- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöli
csendes tag
sziasztok,
van valakinek tapasztalak resurrestion remix rommal? a legújabb verzio van fent, próbalgatok a különböző AKT profilokat, de valahogy mindig ilyesmi akku időnél kötök ki...azert a 3 óra SOT-ot egy teljes töltésre levetítve kicsit soványnak érzem, főleg h napközben szinten végig csak az asztalon fekszik, pár üzenetet írok, meg néhány értesítés jön...
nem várok a sok fórumon meg csoda YT videóban bemutatott 7-10 órás SOT-ra, de ezt azért eléggé keveslem...
köszi,
Z -
Zöli
csendes tag
Sziasztok!
Eddig szerencsére nekem nem dobta fel az oos4 frissítést, de tegnap éjjel leszedte magától és ha újraindítok telepíteni fog...Nem akartam felrakni mert sok rosszat olvastam róla, itt van vkinek rossz tapasztalata? Lehet vmit tenni ellene?Gondolom h 4.0.2, mert csak ennyit ír h Oxygen 28 170114.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest