- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Engem is érdekelne egy guide, hogy maxra lehessen járatni a hangminőséget
Szintén egy Sony wf-1000mx3 van a telefon mellé, valamint kocsiban BT-n (AQ Beetle segítségével) szoktam átjátszani a zenét a beépített Bose hifire.
Amúgy milyen forrásanyaggal dolgoztok a háttérben? Lokál fájlok, vagy Spotify/Tidal stb stream?
Az audio miatti rom/kernel csere a fotózási képminőségre-rendszerstabilitásra van valamilyen negatív hatással?
Ahogy DefJamHUNnak, nekem is 7TP van. -
Mosqu!to
addikt
válasz
ßrainiac #4862 üzenetére
Ha beleszámolom az 1+6 eladását ~80k körül (zsebkarcos, de amúgy hibátlan), akkor tényleg 0-ról indulok a 7T-vel
Amúgy ma elmentem egy T üzletbe Huawei P30 Pro-t nyomkodni (kicsit reménykedtem, hogy lesz 1+ is), és meglepően impozáns volt. Mitől esett amúgy ennyire be az ára? Jóval az 1+ felett kezdett.
-
Mosqu!to
addikt
Amit még kiszúrtam, hogy a 7T Pro gyorsabban tölt (ez jól jön, általában 10-15 percet töltök csak), valamint ez kéken jön, mígy a 7 Pro szürke színben, és tudom, hogy megosztó, de nekem tetszik nagyon ez a kék szín. Úgy érzem rábeszélem magam az újabbra
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Stabi83 #4857 üzenetére
A 7T Pro talán jobban értékálló? Fene tudja használtan mekkora gap lesz köztük. Sajnos mindkettő 8/256-os, szóval a 12 gigás alapból kiesik, de szerintem soha nem is lehetne kihasználni.
A Huawei nagyon piszkálja a csőröm a kamera miatt, de már annyira megszoktam az 1+t, hogy nem szeretnék új UI-t, új töltési technológiát, nameg a feszkót se a google mentesség miatt.
A szívem amúgy a 7T Pro felé húz, de az eszem 7 Pro-t diktál. Jaj mi legyen
-
Mosqu!to
addikt
válasz
CptAdamica #4854 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Volt amúgy már valakinek nyűgje a kinyíló front kamerával vagy a gyakorlatban is olyan jó, mint ahogy be lett harangozva?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
ßrainiac #4835 üzenetére
Bekértem kicsit több tételt is, kb így alakul, ha a 7T-t vesszük alapul:
Oneplus 7T: 0 Ft
Huawei P30 Pro: 0 Ft
Oneplus 7 Pro: + 14000 Ft
Google Pixel 4 XL: + 33000 Ft
Oneplus 7T Pro: + 45000 FtA P30 Pro árán meglepődtem, lehet, hogy inkább azt kéne választani? Mondjuk van itthon 2 konnektoros meg 1 szivargyújtós dash chargerem...
Mit javasoltok, ilyen feltétellel melyik lehet a legjobb választás?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy OP6-ot használok, de előtte volt 3 és Oppo Find 7 is, szóval lassanként végigjártam a ranglétrát
Munkahelyemen most tudok új telefont kérni, és némileg rá kell fizetnem bármelyik felső(bb) kategóriás telefonra. A sima 7-es gondolom nem lenne nagy előrelépés, meg a front facing kamerát amúgy se nagyon használom, úgyhogy a Pro modellek szimpatikusabbak.Van értelme amúgy a 7T Pro-nak a 7 Pro-val szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest