Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Nekem ipadem van és 2015-ös Macbook pro gépem. Nekem nagyon-nagyon rossz tapasztalatom volt az androiddal még a Galaxy S1 miatt, 2010-ből. Így 5 évig rá se néztem az androidra, s egy régi nokiát használtam illetve az ipadet. Akkor megváltás volt az Ios.
De azóta sok víz lefolyt a dunán. Az ios sem fenékig tejfel, rengeteg megkötés van, nem is beszélve az itunes baromságairól. Sőt, mivel (sajnos) frisstettem az új ios-re, olyan szinten lassult be a gépem, hogy kín kivárni mire tesz valamit.
De az OSx-et is hozhatom példaként. Régen a megbízhatóság mintadrabja volt. Ma pedig fogom a fejem tőle. Lefagy, rosszul kezeli a memóriát, bekadanak random oldalak, a pdf görgetés brutálisan akadozik.
Igaz csak 3 hete használom az OP3 telefont, de elképesztő a gyorsasága. Semmi, de semmi fagyásom nem volt 3 hét alatt. (Igaz a Gmail app egyszer beakadt és zabálta az akksit) Nagyon kézreesik minden, nagyon könnyű megszokni. Ez már nem a régi android. Ráadásul az új frissítéssel az akkuidő is rendesen megnőtt az én esetemben.
Nekem megváltás volt átjönni a lelassult iosről. Arról nem is beszélve, hogy bármit áthúzhatok pillanatok alatt, nem kell az itunes hülyeségeivel bénáznom.
(A ram elképesztő mennyiségű. Megnyithatsz 25 tabot, semmit nem tölt újra.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- Android szakmai topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest