- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Ehhez mit szóltok?
Jó lehet?
Anno vettem tőlük fóliát de a szélei ragadtak egy idő után..http://www.evolutivelabs.com/products/oneplus-3-bumper-case?variant=21813759553
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Ha sokáig szeretnél naprakész rendszert használni, akkor inkább az OP3 fele billen a mérleg nyelve. A Huawei/Honor nem volt eddig élenjáró a frissítések kiadásában (de írhatnék sok egyéb márkát, amik szolgáltatói kínálatban megtalálhatóak).
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
defcom
csendes tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani jófajta autós töltőt és kábelt?
-
ribarszki
őstag
Nekem ipadem van és 2015-ös Macbook pro gépem. Nekem nagyon-nagyon rossz tapasztalatom volt az androiddal még a Galaxy S1 miatt, 2010-ből. Így 5 évig rá se néztem az androidra, s egy régi nokiát használtam illetve az ipadet. Akkor megváltás volt az Ios.
De azóta sok víz lefolyt a dunán. Az ios sem fenékig tejfel, rengeteg megkötés van, nem is beszélve az itunes baromságairól. Sőt, mivel (sajnos) frisstettem az új ios-re, olyan szinten lassult be a gépem, hogy kín kivárni mire tesz valamit.
De az OSx-et is hozhatom példaként. Régen a megbízhatóság mintadrabja volt. Ma pedig fogom a fejem tőle. Lefagy, rosszul kezeli a memóriát, bekadanak random oldalak, a pdf görgetés brutálisan akadozik.
Igaz csak 3 hete használom az OP3 telefont, de elképesztő a gyorsasága. Semmi, de semmi fagyásom nem volt 3 hét alatt. (Igaz a Gmail app egyszer beakadt és zabálta az akksit) Nagyon kézreesik minden, nagyon könnyű megszokni. Ez már nem a régi android. Ráadásul az új frissítéssel az akkuidő is rendesen megnőtt az én esetemben.
Nekem megváltás volt átjönni a lelassult iosről. Arról nem is beszélve, hogy bármit áthúzhatok pillanatok alatt, nem kell az itunes hülyeségeivel bénáznom.
(A ram elképesztő mennyiségű. Megnyithatsz 25 tabot, semmit nem tölt újra.)
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
Üdv Urak!
Az életben nem volt még androidos készülékem, jelenleg is iOS-t használok, és alapvetően ebben is gondolkozok a jövőben, de az almánál 5,5 colért nagyon bele kell nyúlni a zsebbe ha legalább 64GB-os verziót néz az ember.
Szóval főként anyagi okok miatt kezdtem el androidos készülékeket nézni, és szóba jött a OP3 is (a Huawei p9 plus vagy Mate8 mellett).
Elolvastam mindent, megnéztem a videókat, egy kérdésem maradt, ez pedig a memóriakezeléssel (multi-tasking) kapcsolatos, mivel ugye az akku üzemidejének növelése céljából tudom hogy korlátozták a 6GB-ot, én viszont tuti hogy nem fogok rootolni-mókolni a telefonnal, ahogy megvenném, azt abban az állapotban szeretném használni, maximum a frissítéseket telepíteném. Mik a tapasztalatok? -
ribarszki
őstag
Nekem 3 hetes lesz a teló, de atomstabilan állnak a gombok. Igaz gyári flip tokkal használom, ami csak a sarkainál fogja, a gombokat nem bántja. Nekem is megjött a pelosi tok, de nem teszem fel, marad a gyári flip. Szeretem
Recon: Ebbe a személyeskedésbe ne menjünk bele itt a fórumon. Egyébként is, ha rendeltél egy tokot ami neked nem jött be, azt szíved joga eladni. Most ne elemezzük az erkölcsi hátteret, pláne ne itt! Thx!
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz DonDragonka #5180 üzenetére
(kolléga Z3C-jén meg igen)
-
Macika66
őstag
-
SharpSA
veterán
Azt vettem észre (ugyan másik készüléken), hogy TWRP mentés előtt érdemes kikapcsolni a képenyőzárat (pin kódot, minta, stb.), mert visszaállítás után nem fogadja el a készülék és ha nincs másik mód, akkor nem lehet belépni.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
noorbertt
őstag
Nekem talán jobban mint oneplus2 esetén de ez nem is lötyögés, egyszerűen mozgó alkatrész.
http://get.cm/?device=oneplus3
Van valami oka hogy ismeretlen kategóriában van?
Esetleg valami hasznos tanács mielőtt bele kezdek? -
veterán
válasz turika86 #5095 üzenetére
Nincs Pelosi sandstone hátlapod véletlenül? Mint már írtam korábban, azt lehetetlen úgy felrakni, levenni a készülékről, hogy ne tépje meg a gombokat, kialakításából adódóan. Én csak egyszer raktam fel, meg egyszer vettem le, de úgy feszítette a gombot, hogy a hajam égnek állt. Miután leszedtem, megnéztem a gombokat, és a holtjátékot én is felfedeztem, pedig akkor még csak 1 hetes volt a telefon. Szerintem előtte nem csinálta, igaz, nem is figyeltem erre, így inkább arra tippelnék, hogy gyárilag nem éppen ilyen volt. Persze, a használat is lazíthat rajta valamelyest, így azóta is ellenőrzöm néha, de nem tűnik rosszabbnak.
Akinek a napokban jött meg a telefonja, ellenőrizze már le legyen szíves, csak a móka kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Első indításkor kapásból belőttem neki a mintát + az ujjlenyomat-azonosítást, idáig nincs is gond. Csináltam egy nandroid-backup-ot a TWRP felrakása után biztos ami biztos, majd csináltam még egyet, miután az összes általam használt program feltelepült illetve beállítódott, meggyorsítandó az életem ha vmelyik custom rom nem tetszene.
Gyorsan felszórtam a CM-et mert a 3.2.2 alatt előjött olyan nálam h a prioritásos mód ellenére is átjöttek a Hangouts illetve Telegram - jelzések, valamint az automatikus fényerőszabályzóval is akadtak problémáim.
A CM felrakása után vmit elronthattam, mert a színhőmérséklet eléggé meleg volt - gondoltam elfelejtettem a wipe-ot és benn maradt még a CF.Lumen beállítása - menjen hát vissza a 3.2.2.
No igen, akkor gyorsan nandroid restore, de a képernyőmintát nem fogadja el, tehát a belakott rendszert nem tudom elindítani mert mindig hibás mintát jelez - ami kizárt, mert rendszerindításkor viszont elfogadja.
Sebaj, nincs veszve semmi, nem okoz lelki törést mindent újból feltelepíteni, csak meglepő h a nadroid restore rendszert nem hajlandó elindítani...
Most marad a CM, ebben rendesen működik a DND és a fényerőszabályzó.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
Hülye kérdés, de
a telefon gyárilag titkosított, vagy nekem sikerült titkosítottá változtatnom ahogy belaktam?Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
-
Scooter74
őstag
válasz #45553408 #5163 üzenetére
Hát nem tudom, a CM engem nem hoz lázba.
Viszont egy jó Slim Romot kipróbálnék.
Ami még érdekes és érdemes tudni, hogy ha valaki vissza flasheli a gyári rendszert és a gyári recoveryt, majd zárja a bootloadert, akkor is gyalul mindent a telefonon mint amikor nyitod a bootloadert.
Illetve gyári recovery esetén Sideloadal fel lehet telepíteni a teljes gyári rendszert is.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Skacok
Ki milyen rom és kernel párost használ?
Ötleteket kérnék, hogy mit lenne érdemes kipróbálni.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Proky
senior tag
válasz UberMutant #5156 üzenetére
Jah, én úgy gondoltam az tuti. Most már engem is érdekel, ott az akksinál azt hittem tökéletesen mutatja, ezért is csodálkoztam hogy milyen bugról beszéltek, mert eddig nekem mindig megjön mail stb. A logban hogy is derül ki hogy alszik-e? 1.5 órája ki volt kapcsolva pár percre azóta pár perc szünetekkel nyomkodni, mit keressek majd?
[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
az , amit a battery rajzolgat meg ír , nem releváns.
*#*#426#*#* innen muti logot.
de nem vitatkozom veled, ez egy objektív , reprodukálható hiba, az , hogy nálad nem jelentkezik , csak annyit jelent, hogy nem kellő körültekintéssel teszteled, a hiba ott van, mert az android hibája.
[ Szerkesztve ]
-
Proky
senior tag
válasz UberMutant #5154 üzenetére
Raktam be ide is már sot képeket, alszik tutira.
-
Proky
senior tag
válasz UberMutant #5146 üzenetére
Nem tudom mitől függ ez a hiba, de nálam egyik verziónál sem jelentkezett, és igen megkapom mélyalvásban is az értesítéseket.
[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
válasz SharpSA #5148 üzenetére
ha a telefon mélyalvás (doze) üzemmódban van, akkor az értesítések nem ébresztik fel, vagyis nem jelez a teló, hogy emailed jött, sms-ed stb.
ezt egyelőre a doze mód kikapcsolásávallehet javítani.azoknál nem fordul elő ez a hiba, akiknek a telefonján van valamilyen "rosszul" működő app, ami nem engedi azt elaludni.
a nehézség a dologban, hogy állítólag a google nem engedi, hogy javítsák, maga meg nem javítja. marad a hekkelés vagy véletlenül olyan applikáció tlepítési, ami ébren tartja a telót.
https://forums.oneplus.net/threads/push-notification-issues.451149/page-93
@silvergod, nekik sem oldotta meg, csak lásd fent, valami nem engedi ebbe az üzemmódba a telót. nálam nagyon kevés app van , pár játék. valószínűleg nekem nincs ilyen "hibás appom"
itt a pontos diagnózis
https://forums.oneplus.net/threads/push-notification-issues.451149/page-91
harlekinwashere, Thursday at 8:00 PM :
Emails, messages and alerts use the same notification system (called GSM) to tell the phone that they arrived. They both use one of two priority modes to trigger two kinds of behaviors (wake instantly (which for most apps doesnt work at all on the Oneplus 3), wake with a short delay (gogle has set it to 10 minutes max on doze, but in the Oneplus 3 the delay often is much longer)) on your phone IF it is in a deep sleep state (any rogue app you might have on your system might prevent your phone from ever entering that sleep state).Currently none of this is working for almost all apps, but strangely part of it is working for whatsapp since the last update.
Thats it. Whatsapp seems to have been fixed, all other reported fixes most likely are false positives.
The problem persists for everyone, who at least tried to look at it more than once (delays of up to 19 minutes dont happen everytime, depending on if your phone really sleeps (if its constatly woken up because of whatsapp for example it wont), where on the "large delay" cycle untill the next notification window a message comes in, and maybe even other factors like mobile data or wlan.
The only guys whole are claiming that it is fixed are the ones who havent tested it thoroughly enough. Really, thats the case.
Just of the nature of how the behavior bugs out, and when, its very likeley to end up with false positives (it works - 20 minutes later - oh wait, it doesnt). People that dont take "testing" this seriously (I am sure everyone in here is familiar with the basics of rhe scientific method? ) will report on it working, because sometimes it does. Thats rhe nature of this beast.
It takes several minutes of you not touching the phone at all to even allow it to go to the deep sleep state, where you can test the isse, at the same time every another app like whatsapp may have just "woken it up", ... If you didnt account for that, please dont proclaim "problem solved".
Alo gmail works perfectly on all other devices I own, but it doesnt work according to doze's settings in the Oneplus. So do several other apps.
I just visited a german forum today , where people are missing VOIP calles (forwared from their routers) because of this.
This isnt how android isnsupposednto work and this definitly isnt a gmail issue.
Just looking at the facts.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Na akkor még várni kell kicsit rá ..bár érdekes hogy ez mitől függ ,mert itt írták hogy nekik mindig megjött ,vagy van akinek az új rendszer megoldotta,ezek szerint neked meg nem...akkor ez lutri kicsit
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
SharpSA
veterán
Ez pontosan mit is jelent?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Tibko8
senior tag
válasz Richee11 #5143 üzenetére
Szilikon tok. Én tegnap rendeltem 2 db-ot. Valaki tegnap kapta meg ő ajánlotta.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Már alig várom, hogy megérkezzen a készülék. Rengeteg videót néztem róla, és teszteket is olvastam. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet, és sokáig jól szuperál majd.
Esetleg tudtok néhány tanácsot adni, amire jó odafigyelni? Mindenképp szeretnék tokot rá, de nem akartam olyan drágán venni, ami az Op oldalán van. Szilikon lenne a jó, mert akkor képernyővel lefelé is le tudom tenni, és nem a kamerán kell billegnie.
Esetleg ebay, vagy amazon számításba jöhet rendelés esetén?
Előre is köszi!
-
pampika
őstag
válasz kalm.gabor #5140 üzenetére
Meg az árak... Az ultimate árán kijön 3-4 db is vifocalról és ugyanazt kapod.
-
kalm.gabor
tag
válasz syler123 #5135 üzenetére
Nekem első szempont volt, hogy fedje le teljesen a kijelzőt mert kicsit furának tűnt a gyári fóliával. Aztán gondoltam bepróbálok egy TG-t, de aztán lehet majd cserélek valami menőbb fóliára ha már nem bírom a csillogást.
Ne tagadd, hogy nem próbáltad meg!(#5137) SonyNex7: Hát akkor tényleg felesleges bevásárolni, csak a doboz más.
-
dragonfire44
tag
Haver az S7E-re vett már mindent ,tényleg vagy 5 félét kipróbált csak amit linkeltem azt nem. Eddig semmi nem jött be. Pedig nem sajnálta a pénzt és nem gagyikat vett.
-
SonyNex7
senior tag
válasz kalm.gabor #5132 üzenetére
Ha számít már megtettem szintén P9-en.Nincs különbség.
Önmagamat tudom ismételni Mofi,Chyi,Ultimateshield(ezek voltak),egy kutya mind,de még a Orzly,Vifocal is ugyanaz szerintem.
Talán hosszútávon lehet valami minőségbeli különbség. -
syler123
veterán
válasz kalm.gabor #5132 üzenetére
Azok a teljes keretes üvegek szerintem gagyik, olyat nem vennék.
Még találtam egyet, ami jó lehet. IQ Shield, ez gondolom kb ugyanaz, mint az ultimate shield fóliája.
Teljesen körbe ér. Jó eséstől nem véd, de ha esik, ígyis úgyis mehet kijelzőcserére. Most rendeltem egy 1dodós tg-t, majd elválik
kalm.gabor: Pánikot robbantottam ki??? Dehogyis
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
válasz kalm.gabor #5108 üzenetére
User interface lett kicsit elrontva. Majd kijavítják. Itt egy jó kontrasztos kép hozzá:
Eredetileg ugyebár egy ikonnal kevesebb volt, emiatt nem lehetett látni ezt a szélet. Én pl egy ikont elrejtettem, s nem is látszik
[ Szerkesztve ]
-
kalm.gabor
tag
válasz syler123 #5131 üzenetére
Én már nem merem ajánlani az Orzlyt, megnéztem amazonon és sokan írják, hogy megrepedt a sarka/ nem ragad rendesen. Lehet jobb példányt fogtam ki mert én már fel is szedtem párszor, és eddig megúsztam minden baj nélkül *kopp-kopp*. Amúgy az ultimateshieldből van üveg is --->Ultimateshield TG.
Itt volt róla szó: (#3925) axlfsi, de csak annyit írt hogy van neki.Aki vállalkozóbb szellemű, betömhetné ezt a piaci rést.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Tempered glass szakik, melyik olcsóbb tempered glass kb akkora, mint a Nillkin? Nillkin-en megjelent egy olajszerű folt, amit nem lehet lemosni, így megpróbálok egy másikat. Azzal az ultimateshield-el csak az a bajom hogy nem üveg, de lehet jobban járnék vele...
-
emmm
őstag
Sziasztok! Másnak is lassan jön le az új OS? Nekem wifin olyan 20-30 KB-tal tolja lefelé...
-
sto1911
veterán
válasz purcigeorge #5123 üzenetére
Én is youtubera aludtam el, azért néztem rá, igaz nálam csak 40 percet ment.
@ollie: igen, állandó wifi, és 1 sim.
-
válasz kalm.gabor #5105 üzenetére
Ez szerintem nem hiba, mivel ott van a screenshoton is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kalm.gabor
tag
válasz silvergod #5121 üzenetére
Értem én, de pl nekem eddig is megjöttek az üzenetek. Cserébe töltés után merült mint állat, viszont az magától megoldódott még patch előtt (nem tudom hogy csinálta, de más is írta emlékszem ). Nyilván nem erről megy a beszélgetés egész nap, hogy:
-Neked megjönnek az értesítések?
-Igen!
-Nekem is.
-Na és most?
Ha valaki rákérdez akkor kiderül, mint ahogy bodrik11 is írta, de emlékszem volt olyan is aki még mindig panaszkodott.
Amúgy ilyenektől nem kell szerintem tartanod, előbb-utóbb mindent megoldanak, látszik hogy figyelnek a népre[ Szerkesztve ]
-
Szia!
Az sajnos az OLED sajátossága, hogy soha nem lesz a fehér, teljesen fehér, de ez egy jó panelnél nem feltűnő szerintem. Viszont az IPS-nél meg fekete szín nincs, mindig szürke lesz a háttérvilágítás miatt (itt viszont van igazi fekete!)
Az OP3-ban nagyon jó minőségű AMOLED van, nyilván ebbe is bele lehet kötni, mert semmi nem tökéletes, de az sRGB móddal tényleg minden fénykép úgy néz ki a kijelzőn, ahogy azt élőben láttam, amikor fényképeztem.
Az edzett üveg tényleg törik, de ez a Samsungnál sem más. Sőt, ugyanaz az edzett üveg van mindkettőn, vagyis Gorilla Glass 4. Minél keményebbre edzik az üveget, annál törékenyebb, ez már csak ezzel jár. Érdemes beletenni egy tokba (a gyári tokok nagyon minőségiek), és ha a töréstől félsz rátenni egy tempered glass-t, mert az ütődésnél elvezeti a feszültséget, és az törik össze. Vagy választhatsz egy strapatelefont, azoknak direkt műanyagból készül a kijelzőjük, hogy ne törjenek el 1-2 méteres esésről, cserébe viszont akkor is karcolódnak, ha rájuk nézel (igen, az S7 active-nak is műanyagból van a kijelzője).
(#5094) sto1911: állandóan bekapcsolt wifivel jóval gyorsabban merül. 1 vagy 2 simet használsz?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
silvergod
őstag
válasz kalm.gabor #5120 üzenetére
még 1x leírom..igen ismerem a videókat, itt a hangsúly a 3.2.2 új rendszeren van...és nekem az biztosabb ha ti akik minden nap használjátok,mondotok rá bizonyos dolgokat ...mint mondjuk a szuléjmán kuala lumpurban
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
kalm.gabor
tag
válasz silvergod #5117 üzenetére
Miért kéne magyarul lenni a videónak? Millió külföldi teszt van már, minden fényviszonyban összehasonlítják a kamerát más telefonokéval, vagy pont hogy a videó hangját mutatják, vagy disznóperzselővel égetik a kijelzőt. Aki egy szót nem tud angolul az is le tudja vonni a tanulságot.
Amúgy meg ha megtapogatnád a telefont X városban, majdnem biztos vagyok benne hogy lesz jelentkező aki segít ebben és akkor ki is tudnál rajta mindent próbálni ami érdekel. -
Nagytoll
senior tag
válasz silvergod #5117 üzenetére
Tech2 bemutató, én ezen és az MA videón kívül mást nem találtam magyar nyelven.
-
silvergod
őstag
olvass a sorok között és meglátod miről szól..arról semmiképp hogy vitát akarsz generálni ezzel a stílussal?
linkelj pár magyar tesztvideót a mobilarénáson kívül légy szíves ....amúgy igen jobb lenne a helyzet ha láthatnánk többen milyen lett
Igen teljesen jól írod ...minden van mint a búcsúban...csak ugye tudjuk hogy a dolgok fele ott sem ér semmit...én nem szeretnék se kioktatni se vitatkozni csak leírtam a véleményem ..ami nem tiltott mert egy fórum erről szól..arról beszélgettek amiről akartok...én kérek elnézéstNagytoll Köszönöm,olyan tesztvideóra gondoltam amit a 3.2.2 új rendszerrel csináltak hogy mennyit javult a minőség/hang.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Meg is jött, törékenynek tűnik az Oneplus 2hoz képest és a gyári fólia fos
-
SonyNex7
senior tag
válasz silvergod #5102 üzenetére
Ezt nagyon szépen megbeszélted magaddal!
Djkakukk:pont ezért írtam hogy virtuális figurák gratuláljanak...
A válasz volt hogy miért számít a kamera...Ígértem a képet az ultimateshield fóliáról de nem fog menni mert reggelre még jobban rá feszült,
Most nézem ebben az éles napfényben abszolút láthatatlan.[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
Most ez így miről szól? Szerintem más is látta a kérdésed, de pl a kamerára írták hogy jobb lett, még tesztvideo is van, mit szeretnél, mindenki csináljon neked egyet és linkelje?
A samsungot meg azért ajánlották, mert írta a delikvens hogy ugyanezen az áron megkapja. De mindenki tudjon már maga dönteni, egyrészt az internet fullon van a Oneplus tesztekkel, másrészt ebben a fórumban is kb minden van mint a búcsúban.És még annyi, hogy remélem megengeded nekünk tulajoknak, hogy ne csak ajánlásokkal legyen tele a topik, hanem beszélgessünk amirőlcsak szeretnénk, pl a SOT.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
ribarszki
őstag
S7-nek sötétebb körülmények között, szobában, stb.. jobb a kamerája. Nappal nincs különbség. Qhd a kijelzője, ami talán egy kicsit szebb. Cserébe tele van szemetelve gyári appokkal. Hogy ez megér-e neked 100k különbséget, már neked kell eldönteni. Számomra egyértelműen nem éri meg a majdnem dupa ár!
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Pár perccel ezelőtt rendeltem meg a készüléket. Tapasztalatotok alapján körülbelül mennyi idő alatt ér ide? (diszpécser értesít majd?)
Előre is köszi!
-
kalm.gabor
tag
válasz syler123 #5106 üzenetére
Igen erre nem gondoltam, hogy screenshotot nézünk. Korán van még...
Hát ezek szerint akkor innentől hívhatjuk új featurenek?silvergod: Igazából ezeket is kitárgyaltuk már rá lehetne keresne, de azért se találsz rendes választ sok esetben mert nincs. Sokan írták, hogy nem jönnek meg emailek, messenger üzenetek etc...nekem pl eddig mindig megjött. Az emberek 70-80%-nak nem volt gondja azzal, hogy a telefon ébren maradt töltés után, nekem igen. Viszonylag új a telefon és legtöbb esetben szoftveres hibákról beszélünk, amit a gyártó kicsi manói igyekeznek folyamatosan javítani (lásd a zsebben való lábolvasás ).
Amúgy S7-hez nem kínálnak biztosítást?[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz kalm.gabor #5105 üzenetére
Ugye milyen jó hogy rámutattam Én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy a tökéletesben is megtalálom a hibát
De mondjuk örülök hogy másnál is ilyen. Mármint félre ne értsetek, nem a ti károtoknak ürülök, hanem hogy ez akkor belefér és a garizással sem vagyok előrébb. Sok türelmem nem is lenne hozzá, ráadásul most micros sim-em van, ezt meg nem tudom betenni az előző telefonba.
De ha belegondoltok hogy a jó égben látszódik ez screenshot alatt? Akkor ezek szerint szoftveres hibának kell lennie...
"i just saw it after 3.2.2 update"
Basszus, lehet az új Update hozta ezt nekünk. Én eddig tuti nem láttam...
[ Szerkesztve ]
-
kalm.gabor
tag
válasz syler123 #5103 üzenetére
Én megnéztem max fényerőn és nekem is olyan Aggódnom kéne?
Máshol eddig nem láttam, csak ezért nem kezdek heteken át tartó harcokat
Nem vagyunk különlegesek[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Ez a fórum kezd elmenni érdekes irányba úgy nézem...mint már írtam is folyamatosan követem az elejétől fogva...volt is kérdésem(és biztos lesz is ) mint kívülálló kíváncsi lennék pár dologra hogy megerősítsem magam hogy ilyet vegyek..mint például a megérkező üzenetek(ami számomra például a legfontosabb),vagy netán valami videó a hanggal kapcsolatosan...ezekre válasz vagy nem ,vagy tőmondatba érkezik talán...holott biztos vagyok benne hogy jó pár tulaj olvas a háttérben...és igen nagy segítség lenne ha legalább több ember megerősítené vagy cáfolná a dolgokat...és megjegyzem nem csak nekem ...mindenkinek! ez egy fórum lényege szerintem....mert aki idelátogat lennének kérdései.
Jön a válasz használd a keresőt! mire? nem fog találni érdemleges választ nagyon ..tisztelet a kivételnek vannak nagyon segítőkész tagok,privátban beszéltem is párral...A legtöbb amit itt látni a SOT amit beírhat persze mindenki kinél jó kinél nem,de itt a csillagegyüttállástól kezdve kb. minden befolyásolja...nem is értem ezen hogy vannak páran leakadva..nem lesz 2 egyforma soha!
A másik a fólia és tok ami hasznos is...addig amíg meg nem kérdezi naponta 10x valaki hogy meddig takar stb....holott le lett írva hogy normális igazából nem nagyon van..majd talán lesz. Itt jogos a kérdés hogy miért nem használ valaki keresőt??A másik folyamatos kérdés hogy S7 Edge vagy OP3? Részemről is fennáll a kérdés még mindig nem döntöttem ez vagy az....de érdekesnek tartom amikor a saját fórumán S7 edge ajánlanak vételre?..akkor mégse elégedettek vagyunk annyira csak nem írjuk le? vagy miért?
De ha a kérdező vagy a válaszoló utána járna egy kicsit is a témának látná,hogy nem ilyen egyszerű a helyzet...
Ott az S7 kamera kijelző jobb,forma már megint más...kinek mi...igen én is ezt venném ...DE itt a de! ha nem gondolkoznék előre és nem néztem volna több fórumon utána...ott is van probléma az üzemidővel,az indokolatlan random merülésekkel,vannak újraindulások is ami szerintem vicc ilyen kategóriában...és ami miatt nem merek venni igazából hiába néz ki nagyon jól a telefon az a kijelző törése! mert 25-40cm -ről törik szilánkosra és nem csak reped egy csíkban mint régen a samuk...ezt látod a magyar és kinti fórumokon is....vagy ha követed az aprót,vaterát,jófogást stb...jó pár törött darabot találni,vagy elől vagy hátul pókhálósra törve...ezt amikor annyira ajánlgatják valahogy nem írja le senki...vagy nem is tudja? akkor hogyan ajánlja??
.ennek fényében hiába szebb és jobb pár dologban, nem éri meg az hogy megveszem 250.eft ért és ha törik akkor kb.cirka 92eft! a javítás...ennyiért már majdnem veszek egy új OP3-at.
Igen és végszóként az ár is lényeg mert lehet nem hozza egy s7e tudását de nagyon megközelíti és ez a tudás nekünk feleannyiba kerül..és ezért inkább elnéznék ezt-azt ha nem olyan jó,arról nem is beszélve hogy a OP3 csapata elég gyorsan reagál a problémákra,és javítja őket.
Tehát inkább hajlok már az OP3 felé hiába szeretnék egy S7E..és nem a pénz a kérdés....de nem vagyok a magam ellensége mert azt már nehezen nyelném be hogy egy dupla annyiba kerülő telefont,sérülés esetén még +90ezerért javíttassak..köszönöm akkor inkább várok egy kicsit és meglessük a Moto Z Force-t (ami törhetetlen elvileg) és döntök hogy az vagy OP3....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest