- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
(#3034) Starz561: Köszi!
(#3035) nofi:
-Te milyen telefont használsz?
Én oneplus 3T telefont használok.-A programválasztóban hosszan nyomj rá egy alkalmazásra és ha felhúzod fixálódik ablakként és mellé választhatsz mást. Csak akkor érhető el ha frissítetted Nougatra.
Ezek szerint frissítenem kell majd nougatra. Nem csoda, hogy nem találtam akkor 6.0-án-Settings/Buttons, csak görgess lejjebb...
Görgetek... Leértem a menü aljára.-Megnyomod a hangerőgombot és ott a csúszka.
Tudom, hogy abban az esetben van csúszka, de a kérdésemben más csúszkára utaltam. Gondolom el tudod képzelni milyenre. Ilyenre vagy ilyenre.-Miért ne lehetne, kapcsold ki a portré módot.
Ki van kapcsolva! Minden más elfordul csak az nem-Gyári launcheren balra húzol a főképernyőn és a Shelf felületen és alapból be van állítva egy Memo rész.
Hát az aztán kritikán aluli cucc(és az sem fordul el)
(#3036) Cifu: Egy dologra még nem válaszoltak:
"-Valahogy be lehet állítani, hogy az értesítési sáv egy húzásra teljesen lejöjjön, és ne kettőt kelljen rántani rajta?"Nem okolok senkit, te se tedd azt.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Jövedelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged