- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
polomaa
aktív tag
válasz
Pr3ciSioN #6019 üzenetére
Froyo óta használom az androidos kütyüket,90%-ba CM alapú romokkal.Teljes egészébe úgy van,ahogy írod,legjobb esetben 2-3 hét és belassul,fagy elfogy a memória.Valószinű ezáltal lettem "romolás függő". Ebből ez a telefon gyógyított ki,amióta megvan azóta használom teljes megelégedéssel a magyar fejlesztői romot,hála a MIUI magyar fejlesztői csapatának.Főzött romokba tapasztalataim szerint az RR az egyik legjobb,úgyhogy én is kíváncsi lennék,hogy mit művel ezen a telefonon???
-
terra052
őstag
válasz
Pr3ciSioN #4969 üzenetére
Próbáld ki ezt:
XDA-n panaszkodnak pl Go Launcher témákra emiatt, lehet, hogy a Nova-nál is ez történt, a launcher szinte biztosan nem csinál ilyent.
Letöltött apk-t érdemes ezzel ellenőrizni:
Aggályos még az ismert appok közül a Camera 360 is, igexin-t használ ki tudja, mire. Adatgyűjtés, követés, jelentés, ilyesmi...
-
Kinsiinoo
senior tag
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Pr3ciSioN #4803 üzenetére
Köszönöm szépen
A gyárit nekem sem sikerült rávenni, folyamatosan nem a googlet használva keresne és igazából nem valami user barát :/
Véleményem szerint nem is lehet rávenni, ezért pakoltam én is ki ami kellett oda a gyorsindító részbe a többi dolgot meg Firefoxon nézem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest