- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
SamiCsillag #3410 üzenetére
Tegnapelőtt itt volt nálam az asztalomon egy S8+, egy Note4, egy S7 EDGE és az én OP3T-m.
Ugyanabból a helyzetből, ugyanakkor, ugyanazt fotóztam le a kameráikkal. Megfelelő, azonos, világos fényviszonyok voltak.
A részletgazdagságra voltam kíváncsi, egy apró betűs szöveg olvashatóságára, ami a kép egy piciny részén volt.
Ez alapján a legjobb felbontást az OP3T adta, a teljes szöveg szépen, élesen olvasható volt maximálisra benagyítva.
A második a Note4 volt, majdnem ugyanazzal a részletgazdagsággal.
A harmadik az S8+ volt, a szöveg már igen nehezen volt csak olvasható.
A négyből az utolsó helyen az S7 EDGE végzett, gyakorlatilag olvashatatlan volt a szöveg.Kevés fénynél egészen más lenne az eredmény, az OP3T valószínűleg sereghajtó lenne, ezt tudom, de itt rendesen volt fény.
Színhűségben az S8+ magasan verte a mezőnyt. utána jött a Note4 és az OP3T, és végül az S7 EDGE.
Nem tudom, az Mi6 ezekhez képest hol van kamerában, de azt hiszem, nem nagyon van szégyenkezni valója az OP3T kamerájának.
-
macii97
senior tag
válasz
SamiCsillag #3410 üzenetére
Szvsz tűrhető kategória. Nappal simán felveszi a versenyt, de éjszaka, illetve pl mozgó embereket stb-t fotózva homályos lesz stb, amin szoftveresen lehetne javítani, de nem nagyon akarnak.
-
Macika66
őstag
válasz
SamiCsillag #3121 üzenetére
A fiamnak S7 van. Ugyanazt, ugyanakkor, ugyanonnan fotóztuk.
Részletgazdagságban úgy leverte az OnePlus az S7-et, mint vak a poharat.
De ha kevés a fény, akkor viszont az S7 visz mindent. -
válasz
Automata módban egész jó
Manuális módban ki lehet hozni sokat belőle. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
16 megapixel. Jó képeket csinál, de semmi extra. Van nála szebb is és csúnyább is.
Attól függően, hogy milyen telefonról váltasz eldobhatod tőle az agyadat vagy csak simán legyintesz rá egyet. -
UberMutant
őstag
válasz
ha fényképezni akarsz, válassz másik telefont.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
SamiCsillag #3114 üzenetére
Kamera van
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
SamiCsillag #3109 üzenetére
Nagyon fapados a szoftver, kevés személyreszabhatósággal.
Ellentétben a hardver az bivaly. -
csipuka
senior tag
válasz
SamiCsillag #3109 üzenetére
Par naponta elofordul a kerdes, nem kell 3xxx-et visszaolvasni.
Roviden: nincsen eszbonto hibaja. Van akinek neha beragad az android es merul. Nalam meg egyszer sem fordult elo a 4 honap alatt miota megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged