- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Az SGS3-ra tettem fel kipróbálni a duplakoppos feloldást, elvétve működött de azóta összef.ta magát. Custom ROM van rajta már érett a frissítés de nem most terveztem hanem amikor megvan az új telefon, úgy látszik nem jön össze.
50 megabites nettel dolgozom, mindenre elég nem értem telefonra miért kellhet ennél több.
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
válasz sto1911 #5462 üzenetére
Illene, de többnyire a vevőnek adnak igazat ha nem látszik egyértelműen a hiba (pld. valami nem működik).
Abszolút nem illik ide de hátha valaki tud segíteni, feltettem egy Kernel Adiutor (elírás?) nevű appot, lehet hogy nem kellett volna mert azóta kilépeget a google alkalmazásokból, leszedtem de nem oldotta meg. Nem tudom hogy a kernelt tegyem fel újra vagy egy új gappsot vagy mentés után csak a FR segít. Illetve újabb ROM.
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
válasz sto1911 #5446 üzenetére
Rosszul írtam, szóval hibásnál (illetve ha a vevő azt állítja hogy az, ezzel élnek sokan vissza) mindent az eladó fizet, ha meggondolod magad a visszapostát te hacsak nem válallja magára az eladó pld. marketing lépésként.
Most valóban úgy látszik van egy akció hogy a PP beválallja decemberig, de egyébként se a PP se a FeeBay nem szeretetszolgálat.[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
Feri megmondja a tutit
"a vanpluszhármat MÁRT a feléért is hazavihetitek" -
amol
addikt
Előre elnézést kérek, sajnos kicsit hosszú lett mert nem tudom követni a tempótokat. Ezután ígérem befogom.
Őszintén szólva meglepett hogy a Samsungot mondjátok.velosolex #5091: "Szerintem a samut vedd. Jó feltételekkel kapod,ha nem tetszik eladod."
Azért végül ki kell fizetni, vannak telefonok lényegesen olcsóbban is. A megjelenés napjától van meg az S3, ebből asszem látszik mennyire vagyok cserélgetős típuskalm.gabor #5092: "Igazából mindenhol ez a lottózás megy, bármit veszel"
Ettől szeretném megkímélni magam kellő utánajárással. Inkább tudjon kevesebbet, de az biztos legyen.
Az edge már 50-nel drágább mint az OP3, szerintem felesleges mert egy középkategóriás is elég lenne teljesítményre ha tudná amit keresek. 3GB RAM, FHD, B20, nappal is jól látható értesítési LED, legyen majd rá nugát, lehessen rootolni, ne billegjen asztalon és fel tudjam éleszteni az előlapon (gomb, dupla kopp, bármi). Sok versenyző a felső kategóriában sem marad.
"Mellesleg bármelyiket veszed, visszaviheted ha még sem tetszik"
Nos az S6 a mégsem tetszik kategóriába esett. Főleg ezért:
Neten rendeltem 14 napos elállással, majd amikor ezzel éltem lavinát indítottam el. Némi időbe telt a szolgáltatónak hogy ne szerepeljen a számlán a visszaadott készülék törlesztője és hogy ne legyen váratlanul hűségszerződéssel nyilvántartva egy pár hónappal korábban csereigazolással elhozott készülék. Ja és ilyet persze csak a saját üzleteiben lehet intézni, a közeliekben nem. Tanulság: futárral kell visszavitetni is. De ha lehet, kihagynám.zhata #5096: Mivel a fólia nem karcos lehet a kijelző sem lenne az, de biztos ami biztos. És matt, nem szeretem a tükröződő kijelzőket.
SonyNex7 #5099: "...kérném ezt az ajánlatot online rendelve hogy 14 napig el tudjak állni ha nem tetszene,és akkor utána ha esetleg nem jött be rendelném a 1+3-at."
Ez működik, az előbb leírtam hogyan
"adnék esélyt az s7-nek mert jobb 4-5 dologban"
Meglátásod szerint mik ezek?
"Nekem számít elsősorban hogy a lehető legjobb kamerás telefonom legyen mert van egy 8 hónapos fiam"
Nekem 3, van kb. 500GB kép és videó de ezek elenyésző része készült telefonnal. Persze nem baj ha használható.ollie #5124: Az az érdekes hogy az S3 kijelzőjével sosem volt bajom. A fehér nem hófehér de homogén, a megvilágítás is egyenletes, betekintési szögre is kevésbé érzékeny mit az S6/S7. És nem törik, sima matt fólia van rajta meg egy gyári teli tok, vigyázok rá de néha volt már földön és meg sem kottyant neki. Asszony 735-öse egyszer esett le, kijelzőcsere.
Hátlap tekintetében az üveg törik, a fém horpad, a műanyag tompít, visszanyeri alakját és a 3 közül a legkönnyebb. Tokban szerintem mindegy hogy néz ki.
IPS sem tökéletes de nem ég be (bár hozzáteszem az S3 sem égett be) és ahogy láttam állandóbb a minőség, nem kell válogatni közöttük. Az, hogy kibontassak többet na nem hogy hibátlan legyen hanem csak minél kevésbé hibás nem az én kenyerem, meg valahogy csúcskészüléknél naivan elvárnám a tökéletes a kijelzőt ha állítólag a legjobb.
"Minél keményebbre edzik az üveget, annál törékenyebb, ez már csak ezzel jár."
Nem értem ezzel eddig miért nem volt bajom, lehet hogy csak szerencsém volt. Manapság már nagyon necces egy normális tok+fólia páros?Macika66 #5166: "Az ár ugyanaz, de az OP3 gyári független, 24 hó garis, nincs knox és a bl-nyitás valamint a root nem garivesztő!"
Samsungra is 2 év van, de a többi... igen.Spigen tokok milyenek?
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
Köszönöm. Nem hangzik rosszul, bár pont nemrég írta itt valaki hogy épp kijelző miatt küldi vissza.
A fényerőről főleg itt olvastam és láttam egyet élőben, annak a tulaja írt is ide a fórumra. A notebookcheck be is mérte.A gyári tokok mennyire védik? Kamera kilóg belőlük?
Végülis igazad lehet mert még mindig abban a gyári tokban van amibe 1 naposan raktam és fóliát sem cseréltem tehát azóta nem vettem hozzá kiegészítőt. Nincs semmi bajuk, még a fólián sincs karc, talán egy kisebb. És a megjelenés napján vettem
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
Sziasztok!
Egy ideje próbállak követni titeket de sajnos rá kellett jönnöm hogy ez a napi 2-300 hsz nekem nem jön össze
Első körben a kijelző érdekelne mert több helyen olvastam hogy nincsenek megelégedve vele inhomogén szín, egyenlőtlen megvilágítás és sárga foltok miatt. Mennyire gyakoriak ezek, esetleg az újabb darabok már kinőttek belőle? Volt pár napig egy S6-om de nem bírtam megbékélni azzal hogy a kijelző fehér helyett alul zöld, felül pedig rózsaszín volt. Nem szeretnék azzal foglalkozni hogy a véletlenen múljon mennyire kapok hibátlant. Nézegettem az S7-et, talán minimálisan még észrevehető némi inhomogenitás de szolgáltatótól (kék) megkapnám kamatmentesen alig többért mint az OP3-t, nem rossz a hazai szerviz és hogy minden sarkon kapni hozzá kiegészítőt nem kell várni heteket Kínából arra hogy mást kapjak mint amit vártam. És vízálló.Ennek ellenére hajlok a OP3 felé. Csak ne kelljen rá úgy vigyázni mint a hímes tojásra. Látom állandó téma az edzett üveg, tényleg úgy törik mint a ropi? Én matt fóliát használok mert azt szeretem.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest