- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
philips20 #7226 üzenetére
Leginkább arra vonatkozott a hozzászólásom, hogy hiába kapcsolom ki a wifit, a grafikon ugyanúgy azt jelzi, hogy be van kapcsolva. Korábban pedig sokszor volt szó arról, hogy sehogy nem lehet rávenni a gépet, hogy tartsa bekapcsolva a wifit, amikor ki van kapcsolva a képernyő, kivéve, ha töltőn van.
-
válasz
philips20 #7207 üzenetére
Azért akadásmentesnek egyáltalán nem mondanám. Vagy neked mást jelent az akadás vagy a te opendottodnak komolyabb a specifikációja vagy én vagyok túl érzékeny az fps-re (ami mondjuk igaz, de jelen esetben nem szőrszálhasogatok
)
Ki tudná még más is próbálni esetleg ezt a játékot, hogy hogyan írná le a játékélményt, mikor össze-vissza ugrál a játékban a szintek között és rengeteg a törmelék? Kíváncsi lennék...
-
dioka7
senior tag
válasz
philips20 #7113 üzenetére
Szia, már lassan 1 hónapos lesz, úgyhogy abból kicsúsztam, amúgy azért nem vittem vissza mert:
1, mondták itt páran, hogy ne foglalkozzak vele, mert attól még használható, és csak az előtelepített open dottos progikat frissíti
2, mert Érden lakok, és ide legközelebb Dunaharasztin találtam tab-ot anno, Pesten sehol nem volt. Itthon rájöttem rögtön a hibára, de a távolság miatt nem vittem vissza.Igazából minden fut szépen rajta, nincs is vele semmi bajom (a 2 gigát leszámítva), csak most félek h a tárhely bővítős cucc-ot ha fel akarnám rakni akkor nehogy télgává váljon.
-
-
Buvana
aktív tag
válasz
philips20 #6904 üzenetére
Abel munkája. Egyébként ez a leírása. Igen, rootolt, gyári.
-
-
Süvi
őstag
válasz
philips20 #6588 üzenetére
Innen a fórumról.
Még "tárgyalok" az eladóval.
Az 1/3-át lehet, hogy hajlandó visszaadni az árnak és a postaköltséget.
2 db-ot vettem tőle előreutalással 9.500 Ft-ért.
3500 Ft-ot adna vissza, de kértem, hogy most utalja ő előre a pénzt.Garanciával hirdette, de később derült ki, hogy csak 3 napos gari van rá.
A hiba meg most jött ki, mert nagyapa most nem tudta lejátszani a videót és akkor láttam, hogy tűnnek el a dolgok.
Egyébként nem értem, hogy azok az eladók, akik előre utalással hirdetik a terméket miért sértődnek meg, ha azt kérem tőlük, hogy először küldjék el a terméket és utána utalok?
-
tupuk
aktív tag
válasz
philips20 #6340 üzenetére
Köszi, akkor a Mega lesz.
Közben keresgéltem, és találtam egy ingyenes, 200 gigás felhőt is, ezt ismeritek?
http://www.filenerd.com/Mondjuk nekem az 50 gigás Mega is bőven jó lesz, csak gondoltam szólok hogy van nagyobb is.
-
mazsi
senior tag
válasz
philips20 #6226 üzenetére
3 hasonlóm van itthon. A hangja és a kinézete lehetne picit jobb, de ennyit megér. Nagyjából két évet kibírnak ezek, jó ha van rá 24 hónap garancia.
Szerintem ilyen fülesed nem lesz ennyiért mostanában még Kínából rendelve sem.Valaki megírhatná, hogy mekkora a membrán átmérője a BT fejhallgatónál.
-
telefon6310
tag
válasz
philips20 #5811 üzenetére
Értem, értem! Okés. Ez világos. Valóban, több energiát is vesz fel boot közben a cucc.
De nem az a lényeg, hogy mi az oka annak, hogy az ember egy nap 10x ki-be kapcsolgatja. Ez teljesen mindegy. Én arra lennék kíváncsi, hogy miért megy ezért tönkre a gép? Jól írtad te is, valami probléma merül fel. Így van, ez probléma, nem szabadna ilyet csinálnia. Na de mi ez a gond pontosan? Ezt szeretném tudni.
-
Garry84
tag
válasz
philips20 #5121 üzenetére
Van kapcsolatom az ajkai Tescoban, talán el tudom intézni a cserét (már vagy egy hete megvették a gépet). Egy hónapos szerviz nem játszik. Vagy hagyom így, tényleg csak böngészésre meg YouTubera kell nekik. Arra jó.
Ha a sajátom lenne, agyf*szt kapnék, ha nem menne fel a frissítés! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- LG LCD és LED TV-k
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest