- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
bferenc #7546 üzenetére
[link] ilyen kene normal arban... ha nem sikerul vele lebeszelned (nem is ertem a global shipping a'rat), keress ra mas oldalakon (amazon, aliexpress...)
Es szamolj be ha sikerul vagy fogjunk ossze, nekem is jo lenne egy fekete... csak nem volt idom foglalkozni vele es egyeztetni, hogy hogyan jon ez ossze. -
válasz
bferenc #7546 üzenetére
Nem tudom visszaolvastál-e, de az utóbbi 20 hsz pont az alternatív órákról szólt. 🙂
Az is volt említve, hogy pl a WearOS rendszer feleslegesen bonyolultnak hathat Pebble után.Tickwatch-ról valóban nem túl pozitív az általános vélemény, a Fossil-okat nem ismerem, a Samsung-oknál az egyedi rendszer nem feltétlenül baj (legalábbis arra nem szoktam panaszokat halkani), azoknál inkább az üzemidővel van baj (plusz amoled nem feltétlenül nyerőbb egy transzfektív kijelzővel szemben) és a Samsung név miatt is felárat kell fizetni gondolom.
-
Soltee1
tag
válasz
bferenc #7348 üzenetére
Nekem is most adta meg magát, de olvastam, hogy a 3d nyomtatásos módszer se nem szép, se nem tartós.
Az egyetlen végleges és örök megoldás az egyéni új ház a classic gombokkal. Én most rendeltem....
Nm épp olcsó és kell 1 classic óra amiből ki kell venni a gombjait és átrakni a módosított P2 házba. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest