.
Remélem itt azért van stabil, tényleg kiforrott verzió, nem zavar, ha nem minden héten frissítem
Angol nyelv sem zavarna, de ahogy olvasom, van karbantartott magyar ROM is.
(valszeg azt használnám, amivel kevesebb a gond)
Inkább a hardveres bajoktól félek, mint pl. gyenge térerő, vagy GPS, amiket nem javít a jövő heti frissítés.
(nem a gyártó miatt, sőt, csak igyekszem ezt jobban körbejárni, mióta egyszer eléggé megszívtam)és köszi a válaszokat!
JA: hívásminőség! na igen, a Sonym beszédhangszórója irtó halk, miközben minden más, ami a kezemben volt, képes leordítani a fejem. ezt sem szeretném mégegyszer eljátszani, jó lenne, ha lenne benne tartalék..
-
Klara_
őstag
válasz
Meghivott #3054 üzenetére
Alap: miui_HMNoteLTE_5.4.24_4.4.4.zip Angol/Kínai ROM
- cdrom_install törölve
- MiRecovery törölve
- pinyin törölve
- billentyűzet,gamecenter ,sdk,userbook, o2o, data/preinstall appok törölve
- Xperia Z3 billentyűzet integrálva,Hangalapú kereséssel
- legfrissebb magyar fordítás
- T9 keresés a tárcsázóban (is)
- Google Play 5.4.12
- Google play Szolgáltatások 7.3.29
- Live ikon az iránytű és Jegyzetek alkalmazás ikonja is
- Root jogosultság engedélyezése csak egy dialógus ablak után
- Bootanimáció lecserélve (új fekete MIUI Magyarország)
- Xunlei letiltva
- Adatforgalom kínai funkciói letiltva
- Naptár kinai funkciói letiltva
- Antispamban a telefonszám azonosítás letiltva (nálunk nem működik)
-Színes ikonok a rendszer menüpont alatt is
-Legördülő értesítési sávon elérhető az időjárás és a zenelejátszó.
-Záróképernyőn bal alsó telefon ikonnal elérhető a tárcsázó.Új MIUIHU változás:
- Témák
bekerültek a fizetős témák, ikonok alatti szöveg újra magyar nyelvű (akinél nem működik az nyomjon egy adatok törlését az beállítások,alkalmazások, Témák appon) (5.4.17)
-Böngésző
Elérhető a hasznos és hírek (index.hu) fül is
A kezdőoldal ikonok áthelyezhetőek, törölhetőek.
+ ra kattintva a google oldala nyílik meg,
saját oldal hozzáadása: + ikon, írd be a honlap nevét, majd a beállítások, új könyvjelző, kezdőoldalhoz adás.-A teljes ROM OTA-n is elérhető (5.4.10)
Az OTA szerver megírásáért hálás köszönet balika011 fórumtársunknak.
-Alapértelmezett óra lecserélve MIUIHU órára (Lánchídas) (5.4.10)
-5éves Xiaomi bootanimáció fekete MIUI Magyarorország-ra cserélve (04.03)
-Színes ikonok a rendszer menüpont alatt is (5.3.20)
-Legördülő értesítési sávon elérhető az időjárás és a zenelejátszó (rákattintva az alkalmazások elindulnak) (5.3.13)
-Záróképernyőn bal alsó telefon ikonnal elérhető a tárcsázó. (5.3.6) -
törölt tag
válasz
Meghivott #2871 üzenetére
Bár soha nem próbáltam, (nincs is windowsom
) de elvileg ez is megcsinálja ugyanazt, csak itt nem kell parancssorban pötyögni:
Letöltöd és telepíted a MiPhone flash toolt
Telefon ki, majd hangle+power, ekkor ezt kell látni:Letöltöd és kicsomagolod a full romot.
A MiPhone flash toolba betallózod a kicsomagolt romot, kiválasztod a Flash all opciót, és Flash-eled.
-
törölt tag
válasz
Meghivott #2866 üzenetére
Ha windowst használsz akkor telepíts fastbootot pl. ezen leírás alapján: [link] vagy itt egy bonyolultabb lehetőség (ebből csak a fastboot rész kell): [link]
Ubuntun: sudo apt-get install android-tools-fastbootTöltsd le ezt a full romot: [link]
Windows:
Csomagold ki, pl. a c:\redminote\ mappába. Nyiss egy parancssort és írd be: c:\redminote\dior_global_images_V6.3.2.0.KHIMIBL_4.4_global
Ubuntun:
Csomagold ki, pl. a ~/redminote mappába. Nyiss egy terminált és írd be: cd ~/redminote/dior_global_images_V6.3.2.0.KHIMIBL_4.4_globalNyomj egy full wipe-ot a telefonon.
Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be a hangerő le+power gomb megnyomásával. USB kábel segítségével kösd össze a telefont a pc-vel, és a parancssorba írd be: ./flash_all.bat (ubuntun sudo ./flash_all.sh)
Ekkor a telefon minden partíciója újraírásra kerül, ergo teljesen gyári állapotban lesz.
Várj, várj, várj. Ha végzett a telefon újraindul. Egyszer megtörtént velem, hogy hibás volt az usb kábel, és hiba történt flashelés közben. A telefon újraindult, de nem bootolt be. Ha ez történne, akkor használj másik usb kábelt és előről ismét full wipe és ./flash_all.bat. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Meghivott #2830 üzenetére
Most ennyivel tudok segíteni csak :/
Ez a hivatalos: https://jd.mi.com/
Kell az app is amit írGyorstalpaló:
Az alkalmazás csak a honlappal együtt működik.
Keresd fel a https://jd.mi.com/ honlapot.
Indíts el a telefonon az alkalmazást.
Válaszd ki a maximális teljesítményű módot.
Kattints az Ellenőrzés gombra.
Olvasd be a honlapon található QR-kódot.
Várd meg, amig a honlapon meg nem jelenik az azonosítás végeredménye.Az ellenőrzés végeztével manuálisan kell a teljesítményt normál módra visszaállítani.
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Meghivott #2811 üzenetére
Barátom neked valami fenomenális gubanc van a telefonoddal, nincs az az Isten ami miatt csak 400Mb-od lehetne annyi programmal!
Valamint az össz tárhely sem lehet csak 4,12GB ,mert 6,10 GBnak KELL lennie!
Valamint ha ez a belső tárhely(márpedig azt írtad) akkor sehogy nem lehet rajta több mint 23GB adat
Valamit nagyon tönkre csesztél!
Jó lenne egy screenshot nekünk , hogy tudjunk rá valamit mondani is és nem csak azt h oltári nagy marhaság -
zzola
titán
válasz
Meghivott #2029 üzenetére
Nekem pár napja a legutóbbi van fent! Egyedül a béta Chrome omlott össze. Pár Xiaomi alkalmazás fagyasztva van (Mi fiók stb), így jó. Persze alig van fent pár app, csak a legfontosabbak...
miui-n rajen azt mondta, az 1.30-as ami még jó, az utána levők felejtősek!Az az igazság, hogy most rengeteget dolgozom és nincsen időm használni a készüléket, sok telefon/sms/e-mail, kis kamera, aztán ebben ki is merül a használat....
-
zzola
titán
válasz
Meghivott #1914 üzenetére
Ha összeomlik egy alkalmazás, neked működik a jelentés miui-nak? Nekem akkor is összeomlik az UI és nincs tovább, csak restart segít! Bár most nem omlik össze, persze semmi app nincsen fent...
(#1909) blakey
Most van idő, leírom.
Arra gondolok, hogy ezek a heti romok talán nem egyformák. Lehet egy friss telepítésnél esetleg hiányzik valami, ami egy pár héttel ezelőttiben benn volt. Ugye aki hetente frissíti hónapok óta, full wipe nélkül azoknak megmaradtak a régebbi fileok a rendszerben..friss telepítésnél (Philz recovery, telefon gyalulása) meg ezek hiányoznak.
De kár, hogy nem értek hozzá... -
zzola
titán
-
thompherkins
tag
válasz
Meghivott #1575 üzenetére
Ez mindig jó/nehéz kérdés.
a pénteki frissítés óta semmilyen hiba, összeomlás nem volt.
Az akkumulátor sosem bírta még így, 3 napon túl vagyok és 30%-on áll (persze nincs neten, csak naponta 2-3x) meg nem is játszom vele, de akkor is, eddig 2 nap volt ugyanazzal a használattal. -
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz
Meghivott #889 üzenetére
Factory reset a gyári visszaállítás. wipe and formatban van a "clean to install a new rom" azt futtasd le, de előtte töltsd le az SD-re a legújabb multi rom-ot. Én az user media- is formázni szoktam...
Így egy frissen telepített rendszered lesz, tuti bugmentes állapotban....
-
-
Rambovits
senior tag
válasz
Meghivott #387 üzenetére
Köszi, játékok közül maximum Talking Tom és társai lesznek, azok meg annyira nem harverigényesek. Multimédiás képességei lesznek kihasználva, az a kamera egész bíztató ezen az ársávon.
Köszi a válaszod.
(#386) Zolar
Köszi a válaszod neked is, úgy gondolom normálisan kérdeztem, normáis választ vártam volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest