-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
(#3034) Starz561: Köszi!
(#3035) nofi:
-Te milyen telefont használsz?
Én oneplus 3T telefont használok.-A programválasztóban hosszan nyomj rá egy alkalmazásra és ha felhúzod fixálódik ablakként és mellé választhatsz mást. Csak akkor érhető el ha frissítetted Nougatra.
Ezek szerint frissítenem kell majd nougatra. Nem csoda, hogy nem találtam akkor 6.0-án-Settings/Buttons, csak görgess lejjebb...
Görgetek... Leértem a menü aljára.-Megnyomod a hangerőgombot és ott a csúszka.
Tudom, hogy abban az esetben van csúszka, de a kérdésemben más csúszkára utaltam. Gondolom el tudod képzelni milyenre. Ilyenre vagy ilyenre.-Miért ne lehetne, kapcsold ki a portré módot.
Ki van kapcsolva! Minden más elfordul csak az nem-Gyári launcheren balra húzol a főképernyőn és a Shelf felületen és alapból be van állítva egy Memo rész.
Hát az aztán kritikán aluli cucc (és az sem fordul el)(#3036) Cifu: Egy dologra még nem válaszoltak:
"-Valahogy be lehet állítani, hogy az értesítési sáv egy húzásra teljesen lejöjjön, és ne kettőt kelljen rántani rajta?"Nem okolok senkit, te se tedd azt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest