Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz zuioch #5186 üzenetére

Nekem ipadem van és 2015-ös Macbook pro gépem. Nekem nagyon-nagyon rossz tapasztalatom volt az androiddal még a Galaxy S1 miatt, 2010-ből. Így 5 évig rá se néztem az androidra, s egy régi nokiát használtam illetve az ipadet. Akkor megváltás volt az Ios.

De azóta sok víz lefolyt a dunán. Az ios sem fenékig tejfel, rengeteg megkötés van, nem is beszélve az itunes baromságairól. Sőt, mivel (sajnos) frisstettem az új ios-re, olyan szinten lassult be a gépem, hogy kín kivárni mire tesz valamit.

De az OSx-et is hozhatom példaként. Régen a megbízhatóság mintadrabja volt. Ma pedig fogom a fejem tőle. Lefagy, rosszul kezeli a memóriát, bekadanak random oldalak, a pdf görgetés brutálisan akadozik.

Igaz csak 3 hete használom az OP3 telefont, de elképesztő a gyorsasága. Semmi, de semmi fagyásom nem volt 3 hét alatt. (Igaz a Gmail app egyszer beakadt és zabálta az akksit) Nagyon kézreesik minden, nagyon könnyű megszokni. Ez már nem a régi android. Ráadásul az új frissítéssel az akkuidő is rendesen megnőtt az én esetemben.

Nekem megváltás volt átjönni a lelassult iosről. Arról nem is beszélve, hogy bármit áthúzhatok pillanatok alatt, nem kell az itunes hülyeségeivel bénáznom.

(A ram elképesztő mennyiségű. Megnyithatsz 25 tabot, semmit nem tölt újra.)

Új hozzászólás Aktív témák