- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Ha lejár a 7 nap, akkor nem nyílik meg az alkalmazás ami sideload-olva lett. Ilyenkor újra ki kell tenni rá.
Nem fogod tudni megnyitni az appot a telefonon. Pl. nem tudom az időjárás átmegy-e meg ilyenek utána.
De amint lejár a 7 nap kiderül és visszajelzek, hogy mi működik mi nem. Elméletileg wifin is ki lehet küldeni sideload-olva, szóval egyébként az se nagy gond ha rá kell rakosgatni mindig. De ha minden jól megy akkor elég csak akkor rátenni újra, ha épp kéne az app valamit módosítani.
-
MasterMark
titán
Én használom. A Pebble app kikerült a store-ból, viszont fel lehet rakni sideload-olva fejlesztői módban, így tud működni. Viszont 7 napig érvényes csak. Állítólag az értesítések akkor is átmennek ha lejárt. Épp a minap csináltam meg, még tesztelem, de egyébként így jól működik most.
-
nyisziati
veterán
Folyamatosan nézem az okosóra ajánló topikot, de nehéz azt mondani, hogy teljes értékű kiváltó óra lenne.
Az első a gyenge BT kapcsolat, a legjobb órák is 10 méteren belül bontják a kapcsolatot, de a legtöbb már 2-3 méternél.
A Pebble sík terepen, rálátással 60-70 métert tud, épületen belül kb. a felét.
A szoftverekre is állandó a panasz. Talán a Huaweire kevésbé, de ott meg a tiltás miatt már a HMS-t is le kell tölteni, többeknél problémás. A Rebble meg még mindig gyönyörűen működik, két órával is.Amely órák pedig már tényleg egész jók, azok meg 200 ezernél kezdődnek. De még azok sem kompromisszummentesek.
-
guyver
senior tag
Én még nem csináltam meg. Akkor csak törlöm a párosítást utána magát a pebble alkalmazást telepítem újra? Nem elég csak törölni az app adatait és újra konfigurálni? Cserélnék órát, de ami tetszik nagyon drága, ami olcsóbb és hasonló tudású, vagy ez a fényvisszaverős lcd van benne (ami azért nem olyan mint egy memory lcd panel), vagy nincs hang diktálás, amit használok.
-
nyisziati
veterán
Letöltöttem, megnéztem (4 fajtát találtam).
Sajnos egyiknél sem működnek a beállítások.Egyébként már vagy 100 watchface-t kipróbáltam, és elég soknál nem működnek. Persze ez nem is véletlen, a legtöbbnél 2016 a legutolsó frissítés dátuma. De van, ahol 2014-15. Azóta sokat változott az android, folyamatos csiszolgatás nélkül csökken a funkcionalitás.
-
-
-
Robynho
tag
Woo
Jól néz ki! Én is épp egy ilyen szíjra várok, miután az előző két bőr leszakadt a kezemről. A napokban ide is kellene érnie, lehet majd kereslek szemkivétellel kapcsolatosan!
HA neked esetleg gondod lenne ST-el, akkor majd tudok segíteni, én már javítottam és sztem lassan esedékes lesz majd egy akksi csere is nálam. -
nyisziati
veterán
Igen, úgy tudom csak a fizetős működik. Bár mintha valahol olvastam volna valami open weather-ről pár hónapja (homályosan rémlik csak).
Stopperből van néhány, talán egy másik jobban működik.
Magyar interface nincs hozzá, ellenben watchface igen, és nemcsak a linkeltek, érdemes mazsolázgatni. Van egy - talán német fejlesztés - ami soknyelvű és elég mutatós is. A hét napjait is kiírja, plusz még pár infót magyarul. Nem emlékszem már a nevére, csak arra, hogy oroszul (vagy csehül) van kitéve a screenshot róla.
Nem könnyű megtalálni, egyszer-kétszer nekiálltam végiglapozni a listát, de 4.000 után abbahagytam... -
nyisziati
veterán
Ezt passzolnám. Úgy tudom ezen a típuson meg egy másikon van egy Screen Tearing nevű jelenség, ami ugye plusz javítási költséggel jár. Hogy ezt mennyire orvosolták a felújítás során, egyáltalán kellett-e, az erősen kérdéses.
De ezt szerintem más eladónál se tudod ellenőrizni, max. ha személyesen megnézed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Légies iPhone halvány színei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest