- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stampedli
tag
Ha rútolt a tab, nézd meg Wakelock Detector-ral, h mi ragad be. Talán a Battery Monitor is tudja root nélkül.
-
stampedli
tag
A tervezett összefoglalóban benne van minden lényeges info (lásd.: 2.1 Hogyan tudom a szoftvert rootolni?)
-
Vermilion69
aktív tag
Az a gond, hogy az open dottnak írtak többen is, és azt állították, hogy február elején jön majd egy megoldás a tárhely gondra. Nos, ezt a legegyszerűbben, egy frissítéssel tudják megoldani, de ha nem tudod felrakni, akkor cseszheted.. vagy jól megmókolod, vagy szerviz az én véleményem szerint.
-
stampedli
tag
Szia!
Abel V3-as scriptje tartalmazza a frissítéseket. Szerintem felmegy frissítetlen gyári rendszerre is (bár az enyém up to date volt már, szóval mérget azért nem vennék rá). -
janaman01
addikt
ha az usb stickes mobilnet re gondolsz otg -n az nem megy....nekem van kipróbáltam de nem tudja kezelni....
most egy ilyennel tolom ha kell net...és nem otthon vagyok..
-
RoundRobin
aktív tag
Örülj neki, hogy nem ment fel a frissítés.
Erős a gyanúm, hogy nand hiba miatt, de nem is ez az érdekes. A frissités az open dott saját applikációinak (magazines, handbook (leirás 5 nyelven, PDF-ben), stb) frissítése plusz a (fast)boot és a recovery iródik felül. Nos, az alapállapotú bott+reco-val lehet root-olni a készüléket, a frissítettel pedig lehet, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged